Як порозумітися з коханою людиною? - Блог про Львів

Як порозумітися з коханою людиною?

Розуміння

У нашому житті виникають різні ситуації: бувають злети, падіння. Все це просто треба пережити.

Як добре , коли у вас все добре. Ви радуєтеся кожній хвилині проведеного життя. Та не завжди так буде, бувають і падіння. І добре якщо це виникає не від сімейних обставин, якщо ж навпаки, то це просто сказати – торба.

Сьогодні поговоримо на тему: «Як порозумітися із коханою людиною».

Чоловік і жінка, жінка і чоловік. На перший погляд жити один без одного не можуть, а інколи у них бувають розбіжності. І добре якщо ви ще не є в офіційно законних стосунках, а якщо сім’я? Що тоді?

Починаються сварки і може це призвести до негативних наслідків, інколи навіть до розлучень. А якщо ще і дітей має сім’я? Взагалі вважаю, що ці сварки – це все фігня. Якщо люди хочуть один одного зрозуміти, то вони ніколи не будуть сперечатися.

Наводжу приклади відразу ж, щоб було зрозуміло.

Чоловік хоче піти з друзями на футбол чи скажімо випити пивця з давніми приятелями. Жінка проти. Або її треба брати з собою, або взагалі не йти. Відразу ж починаються сварки, а якщо ще і чоловік прийде додому п’яний – можна і місяць у такому випадку не розмовляти.

Також читайте:   Феномен кохання

Тепер жінка. Вона наприклад хоче піти з подругами по магазинах чи на зустріч випускників. Звісно, що там будуть хлопці і чоловік починає ревнувати і не впускатиме жінку.

Багато розбіжностей переважно виникають саме на основі ревнощів чи тому, що партнер приділяє своїй половинці мало уваги. Інколи жінки ревнують, що чоловік подивиться на якусь панянку одним оком. Це лишнє.

Тепер про зради. Які би ви золоті не були і якби все не знали якщо захоче жінка зрадити чи навпаки чоловік піти до другої – ви навіть того не знатимете. Тут вже повинна бути взаємоповага.

Я знаю, багато людей мене у цьому питанні покритикують, але… Це моя власна думка.

Ще щоб не відбувалося розбіжностей потрібно уникати нав’язування своєї думки коханій людині. Це означає, що треба навчитися слухати. Знаєте як кажуть: «Думку вислухаю, але не знаю чи так зроблю як хочеш».

Прийняття рішень має бути спільним. Ви ж кохаєте один одного і якщо ще на початку стосунків виникають проблеми у розумінні, то краще їх вже припинити і не змушувати їх доходити до такої стадії, що сварки будуть одна за одною.

Тому, найкращий варіант не сваритися взагалі ніколи. Любіть один одного і все у вас буде добре.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Razan 17.11.2010 пише:

    Оххх Воробус, Воробус..))
    Розпочну по порядку.
    Жінка має розуміти чоловіка з так само як і чоловік жінку, коли люди живуть вже безліч років то ім потрібно інколи відпочивати один від одного але якщо справді вони кохають одне одного то мають проводити і час разом, вечеря при свічках театр, ресторан, ну а якщо є діти, то можна у дома подивитись фільм влаштувати якусь вечірку з друзями у яких теж є діти, ну тут теж значну роль відіграє багато факторів: молода сімя чи зріла, є дітки чи не має, якщо є то який вік і тд. На рахунок зрад, дорогі чоловіки! Чому коли жінка вам зраджує то з ваших вуст лунає майже зразу “Шлюха, проститутка” і починае кіпіти кров? А якщо ви пішли так би мовити на “ліво” то ви вважаєте це треба пробачити ? Є сімї які живуть у подружжі безліч років і знають про зради своїх партнерів як однієї так і іншої особи, їм просто треба розслабитись, відпочити і це нормально. Та я вважаю якщо зрадив то признайтесь один одного обсудіть це, не будьте зі своєю проблемою, соромом на одинці! Є ще один момент коли чоловік наприклад хоче піти на те ж саме пиво жінка каже” Добре любий іди, але завтра ти мені купиш сумучку від дольче габана за 1000$ ” Чому так?? Що за умови?? Чоловік можливо купить ту сумочку за 1000$ але наступний місяць буде відмовляти собі в певних речах, адже він кохає її і не зможе відмовити… ! Бажаю усім міцного браку, та палкого кохання по ночам , а не сльозів у подушку! Дякую за увагу! 🙂

  2. ARMIKRON 17.11.2010 пише:

    😎 ото горобчик написав … жесть
    ну тримай комент і плач
    ух ……. ото ти написав карапузік … схоже на психологічний аналіз зачет … мені же з Юльою повезло ми порозумілися .. і будь яке питання вирішуєм так щоб було добре 2 сторонам … а інколи спірне питання помагає вирішити бійка подушками =) ефективна штука !
    а в плані на ліво і.т.д.. ми з нею обговорювали це питання і зійшлись на тому, що якщо комусь захочеться чогось новенького в ліжку, то він небуде шукати пригод на стороні, а будем вирішувати це питання разом … і вносити якісь новинки цікавинки в ому плані . от такіот справи малята …..
    а стосовно зради і.т.д. ну це питання реторичне Є люди які можуть змиритись зі зрадою а Є такі що НІ …
    Я скажу лише за себе .. особито Я непробачу зраду . і як би важко небуло Я попрошаюсь з людиною.. і Я цього неприховую .. образ не буде … адже як то кажуть .. ПРОБАЧИТИ можна все питання чи зможеш ти з цим жити далі !!!
    Думайте що робите от і все

  3. Архіваріус 17.11.2010 пише:

    Бачу, що Воробуса серйозно замутило. Не переживай, горобчику, якось все минеться, і ти до всього звикнеш. 😀

  4. ARMIKRON 17.11.2010 пише:

    так так горобчику непереживай ….
    😛

  5. Stakeholder 18.11.2010 пише:

    Просто таки якийсь консиліум експертів – сімейних психологів)), я от теж би тут міг настрочити пару абзаців), але я думаю що скільки на таку тему не тринди всеодно в кожного є своя правда, бо всі ці речі прямо залежать від характеру людини). Я б порадив лише старатись жити так щоб не ускладнювати життя ні собі ні іншим, і вміти подивитись на себе зі сторони).

  6. Архіваріус 19.11.2010 пише:

    Stakeholder пише: Я б порадив лише старатись жити так щоб не ускладнювати життя ні собі ні іншим, і вміти подивитись на себе зі сторони).

    Треба тільки вміти окуляри собі підібрати. 😀

  7. ARMIKRON 21.11.2010 пише:

    Stakeholder – добре сказано але не кожному властиво
    Архіваріус – влучно сказано зачет

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*