Як себе вигнати з інтернету? - Блог про Львів

Як себе вигнати з інтернету?

Як себе вигнати з інтернету?

Все більше і більше людей сидять у всесвітній мережі під назвою інтернет. Чого сидять? Це відомо тільки їм. Так подивишся на молодь особливо – жити не можуть без контактів, онлайн-ігор, сайтів знайомств тощо.

Як же вигнати себе з інтернету? Про це і сьогодні поговоримо.

А ще колись, буквально недавно, все було по-іншому. Люди більше уваги приділяли прогулянкам на свіжому повітрі, більше розважалися, принаймні на крайній випадок дивилися телебачення. Тепер же все змінилося як і світ. Це мені чимось нагадує теперішній клімат. Колись у наших краях була тільки зима, тепер же все змінилося: у нас тепло, а в Африці – сніг.

Та повернемося до інтернету. На перших порах, коли він тільки почав з’являтися на українських теренах масового психозу такого не було. Задоволення було не з дешевих, тому рідко хто міг похвалитися, що у нього вдома є ком’пютер і ще й під’єднаний до всесвітньої павутини.

Зараз вже все не так. Провайдерів завелося безліч, тільки домовляйся, плати гроші і через декілька днів вже маєш інет. Та і ціни стали меншими на надання таких послуг порівняно із минулими роками.

А тут ще і соціальні сайти з’явилися, скайпи, аськи, камери, … З дому навіть виходити не потрібно, сидиш, жуєш щось і зі всіма спілкуєшся.

Поступово Ви навіть цього не бачите, а сидіння в інтернеті переростає у залежність. Ви вже на автопілоті встаєте зранку, вмикаєте комп’ютер, інет і йдете митися. Вам аж так цікаво чи ба хто вам не написав чого в соціальній мережі, чи хто вас не перегнав на рівні гри.

Також читайте:   Щедрий "подарунок" для наївних: шахраї запустили по всьому світу фейкову акцію "Adidas"

Ще до цього добавлю одну цікаву фразу, колись сказала одна бабуся як я проходив. «А де теперішня молодь? – Та вони у тому інтернаті чи інтернуті як то правильно, сидять цілими днями».

Вигнати себе з мережі можна, але для цього потрібно прикласти максимум зусиль і це у першу чергу залежить від самої людини. Способів багато, ось деякі з них:

В один прекрасний день Вам варто собі сказати, що я не буду сидіти в Інтернеті, обмежу себе. Звісно, на перших порах Вас буде тягнути туди, зайти, залогінитися, але не треба цього робити, в іншому випадку ефекту не буде;

Видалити свої сторінки, де Ви є зареєстровані на соціальних мережах чи сайтах знайомств. Ви будете знати, що вас там не має і легше стане на душі, ніхто не буде вам писати;

Спробуйте перенести Ваше життя з віртуального світу у реальний. Ніщо не може замінити спілкування вживу

Якщо ж нічого не допомагає, то відключіться від інтернету. Варіант не з найкращих, але допомагає. 🙂

Що забагато – це шкідливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. PVS 26.10.2010 пише:

    Домовтеся з провайдером, щоб при хорошій погоді інтернет відключав 🙂

  2. YurOK 26.10.2010 пише:

    Так виглядає, що автор цю історію написав зі свого життя 🙂
    А ще, останнім часом майже в кожній статті згадує про Соціальну мережу Вконтакте… наче рекламує її.
    Мабуть все-таки він інетоман 😯

  3. данило 26.10.2010 пише:

    ПОСВЯЧИНОЮ ФЛЕШКОЮ

  4. Stakeholder 26.10.2010 пише:

    Ну не знаю чи варто дивитись телебачення замість того щоб сидіти в інтернеті, при тупості і заангажовності теперішнього телебачення краще вже черпати цікаву і правдиву інформацію з інтернету. Та й не думаю що якщо у вас залежність від соціальних мереж то це можна назвати залежністю від інтернету, інтернет це не тільки соціальні мережі а це ще купа цікавої і корисної інформації отримуючи яку людина розвивається. Це так само як і в житті, ніхто ж не каже що якщо в когось залежність від наркотиків чи алкоголю то це у нього залежність від життя загалом), є так само багато людей, які ведуть здоровий спосіб життя. В інтернеті теж можна не тільки деградувати в соціальних мережах а можна також і розвиватися, читаючи, скачуючи, обговорюючи щось корисне для вас чи для груп за інтересами чи для суспільства загалом, але перешкодою для цього найчастіше стає банальне впадло). Тому потрібно поставити собі за мету здорове проведення часу в інтернеті, подумайте що б вам хотілось знати чи вміти, щоб вам могло приносити і користь і задоволення, чим би ви хотіли інтелектуально вирізнятися серед інших і починайте пошук інформації в неті саме по цим критеріям, і коли ви почнете відчувати віддачу від цього вам вже не захочеться тупо марнувати час в соцмережі чи на подібних сайтах. :-))

  5. zars 26.10.2010 пише:

    Бабу тобі треба, Воробус! І так,шоб на доби три не тільки інтернет вирубати, але й елекрику. І шоб дійсно відчув, шо житуха – тяжка штука.

  6. Gena Bukin 27.10.2010 пише:

    я би казав піти до ворожки може біса вижене. 😀 😀 😀 😀 😀

  7. Сергі 27.10.2010 пише:

    Вигнати потрібно не себе а
    1) рекламу
    2) соц мережі
    3) гнилий контент

    За означенням інтернет річ кльова і не потрібно перетворювати його на тотальний негатив. Почнемо з того що невмілі руки будь-яку річ перетворять на непотріб… і з саме ЦЕ є основною проблемою.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*