Футбол. Ворскла 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ворскла 1:1 Карпати (відео)

Ворскла 1-1 Карпати

У 15-й ігровий день чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із недавнім своїм суперником по Кубку України – полтавською Ворсклою.

Гра завершилася бойовою нічиєю із рахунком 1-1.

Після нещодавньої поразки у Кубку України полтавські футболісти будь-що хотіли реабілітуватися за розгромну поразку від львів’ян перед своїми вболівальниками.

У порівнянні із минулим матчем у складі Ворскли вийшло 6 нових футболістів. Карпати ж грали тим же складом, єдина зміна лише була, що замість Габовди вийшов у старті Гурулі.

Із самого початку поєдинку полтавчани всією командою побігли забивати нам гол. Вони хотіли це зробити якнайшвидше. Карпати ж діяли від оборони. До пори до часу нам щастило аж поки не наступила 23 хвилина, коли відзначився Янузі після помилки захисника Карпат Мілошевіча.

У другому таймі картина на полі кардинально змінилася. Тепер вже львівські футболісти володіли територіальною перевагою, а полтавчани схоже фізично підсіли.

І це швидко принесло нам дивіденди.

52 хвилина – чудовий удар вдався Самсону Годвіну, воротар Ворскли м’яч відбив, але на добиванні вдало зіграв Сергій Кузнєцов, який схоже став злим генієм для Полтави.

Опісля у Карпат як і Ворскли було ще безліч моментів, зокрема двічі у «левів» із стопроцентної позиції у ворота не влучили Гурулі і Федецький.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат світу-2014. Визначилися всі чвертьфіналісти турніру

І тоді наступила 87 хвилина поєдинку, яка викликала шквалт незадоволення з боку полтавської команди. У одному із епізодів гравець Ворскли поборовся за м’яч із Нашим захисником і переправив його у ворота, але суддя гол не зарахував, хоча на повторі помітно, що рефері помилився.

Фінальний свисток і нічия 1-1. Цим результатом напевно не залишився задоволеним ніхто: ні Ворскла, ні Карпати.

Гравці полтавського клубу ще довго апелювали до судді за не зарахований гол, але добре що не зарахував, бо у іншому випадку львівські футболісти би поїхали додому з нічим.

У турнірній таблиці Карпати залишилися на 5-ому місці маючи у своєму активі 24 залікових пункти.

Наступну гру у чемпіонаті львівські футболісти проведуть 7 листопада. У гості до міста Лева приїде команда іспанського спеціаліста Хуан де Рамоса – дніпропетровський Дніпро.

Початок гри о 20 годині.

А вже у найближчий четвер Карпатам доведеться зіграти черговий поєдинок у рамках Ліги Європи. На виїзді вони зустрічатимуться із іспанською Севільєю. Початок гри о 22 годині 5 хвилин.

Вперед, Карпати!!!

P.S. У статті використано фото із сайту vorskla.com.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*