Коли вона кохає іншого

Кохає іншого

Кохання, всі про нього так і говорять, коли наступає час. Коли саме це почуття виникає залежить від самої людини, це як кому дано. Сьогодні ви відхрещуєтеся що ні, ні та я так не буду переживати за своє кохання, а завтра стає все навпаки. Ви закохуєтеся і життя стає інше.

Ви ніколи не можете знати що Вас чекає цього дня за кутом будинку чи навіть у магазині. Колись читав фразу однієї людини, яка казала: «Кохання – це коли серед мільярдів Ти знаходиш людину, яка відчуває таку ж потребу у Тобі, як і Ти в ній».

Та не все так гладко у нашому житті. Сьогодні тебе кохають, а завтра ні.

Поговоримо ми сьогодні про те, коли вона кохає іншого.

Цю тему можна розглядати з двох ракурсів:

1. Пара кохала один одного і дівчина кинула його.

2. Хлопець кохає дівчину, а вона йому не симпатизує.

Спочатку розглянемо перший випадок.

Скільки випадків знаю по житті, що хлопець і дівчина кохають один одного, все у них добре, справа навіть іде до узаконення своїх стосунків, аж тут раптом ні з то ні з сього дівчина закохується у іншого і кидає свого вже екс-коханого. Чому трапляється на це питання можуть відповісти лише дівчата, ми хлопці можемо лише здогадуватися.

На мою думку це виникає через те, що стосунки вже втратили іскринку. Пара довго зустрічається, весілля не думають робити і через деякий час може настати як кажуть – зле.

Також читайте:   Тест для дівчат на тему: "Хто призначений вам долею?"

Та і весілля тут ні до чого якщо так і подумати на тверезу голову. Якщо людина любить другу людину, то ніколи її не покине. Можливо дівчина була з тим хлопцем тільки заради грошей. Я знаю, це фігня скажуть багато, але у цьому є і доля правди.

Що ж до другого випадку, то тут все набагато простіше. Хлопець закохався у дівчину, подає їй свої знаки уваги, дарує подарунки, запрошує на побачення, а вона його просто-напросто не любить. Дівчина має іншого хлопця з яким їй добре. Якби Ви себе не почували і що б не відчували до цієї дівчини варто змиритися, що вам з нею не бути.

Звісно, як і першому випадку, так і у другому, на перших порах Вам буде важко уявити своє життя, навіть дуже. Ви не захочете більше нікого любити, але з часом рани загоюються. Дівчину треба викреслити із свого життя, є випадки що вони потім дружать, але це рідко.

Що мало дівчат на світі? Вони тільки і мріють знайти своє кохання. Якщо Ви раз помилися, то на другий раз пощастить. А оці зустрічання з 50-ма людьми на тиждень – це маразм, хіба що погуляти. 🙂

Насамкінець пропоную послухати хорошу пісню про, самі побачите:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 26 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 29.10.2010 пише:

    Воробус, шо за мексиканські пристрасті? Вася любить Петя, який любить Олю, а та кохає Лєну, яка їй зраджує з фізруком

  2. данило 29.10.2010 пише:

    забити і найти свобі нову

  3. Shati 29.10.2010 пише:

    Пана Воробуса знов потягнуло на романтичні але сумні теми…

  4. zars 29.10.2010 пише:

    А чия то кров на шклі…

  5. Архіваріус 29.10.2010 пише:

    zars пише: А чия то кров на шклі…

    То кров поросяти. У Воробуса на селі родичі вчора його приговорили. 😀

  6. йорік 29.10.2010 пише:

    Ворбус написав свою автобіографію, і виложив на блог, йому можна тільки поспівчувати , і побажати нового і щирого кохання і не за гроші, і щоб йому він пізнав ту безмежну любов і пристрасть, і щоб найближчим часом вженився, а ми всі гарно погуляли на його весіллі)))

  7. zars 29.10.2010 пише:

    Lanagur пише: Воробус, шо за мексиканські пристрасті? Вася любить Петя, який любить Олю, а та кохає Лєну, яка їй зраджує з фізруком

    Із фізруком – то по-дєцкі, зарас актуальніше – із сантехніком або робітником басейнів 😛

  8. zars 29.10.2010 пише:

    Shati пише: Пана Воробуса знов потягнуло на романтичні але сумні теми…

    Мала, а чо тобі так сумно? Це ж ВОНА(!) кохає іншого – най той другий си посумує :rotfl:

  9. VIK 29.10.2010 пише:

    zars пише: Lanagur пише: Воробус, шо за мексиканські пристрасті? Вася любить Петя, який любить Олю, а та кохає Лєну, яка їй зраджує з фізруком
    Із фізруком – то по-дєцкі, зарас актуальніше – із сантехніком або робітником басейнів

    Та не….наш Воробус одружиться на футболі і буде йому щасття! Футбол його ніколи не зрадить! 😀

  10. Lanagur 29.10.2010 пише:

    zars пише: то по-дєцкі, зарас актуальніше – із сантехніком або робітником басейнів Razz

    а хто сказав, шо Воробус дорослий?

  11. Lanagur 29.10.2010 пише:

    VIK пише: Та не….наш Воробус одружиться на футболі і буде йому щасття! Футбол його ніколи не зрадить! Grin

    футбол чоловічого роду, на шо ти натякаєш?

  12. Lanagur 29.10.2010 пише:

    zars пише: Мала, а чо тобі так сумно? Це ж ВОНА(!) кохає іншого – най той другий си посумує ROTFL

    точно, це як чоловіку говорять, шо його дружина пішла до іншого, невже йому не шкода, на шо він відповідає:”а чого це мені шкодувати чужого мужика?”

