Чи варто пити пиво після горілки - Блог про Львів

Чи варто пити пиво після горілки

Пити?

Відпочивати полюбляють всі. Ще б пак, сидиш, нічого не робиш. А якщо це ще і на вихідних, то без розпивання алкогольних напоїв не обійтися. Такі ми вже є, поки жінка тягла не дасть чи дівчина будемо сидіти і веселитися. Та зараз не про те.

У сьогоднішній статті ми поговоримо про алкогольні напої, але не про те які вони бувають, а про те чи варто пити пиво після горілки.

Все починається культурно, люди збираються, балакають, починають по чуть-чуть пити алкогольні напої, а потім коли вже алкоголь починає розносити по крові ви хочете ще веселитися, вам весело і п’єте все що попало. Звісно у межах розумного, бензин не п’ють чи одеколони, то хіба вже не знаю яким треба бути ненормальним щоб таке робити.

Повертаємося до теми, а то мене щось заносить. Змішувати алкогольні напої не бажано, а то потім може бути дуже погано людині. За другий день ранок я вже навіть не хочу говорити.

Переважно молодь любить вживати серед алкогольних напоїв горілку і пиво. П’ють одне, запивають іншим і у той момент навіть не задумуються як вони собі шкодять. Ще пиво пити до вживання горілки це ще так сяк, а ось навпаки …

Досить того, що ви будете п’яні, а тут ще і нарватися на когось можете, додому можете не потрапити, вас може знудити і так круто, а на другий день з вами буде ситуація на кшталт: «Застрель мене, бо я зараз ту голову відріжу». Як ви зрозуміли голова у людини може так боліти, що нікому не порадиш подібного.

Також читайте:   Чи правда, що жінка завжди права?

Чим відрізняється старше покоління від молодшого, а тим що вони вже досвідченні і ніколи подібного змішування робити не будуть. Якщо вже п’єш один напій, іншого собі вже не дозволяють.

А молодь зараз така, що тільки і змішують напої. Смакує то пиво, не смакує все рівно його п’ють і що саме погано, що у будь-яку пору року. Пиво ж переважно вживають коли спека на вулиці, а тут коли треба і не треба п’ють. Зима, холод, мінусова температура, і так холодно, а ще пиво пити?

На жаль у багатьох випадках таку ситуацію можна спостерігати, особливо серед студентів. Молодь просто спивається, і єдиний вихід – це або женитися і то не факт що поможе або лікуватися від алкоголізму.

Про шкоду для вашого здоров’я при подібному змішування я вже навіть і не говорю, і так все зрозуміло. Печінка, сердечко й інші органи так підсідають, що … На старість це все вилізе боком.

Будьте здорові, багато не пийте, а якщо і можете то і взагалі не пийте!!!!! І не змішуйте алкогольні напої, бо буде кепсько ще й як.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. VIK 15.11.2010 пише:

    >бензин не п’ють чи одеколони
    Щоб ти знав, Пташе, раніши люди пили і одеколон :))

    А стосовно горілки і пива скажу один відомий вислів:
    “Водка без пива – деньги на ветер! “

  2. zars 15.11.2010 пише:

    Мій кум, для прикраду, зажди замість соку чи води запиває оковиту пивцем. І ніфіга його не бере. Шок, але правда. Хлопака, дійсно має кінське здоров*я. В мене так не виходить. Куме! – БУДЬМО!!!

  3. Архіваріус 15.11.2010 пише:

    zars пише: Мій кум, для прикраду, зажди замість соку чи води запиває оковиту пивцем. І ніфіга його не бере. Шок, але правда. Хлопака, дійсно має кінське здоров*я. В мене так не виходить. Куме! – БУДЬМО!!!

    У мене також виходить так як у твого кума, і ниби на коня не виглядаю. 😀

  4. zars 15.11.2010 пише:

    Моцні хлопц!!! Пошти “нєфтяннікі” (за М.Задорновим).

  5. dude1995 15.11.2010 пише:

    Пий і не хворій=)

  6. Архіваріус 16.11.2010 пише:

    zars пише: Моцні хлопц!!! Пошти “нєфтяннікі” (за М.Задорновим).

    Хто такий Задорнов не знаю, але на нафтопереробному заводі колись працював. 😀

  7. zars 18.11.2010 пише:

    Випий води – здивуй печінку!

  8. Romario 18.11.2010 пише:

    Пити пиво після водки потрібно щоб підняти настрій всім 😀

  9. Архіваріус 19.11.2010 пише:

    zars пише: Випий води – здивуй печінку!

    Рекомендую “Поляну квасову”. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*