Переведення часу на годину назад - Блог про Львів

Переведення часу на годину назад

Переведення годинників

Скоро вже буде зима: на вулиці день у день стає все холодніше, люди почали одягатися тепліше і годинники переводити потрібно сьогодні вночі.

У ніч із 30 на 31 жовтня о 4 годині ночі стрілки годинників потрібно перевести на годину назад, це означає, що ми переходимо на зимовий час.

З цим ми будемо жити до останньої неділі березня, коли знову ж прийдеться переводити годинники на годину вперед. Звідки пішла історія переведення, ми вже писали у минулих статях, якщо ж Вам це цікаво, то читайте тут.

Що не кажіть стільки подій цих вихідних: і футбол, вибори до місцевих органів влади, Хеловін, плюс ще ті годинники переводити. 🙂 Хоч бери і сідай у морський круїз з дівчиною і приїдь, коли все мине. 🙂

Та такі реалії життя. Мусимо змиритися, перевести годинники і мучитися потім цілий день.

Як відомо зміна часу на зимовий чи на літній завжди негативно впливає на людей, особливо зимова. І так не досипають люди, а тут ще потрібно спати на годину менше. Добре, що хоч годинники переводять на вихідних, а не у робочий день, а то чую багато би людей вилетіло з роботи за запізнення. 🙂

Також читайте:   Афоризми для роздумів

Звісно інша річ із літнім часом, коли спиш на годину більше. 🙂 Думаю ніхто би не відмовився поспати і зайвих дві години.

З іншого боку переведення годинників – це економія електроенергії (за статистикою від 0,1 до 0,3 %). Ви мало що зекономите, але хоч щось як кажуть люди.

Існує думка, що при раптовій зміні години загострюються хвороби у як у здорових так і хворих людей. Багато людей звісно ж це заперечують, але диму без вогню не буває, це як у кого. Особисто Вашому автору важко вставати зранку, а тут ще годину у мене крадуть. 🙂

Якщо Ви збираєтеся завтра на якусь зустріч, то порадив би вам перевести годинники ще ввечері, а то буває всіляке: забув і зранку приходиш на скажімо вокзал, а поїзд вже годину як поїхав. :D.

Переводимо стрілки годинників, якщо на другий день вмираєте від того, то лягайте спати швидше і не забудьте потім зайти на Ваш улюблений блог – Про Львів та інші приколи, можливо щось почитаєте цікавеньке.

Будьте здорові!!!

Насамкінець, пропоную подивитися цікавий мультик, у якому побачите що буде з вами, якщо проспите і не переведете годинники:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. PVS 30.10.2010 пише:

    VOROBUS пише:
    У ніч із 30 на 31 жовтня о 4 годині ночі стрілки годинників потрібно перевести на годину назад
    ……………………………………
    І так не досипають люди, а тут ще потрібно спати на годину менше.
    Добре, що хоч годинники переводять на вихідних, а не у робочий день, а то чую багато би людей вилетіло з роботи за запізнення.
    Звісно інша річ із літнім часом, коли спиш на годину більше. Думаю ніхто би не відмовився поспати і зайвих дві години.

    в тебе з логікою щось не то : якщо переводити на годину назад, то це означає була 9 а стала 8, тобто спати будемо на годину більше!!!
    А літом якраз навпаки!!!
    Менше треба було вивчати статтю Архіваріуса про пиво, або закусувати краще :rotfl:

  2. VIK 30.10.2010 пише:

    Та Воробус сьогодні напевно ящик пива вдудлив,
    тому йому вже всерівно в яку сторону стрілки годинників переводять.
    P.s. Та і віндовоз чудово сам вміє переводити стрілки куди потрібно, тому можна не задумуватися і пити улюблене пиффко або щось міцніше!

  3. данило 31.10.2010 пише:

    В МЕНЕ ДІДО ВСТАВАВ СПЕЦІАЛЬНО В НОЧІ І ПЕРЕВОДИВ :X-P:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*