“Економія” електроенергії? - Блог про Львів

“Економія” електроенергії?

Світло серед білого дня

У всіх вас коли-небудь були проблеми із комунальними послугами.

То води не має, то світла, до газу добре не доходило, а то якби ще і його почали вимикати на кілька годин – це би було взагалі… За нові райони я вже навіть не говорю, бо там проблеми із гарячою водою вже існують давно (то боржників багато, то щось зламалося).

Нещодавно Ваш автор вже писав статтю як мені вимикали електроенергію і то ще би добре щоб її вимкнули зранку чи в обід, коли люди на роботі чи просто все можна побачити в будинку, а тут вимикали ввечері, коли якраз електроенергію і потрібно.

Тоді приходилося шукати свічку хтозна-де, сірники і цілий вечір дивитися що де є. За застосування техніки вже і мова не йде, відповідно і блог не обновлявся.

Ми не живемо у роки коли все економили чи ба більше до нашої ери і якщо платимо за послуги, то і сервіс хочемо відповідний. Для чого нам переживати, щоб не згорів холодильник чи персональний комп’ютер за часте вимикання електроенергії?

У моє випадку я ще досі не знаю, що там з тим світлом було. Можливо і щось міняли, зимою ж міняти все супер, коли земля замерзла. Так можна і до весни мати проблеми із світлом.

Також читайте:   16 квітня біля ТЦ "Форум" відбудуться богатирські ігри

Інколи думаю, а от люди живуть у селі. Вони залежать хіба що від світла. А так решта у них все є. Вода постійно у криниці, не треба злитися, що вода з крану не йде, бо ремонт на одній і з вулиць чи на станції; палити можна патиками. Не всі ж мають газове постачання. Єдина проблема електроенергія.

А у нас в місті ще окрім цього всього може Інтернет пропадати, транспорт не їздити тощо.

Вчора мені довелося пересікати одну із вулиць у Нашому місті і яке моє здивування було, коли близько 11 години дня на вулиці було увімкнене світло.

Така економія?

Що це за прикол, чи то хтось забув вимкнути його чи що – невідомо. Не знаю хто за це відповідає, але якась служба цим займається.

А можливо це «економія» електроенергії?

Тому, якщо будете бачити подібні казуси розповідайте, можливо комунальні служби нарешті почнуть працювати відповідно, а не залишати світло. Економії ж то не має, то невже знову ввечері щось вимнуть?

Сподіваюся суцільна критика подіє. 🙂 Без критики нічого не робиться.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.12.2010 пише:

    Якби хотіли економити електроенергію то вже давно б почали переходити на енергозберігаючі лампи, і ставити ліхтарі з сонячними батереями, які самі виключаються коли стає світло на дворі і від нього заряджаються, і самі включаются тільки коли темніє, Україна споживає в десятки разів більше енергії ніж будь яка країна ЄС, тільки застосовуючи сучасні енергозберігаючі технології можна дійсно знизити енергоспоживання, а все решта до одного місця…

  2. VIK 17.12.2010 пише:

    Пташе, постав собі дизель на даху і підключись до безпровідного і-нету…І тоді ніхто тобі не вимкне світло і не відключить і-нет і блоку Воробуса буде вічне щасття

    P.s. хіба що пальне до дизеля закінчиться 😀

  3. данило 18.12.2010 пише:

    треба світло в туалеті вмикати :-))

  4. Narcus 06.01.2011 пише:

    От так і Гроші відмивають!!!!!!!!

  5. Ксю 06.01.2011 пише:

    Narcus пише: От так і Гроші відмивають!!!!!!!!

    не думаю, що відмивають….за таке ще скарги потрібно писати

  6. Narcus 06.01.2011 пише:

    Ксю пише: Narcus пише: От так і Гроші відмивають!!!!!!!!

    не думаю, що відмивають….за таке ще скарги потрібно писати

    Їм в одному місці наші скарги!!!!!

  7. Ксю 06.01.2011 пише:

    Narcus пише: Ксю пише: Narcus пише: От так і Гроші відмивають!!!!!!!!
    не думаю, що відмивають….за таке ще скарги потрібно писати
    Їм в одному місці наші скарги!!!!!

    думаю, що не всім до одного місця…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*