Чи варто співати серенади? - Блог про Львів

Чи варто співати серенади?

Де мій коханий?

Як приємно жити, коли знаєш, що тебе кохають. І саме головне, щоб ця любов була взаємна, а не навпаки. Таку фразу я почув давно і мені вона дуже сподобалася.

Що не зробиш заради коханої дівчини: це і різноманітні подарунки у вигляді квітів чи чого-небудь іншого, це слова кохання, та і признання у коханні. Все заради неї.

Хтось відсилає смс-ки, хтось пише на біг-борді «Я тебе люблю», хтось просто полюбляє побути наодинці з дівчиною. Це як хто хоче. Але, багато людей забули про таку річ як серенади.

Колись вони були популярні, зараз про них вже ніхто і не згадує.

Серенада – це лірична вітальна пісня, яка виконується переважно вночі під вікнами чи балконом дівчини.

Щодо її походження, то вона зародилася на півдні Європи ще за царя Гороха давним-давно під небом Італії та Іспанії, де ця пісня була найпопулярнішою. Згодом, це заняття чи як ще його можна назвати поширилося по всій Європі і світі.

Зараз же з приходом новітніх технологій співати серенаду стало не популярно.

Теперішнє покоління від серенад відмовляється, чому?

«А для чого, що іншого способу здивувати дівчину не має?», – так відповість вам не один хлопець. У чомусь вони і будуть праві.

Дівчину здивувати можна і смс-кою, ммс-кою, романтичним вечором, хорошим подарунком, привітанням через мережу інтернет, коханням цілодобово, а із серенадами важче і те набагато.

Також читайте:   Що робити, коли жінка у відчаї

Мінуси:

1. Треба вміти співати.

2. Бажано грати на музикальному інструменті. Тут я би поспорив, бо можна замовити оркестр чи поставити другу пиво, щоб награв вам мелодію.

3. Можуть бути проблеми із міліцією чи сусідами. Не думаю, що кожному сподобається як Василь співатиме Марічці «Я люблю тільки тебе» коли Ви спатимете. Так можна отримати і на горіхи.

4. Не факт, що сюрприз схвалить дівчина. Пам’ятаю дивився кіно, то дівчина вилила хлопцеві, що співав їй серенаду під балконом, на голову баняк компоту. 🙂 Це вже як пощастить.

Плюси:

1. Романтика є романтика і заспівавши серенаду ви тим самим покажете всім, де раки зимують або якщо перевести на українську мову – що романтики не вимерли і ви один серед них.

2. Зробите дівчині приємне оригінальним подарунком. Що ті біг-борди? Можуть вас обмалювати, понівечити, а так серенада є серенада. Заспівав і на другий ранок вас всі впізнають, не буду казати, що всі будуть задоволенні, особливо сусіди, які зранку йдуть на роботу, але… Ви кохаєте і нічого і нікого не бачите навкруги, окрім тієї єдиної.

Тому, роблячи вчинки дотримуйтеся оригінальності, вона їх прикрашає. А співати чи не співати серенаду – вирішуйте вже самі. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 08.11.2010 пише:

    На прызыв мой нежный и страстный,
    О друг мой прекрасный,
    Выйди на балкон. :-*

  2. Архіваріус 08.11.2010 пише:

    Так, колись у давні часи не було можливості сісти за клавіатуру свого компа і відіслати своїй коханій любовне послання. Тоді було набагато складніше, з одного боку, і набагато простіше з другого. Якщо ти відчував якісь почуття, то ти мусів би їх якось виразити, щоб про них всі дізналися, благо, що у давні часи не було комп’ютерів. Тоді потрібно було всі свої почуття виразити хіба що серенадою, і дівчата таку акцію по-справжньому оцінювали, адже кохання завжди і все відчуває…
    А те, що якийсь “турісто” щось наспівує, не варте уваги, це не його слова. 😀

  3. Gena Bukin 10.11.2010 пише:

    Якщо дівчина любить хлопця, то тільки з поплескає своєму хлопцю за такий вчинок. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

  4. zars 11.11.2010 пише:

    russo turisto пише: На прызыв мой нежный и страстный,
    О друг мой прекрасный,
    Выйди на балкон.

    Не розумію, чому саме “друг” , а не “пАдруга” має вийти на балкон. Туристо вже так наподорожувалося, що дотягнувся до евростандартів із зміни статевої орієнтації.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*