  13. Lanagur 29.10.2010 пише:

    zars пише: А чия то кров на шклі…

    це не кров, це фарба від чупа-чупс

  14. Katarsis 29.10.2010 пише:

    Ты Воробус мал и глуп не видал больших…… (жарт звичайно) , але не розумію до чого тут “Якщо людина любить другу людину, то ніколи її не покине”…. як казав один із гумористів: “Бред”… як і все в цьому житті…. стосунки мають властивість “приїдатись”…(про “полігамність” чоловіків , чи міфічну “моногамність” жінок мова наразі не йде) … Буденність вбиває Почуття… Думаю більшість комьюніті зі мною погодяться…Як би ви не любили торт (шашлик, біфштекс, стейк, шоколад (потрібне підкреслити) ) якщо ви “їсте” тільки одноманітну їжу… то вона з часом вам “приїстся” (навіть як би ви її не любили)…. ось чому людина шукає “іншого меню”…. (звідси коли люди є в шлюбі – зради і т.д..не від того що вони вже “не кохають”… а тому , що хочуть – різноманіття)… Звісно це все моє ИМХО.. але , я це говорю не на обум.. ( маю досвід.. як свій так і “своєї половинки”) 🙂 Зрештою у кожного своє світобачення…. хтось – розлучається… хтось – мириться… а хтось… вибирає для себе “шлях найменшого опору”….і починає “отримувати задоволення від життя”…. Так , що яка б не була ваша “життєва позиція” , щодо цього питання… ПРИЄДНУЙТЕСЬ,.. стосунки це класно…але Класні Стосунки – набагато краще ))

  15. Stakeholder 30.10.2010 пише:

    барвник E 129 XD

  16. VIK 30.10.2010 пише:

    Lanagur пише: VIK пише: Та не….наш Воробус одружиться на футболі і буде йому щасття! Футбол його ніколи не зрадить! Grin
    футбол чоловічого роду, на шо ти натякаєш?

    та хоть середнього роду

  17. zars 30.10.2010 пише:

    Katarsis пише: якщо ви “їсте” тільки одноманітну їжу… то вона з часом вам “приїстся” (навіть як би ви її не любили)…. ось чому людина шукає “іншого меню”….

    Стопудово! Жанка – то хліб, а булочки хочеться… з ізюмом.

  18. PVS 30.10.2010 пише:

    zars пише: Жанка – то хліб

    Цікава помилка…

    Katarsis пише: звідси коли люди є в шлюбі – зради і т.д..не від того що вони вже “не кохають”… а тому , що хочуть – різноманіття

    В мене кумедне питання виникає: коли ти в дитинстві надоїдав мамі

    стосунки мають властивість “приїдатись”

    вона з дитсадка замість тебе іншого пацана забирала, а тебе віддавала якійсь чужій тьотці – для різноманітності???

  19. Katarsis 30.10.2010 пише:

    PVS, Е дарагой )) мам і дітей не обирають….. знаєш як говорять ? “жінок може бути багато а мама – одна”… так само і дитина… не плутай”романтичні” стосунки з материнськими…. 😕

  20. PVS 30.10.2010 пише:

    Katarsis пише: не плутай”романтичні” стосунки з материнськими

    поняття “любов” воно одне і всеохоплююче. Є любов до батьківщини – патріотизм: і як би не було фігово, якщо ти патріот, то іншої не шукаєш… А є матері які від дітей відмовляються… Коли любові нема…
    Якщо ти любиш тільки коли все добре – це не любов. Це задоволення. А от якщо щось іде не так, то підтримати, боротися, щось навчитися, чогось навчити – оце любов.

  21. Katarsis 30.10.2010 пише:

    PVS, але незабувай…. якщо патріотизм це “гра в одні ворота”… то кохання скажімо до жінки має бути обоюдним,любити того хто тебе не любить – це відповідати на запитання якого тобі не задають )

  22. russo turisto 30.10.2010 пише:

    Люблю товарищи, бухгалтера Козлова.
    Любовь товарищ, зла –
    Полюбишь и козла. :rotfl:

  23. PVS 30.10.2010 пише:

    Katarsis пише: то кохання скажімо до жінки має бути обоюдним,любити того хто тебе не любить – це відповідати на запитання якого тобі не задають )

    невзаємна любов буває, але якщо це справді любов, то вона все одно не минає. Звичайно ж, в несприятливій ситуації повинна бути надія на краще і в цьому плані обидва твої приклади дуже схожі. Любов або є, або її нема. Якщо вона є, навть не взаємна, то ти все одно будеш підтримувати, допомагати, радіти і сумувати _разом_ з тою людиною (чи державою).

  24. Katarsis 30.10.2010 пише:

    Так буду…. але якщо підтримка є лише з одного боку… це кохання? так буду сумувати , буду підтримувати, допомагати… але скільки? місяць?півроку? рік? хз… у кожного свій “термін придатності кохання”…. ні є люди яким так і хочется промовити сокраментальне Ільфовско-Петровске: “а може так і треба? а може саме в цьому і є сіряча правда? а може я вийду з цього “випробування” очищеним? ” правда я не належу до таких “душевних мазохістів” )

  25. данило 31.10.2010 пише:

    Shati пише: Пана Воробуса знов потягнуло на романтичні але сумні теми…

    ПОТЯНУЛО ВЖЕ ДАВНО :inlove:

  26. PVS 01.11.2010 пише:

    Katarsis пише: “термін придатності кохання”

    Провести аналогії, наприклад, з патріотизмом чи і так зрозуміло, що це маразмом повіває?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*