Як я беру участь у конкурсі “Кращий футбольний фанат України” від Viasat - Блог про Львів

Як я беру участь у конкурсі “Кращий футбольний фанат України” від Viasat

Голосуйте за Воробуса!!!

Вчора була неділя і я не мав ввечері що робити. Думаю, дай я ввімкну наше телебачення і гляну що там показують. Серед великого переліку програм я вибрав передачу під назвою «Футбольний вік-енд», яка традиційно йде по неділях на телеканалі «Україна».

Нічого надзвичайного на перший погляд, розповідали як завжди про футбольні новини, показували український і європейський футбол. Думаю, хто дивиться футбол, той і знає що йому потрібно бачити.

Аж тут посередині програми ведучий почав розповідати про конкурс, який вони започатковують. Я спершу послухав це одним вухом, а потім зацікавився.

Чи можна на даний момент виграти щось на халяву?

Конкурс проводить компанія Viasat разом із каналом «Футбол» і називається він «Кращий футбольний фанат України». Триватиме він із 19 листопада до 17 грудня включно.

Суть його полягає у наступному:

Заходите на сайт football.viasat.ua, завантажуєте своє фото чи відео як ви вболіваєте за свою улюблену команду і чекаєте. 🙂 Народ за вас голосує і ви щотижня можете виграти безкоштовний сертифікат на підключення до пакету Viasat Престижний, а головний приз – це путівка на двох на матч англійської прем’єр-ліги.

Ваш автор не міг не спробувати взяти участь у цьому конкурсі. Я завантажив і відео і фотографію, де ми з компанією вболіваємо за команду Карпати Львів.

Також читайте:   Футбольний поєдинок з Воробусом: ваші домисли

Фотографію модератори відразу ж розмістили і пішло голосування. А от з відео ще досі незрозуміло. Чого вони його не модерували, знають тільки вони. На сайті написано вибирають кращі. Та нехай люди вибирають яке краще. Моє наприклад, на мою думку, непогане. Всі ж повинні бути в однакових умовах.

Тепер до голосування. Щоб виграти хоча б антену не знаю як треба сидіти і спамити своїх друзів, щоб за тебе проголосували. Система тут така, що голосувати можуть лише люди, які зареєстровані у різних соціальних мережах.

Заходите під своїм логіном, і голосуйте за відео чи фотографію, яке вам сподобалася. З накруткою голосів організатори конкурсу обдумали все добре. З однієї айпі-адреси може проголосувати тільки одна людина. І тут знову мінус.

Якщо люди зареєстрована скажімо у соціальній мережі В Контакті і його комп’ютером користується вся сім’я, то якщо ви проголосували, жінка ваша з цього компа під своїм логіном вже не проголосує. Отак от.

Нехай переможе сильніший.

А насамкінець я би був не я, якби не попросив вас проголосувати за мене. А може завдяки вам Воробус буде з супутниковим телебаченням. Думки фантастичні, але всіляке буває.

Голосувати за мене можна тут.

Треба нажати кнопочку – плюс один голос.

P.S. Навряд чи простий смертний зможе тут щось виграти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 22.11.2010 пише:

    Воробус та це виграти нереально. Ти ж не один такий.
    Я звичайно віддам за тебе голос можеш доплюсовувати вже. 🙂 :yes:

  2. старий пес 28.11.2010 пише:

    Воробус, ми за тебе цілим селом голосувались мо!

  3. Архіваріус 28.11.2010 пише:

    старий пес пише: Воробус, ми за тебе цілим селом голосувались мо!

    Еге ж добре було чути на ціле село як ви завивали. Спати собаки не давали. 😀

  4. старий пес 28.11.2010 пише:

    Архіваріус, а ти з якого села?

  5. старий пес 28.11.2010 пише:

    Я є Місько Цюхрий! Мене ціле село знає!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*