Як вибрати дружину - Блог про Львів

Як вибрати дружину

Дружина

Чоловіча половина людства, яка ще ходить у холостяках колись таки прийде час і потрібно буде їм з цим сімейним станом покінчити, а це означає що прийдеться вибрати собі дружину. Це вам не подруги, що сьогодні пішов гуляти з одною, спиш з другою, а голосувати ідеш з третьою.

Тут все набагато серйозніше. З дружиною доведеться жити все життя, разом переносити радісні і сумні моменти. Звісно, зараз мене багато людей заклює, за те що можна за життя мати і 10 дружин, але традиційно чоловіки мають одну дружину – одну єдину і неповторну. А тому щоб не помилитися потрібно уважно дивитися, щоб за тиждень не розвелися.

Про те як правильно вибрати дружину сьогодні і поговоримо.

Дружина – це Ваша кохана, матір майбутніх діточок, хазяйка у домі.

З чого почати вибір?

Спочатку потрібно знайти дівчину, яка Вам подобається. Не заперечую, є люди, що на красу чи любов уваги не звертають головне, щоб їсти варити вміла, по хазяйству все було добре, сорочки вам прасувала і так далі. Не знаю як Вам, а це я вважаю не правильно. Яка би не була дівчина, її у першу чергу потрібно кохати. Як ви собі уявляєте ваше життя і з людиною до якої вас не тягне? Гроші звісно ж відіграють роль також.

Як казав один мудрий дядько: «Коли у хаті біда, кохання втікає вікнами». Фраза «золота». А то любить тебе, любить, а коли у чоловіка майбутнього немає таких грошей скажімо як у жінки, то самі знаєте що.

Також читайте:   Феномен кохання

Поїхали далі. Дівчина є, починаємо її вивчати, бо хто її знає яка вона насправді.

Хороша дружина звісно ж має бути господинею. Це стосується і приготування їжі, і догляду за чоловіком. Зараз світ такий, що у багатьох випадках подібного не спостерігається.

А від того і сварки можуть піти, а потім вибач, не зійшлися характером. До речі про нього. Чоловік і дружина повинні вміти йти на компроміс. Вони єдине ціле і якщо жінка дуже вже хоче піти в театр на балет чи чоловік на футбол, треба щось придумати аби всі були задоволені.

Чоловік і дружина які-небудь, але мають мати спіьні інтереси.

Полізли у родину.

Якби ви цього не хотіли, але коли-небудь вам прийдеться познайомитися із родиною жінки. Це у багатьох випадках також відіграє свою роль. От не сподобала собі майбутня теща зятя і починається чи приїдете, а тут вам пропонують зіграти партію у доміно. Що робити? Та зіграйте, але не напийтеся часом там, бо на вас дивляться і сильно.

Ясно, що жити вам не з тещею, а з дружиною, але цей фактор також потрібно врахувати.

Отакі от пироги хлопчики і дівчата!!! Вибирайте дружин, але спочатку добре подумайте. 🙂

P.S. Не хочете дружини, живіть самі. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Борсук 01.11.2010 пише:

    Воробус тобі треба таку шоб по писку била коли прийдеш додому п’яний =)) думаю то б було дуже часто)))

  2. данило 01.11.2010 пише:

    хочеш знати яка твоя жінка буде через 20 років подивись на її маму 😐

  3. йорік 01.11.2010 пише:

    Воробей я тобі говорив вже женисі і не буж такого маразму писати, заодно і я погуляю, але вибирай файну бабу жби їсти варила файні і вночі доспати недавала, а решта то всьо фігня, так шо коли найдеш таку зразу ж сі жени нема чи тігнути до того чєсу поки ти відсохне)))))

  4. russo turisto 01.11.2010 пише:

    Хочешь жениться? Бери любую, Аллах добрый даст хорошую. :laugh:

  5. Gena Bukin 02.11.2010 пише:

    Борсук пише: Воробус тобі треба таку шоб по писку била коли прийдеш додому п’яний =)) думаю то б було дуже часто)))

    😀 😀 😀 😀 😀 😀

  6. Lenchik 02.11.2010 пише:

    тільки не варто забувати, що після одруження всі змінюються, тому я б радила перед одруженням хоча б якийсь час пожити разом

  7. VIK 02.11.2010 пише:

    чекаємо в цій темі фотку майбутньої дружини п. Воробуса :)))

  8. Sergj123 21.02.2011 пише:

    VOROBUS знаєш, в мене на роботі є один розумний чоловік, так він говорить: ” Коли будеш собі жінку вибирати, зроби ось що: Коли сидітимете у неї вдома з батьками чи самі, бажано під час її улюбленого серіалу, попроси її принести тобі води, та подивись, як тобі воду готують, коли ополоснула склянку, протерла зовні, принесла і лагідно дала , буде гарна господиня. А коли знаєш, так аби відчепився тоді дивись сам яке життя тебе чекатиме, коли людині серіал важливіший за тебе ”
    Зразу можу відповісти на запитання , які в багатьох виникли: ТАК,ТАК,ТАК. перевіряв сам, дотого ж не один раз, є на що подивитись.Головне незловживайте!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*