Різдвяний ярмарок 2011 у Львові - Блог про Львів

Різдвяний ярмарок 2011 у Львові

Різдвяний ярмарок у Львові

Все менше і менше часу залишається до таких очікуваних зимових свят – Нового року і Різдва Христового.

У Контакті на стінах можна вже побачити передноворічні картинки, на ринках уже денеде є у продажі ялинки, новорічні прикраси, подарунки, люди вже активно думають де будуть святкувати Новий рік.

Свято наближається, що тут ще додати. 🙂

А ще про прихід свят сповістило відкриття другого за ліком Різдвяного ярмарку у нашому місті, яке відбулося 12 грудня.

Все почалося із вогняного фаєр-шоу. Згодом було ще: викарбування монети ярмарку, свою творчість за презентували молодіжний театр “Хочу” та фольклорно-етнічний гурт “Йорий Клоц”.

Людей на відкритті зібралося досить багато. Це і не дивно, бо відкриття було у вихідний день, коли більшість людей полюбляє прогулюватися містом.

Цьогорічний різдвяний ярмарок як і минулорічний розташований на проспекті Свободи і на площі Ринок. Представлений він 64-ма дерев’яними павільйонами, які накриті черепицею і прикрашені новорічними гірляндами.

Різдвяний ярмарок у Львові

Що тут можна купити?

Асортимент товарів різноманітний: від пива і гарячого вина до одягу, від меду до ялинок, від сувенірів до вареників з капустою, картоплею…

Як ви зрозуміли на ярмарку можна купити будь-що, навіть дідька лисого. 🙂 Виключення – лише алкогольні напої і піротехнічні засоби. Пиво і вино купити можна, а от коняку і горілки, на жаль для когось, ні.

Також читайте:   Програма святкування Дня незалежності-2011 у Львові

Щодо цін, то вони як для кого6 комусь вони доступні, комусь ні. Тут мені важко сказати. Скажу лише, що склянка того ж вже згадуваного вина чи пива коштує у районі 15-20 гривень, пиріжки від 7 гривень, штучні ялинки є і за 150, 200 і більше. Все залежить від її величини.

Відмінністю Різдвяного ярмарку 2011 від минулорічного є те, що цьогоріч продукцію можна купити не лише львівських підприємців, а і підприємців із різних міст України.

Триватиме ярмарок до 10 січня, коли його зачинять. Щодо режиму роботи, то він наступний:

У будні дні ярмарок працює з 12 до 22 години, а у вихідні із 11 до 23 години.

Чого бракує ще на ярмарку, так це новорічної ялинки. Її вже встановили, але іграшок і гірлянд поки що не має. Офіційне її відкриття очікується на Свято Миколая – 19 грудня.

Свято наближається, з наступаючим вас!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.12.2010 пише:

    ” Виключення – лише алкогольні напої і піротехнічні засоби. Пиво і вино купити можна, а от коняку і горілки, на жаль для когось, ні. ” – aналізуючи це речення я припускаю що Воробус вже хильнув гарячого вина з пивом коли писав цю статтю 😮 😀

  2. Олексій 08.01.2011 пише:

    Вчора з дівчиною були на ярмарку, вирішили випити гарячого глінтвейну. Що мені, що моїй супутниці воно не сподобалося, більше я після цього почав себе не дуже почувати.

  3. Ксю 08.01.2011 пише:

    Олексій пише: Вчора з дівчиною були на ярмарку, вирішили випити гарячого глінтвейну. Що мені, що моїй супутниці воно не сподобалося, більше я після цього почав себе не дуже почувати.

    Крім того, воно ще і дороге. Можна купити пляшку вина, зробити вдома глінтвейн і випити в приємній компанії.

  4. VIK 08.01.2011 пише:

    Олексій пише: Вчора з дівчиною були на ярмарку, вирішили випити гарячого глінтвейну. Що мені, що моїй супутниці воно не сподобалося, більше я після цього почав себе не дуже почувати.

    Був сьогодні в центрі, навіть побоявся купувати глінтвейн, боявся отруїтися…хоча люди купували….певно результат випитого глінтвейну вилізе за декілька годин :)))

  5. Архіваріус 08.01.2011 пише:

    Так потрібно було скористуватися напоями домашнього приготування. Тепер хочу відповісти на запитання Ксю. Що таке “бімбер”. Бімбер, голубонько, це напій домашнього приготування, або як його називають в народі – самогон! 😀

  6. Ксю 08.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Так потрібно було скористуватися напоями домашнього приготування. Тепер хочу відповісти на запитання Ксю. Що таке “бімбер”. Бімбер, голубонько, це напій домашнього приготування, або як його називають в народі – самогон!

    Головне вчасно дати відповідь :)) Але то всеодно не для мене.

  7. Архіваріус 08.01.2011 пише:

    Ксю пише:
    Головне вчасно дати відповідь ) Але то всеодно не для мене.

    Просто ти не пробувала напою, який вміє готувати Архіваріус, якби спробувала, то тобі напевно сподобалося би. 😀

  8. VIK 08.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Ксю пише:
    Головне вчасно дати відповідь ) Але то всеодно не для мене.
    Просто ти не пробувала напою, який вміє готувати Архіваріус, якби спробувала, то тобі напевно сподобалося би.

    а ти на Воробусівку захопи свій чарівний напій, можливо інші захочуть покуштувати :)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*