Для чого потрібен секс - Блог про Львів

Для чого потрібен секс

для чого потрібен секс?

Сьогодні вирішив написати статтю на цікаву та завжди актуальну тему – «Для чого потрібен секс». Але хочу розкрити її не на хлопський розум, а так би мовити, з наукової точки зору

Ясне діло, що найперше секс потрібен для народження дітей 🙂 Але, як стверджує сучасна наука, регулярний здоровий секс дає людині велику кількість переваг, як жінкам так і чоловікам. Саме ці переваги ми і розглянемо сьогодні.

Спеціалісти Королівського університету в Белфасті провели ряд досліджень, де вони слідкували за залежністю загального стану здоров’я людини від регулярності статевих контактів. При цьому паралельно було проведено аналіз даних про смертність серед 1000 чоловіків середнього віку за десятирічний проміжок часу. Метою такого дослідження було порівняння людей однакового віку та стану здоров’я, матеріального статку, але які ведуть сексуальне життя різної інтенсивності.

Після проведення дослідження у 1997 році результати опублікували у журналі British Medical Journal. Результати показали, що серед чоловіків, які отримали найбільше оргазмів, кількість смертельних випадків були наполовину нижчі , ніж у тих, хто взагалі не займався сексом.

Існують також дослідження які показують, що заняття сексом не менше ніж кілька разів на тиждень позитивно впливає на стан здоров’я, при цьому:

Зменшується ризик випадків серцевих захворювань. Так, у 2001 році вченими було проведено дослідження за роботою серцево-судинної системи. Було також встановлено, що чоловіки, які займалися сексом три рази на тиждень або частіше, то ймовірність виникнення у них інсульту чи інфаркту знижувалась удвічі.

Зменшується вага та поліпшується загальний стан організму. По-суті секс – це також фізичні вправи. За один статевий акт можна спалити приблизно 200 калорій, це приблизно дорівнює бігу на протязі 15 хвилин. Частота пульсу у сексуально збудженої людини зростає з 70 до 150 ударів на хвилину, що відповідає максимальному зусиллю спортсмена під час змагання. Також під час статевого акту посилено працюють м’язи рук, сідниць, тазу, стегон та грудної клітки. Під час статевого акту у чоловіка зростає виробництво тестостерону, який сприяє зміцненню кісток та м’язів. У журналі Men’s Health було відзначено, що постіль являється «найкращим спортивним снарядом, який коли-небудь був винайдений».

Зменшується депресія. У 2002 році американським психологом Гордоном Геллапом було проведено дослідження серед 293 жінок. Дослідження показало, що сексуально активні жінки, партнери яких під час статевих стосунків не користувалися презервативами, були набагато менш схильні до депресії, ніж ті жінки, партнери яких користувалися презервативами. Одним із можливих пояснень таких факторів напевно полягає в тому, що чоловічий гормон простогландин, який міститься у спермі, всмоктується у жіночі статеві шляхи, при цьому регулюючи у жінки виробництва жіночих гормонів.

Також читайте:   Футбол чи дівчина?

Значно покращується відчуття запаху, бо після статевого акту зростає виробництво в організмі людини гормону пролактину. А це, у свою чергу, заставляє стовбурові клітини головного мозку утворювати нові нейрони у центрі нюху.

Знеболювання. Безпосередньо перед самим оргазмом рівень такого гормону як окситоцин зростає у п’ять разів, що в свою чергу сприяє утворенню ендорфінів, які мають болезаспокійливий ефект. Це можуть бути головні болі, болі при артритах, мігрені, а також при будь-якому типові болю. Заняття сексом у жінок приводить до виробництва естрогену, який має здатність зменшувати болі перед менструальним періодом.

Значно зменшується ймовірність різних простудних захворювань та грипу. У США, в університеті Wilkes University, штат Пенсивальнія було проведено дослідження, яке показало, що у людей які займаються сексом раз чи два рази на тиждень, кількість антитіл імоглобулін А на 30% більше, чим у тих , хто займається сексом рідше. Такі антитіла приймають участь у зміцненні імунної системи людини.

Покращується стан сечового міхура. Ви напевно чули про вправи доктора Кегеля для м’язів статевих органів. Такі вправи ми виконуємо постійно навіть не усвідомлюючи цього, кожен раз, коли ми зупиняємо сечовипускання. Ці м’язи працюють так само і під час статевого акту.

Здорова передміхурова залоза. Проведені дослідження показали, що для виробництва насінної рідини передміхурова залоза та насінні бульбашки забирають з крові такі речовини, як цинк, калій, аскорбінова кислота, а потім збільшують їх концентрацію до 600 разів. Канцерогени, які присутні в крові, також концентруються. Від таких канцерогенів слід позбавитися, і це можна зробити завдяки сексу.

Ми бачимо, що добрий сексуальний апетит та фізична можливість задовольнити його не завжди можуть бути показниками ідеального здоров’я, але небажання мати сексуальні контакти може бути ознакою того, що в організмі чоловіка не все в порядку.

Можна зробити висновок, що заняття регулярним сексом являються саме тим фактором, який дає можливість продовжити життя людини. А утримання від сексуальних стосунків – це прямий дороговказ до ракових захворювань, та й не тільки до них. Тому, якщо ви дорожите своїм здоров’ям, займайтеся регулярним сексом. Тільки пам’ятайте, що випадкові статеві контакти можуть привести до венеричних захворювань.

Кохаймося, бо ми цього варті!

З повагою, Архіваріус.

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. VikiMouse 25.01.2011 пише:

    ммм.. яка корисна і цікава стаття 🙂

  2. Ксю 25.01.2011 пише:

    Дідусь Архіваріус вирішив просвіти трошки діток з блогу Воробуса 🙂 дякую!

  3. Архіваріус 25.01.2011 пише:

    Ксю пише: Дідусь Архіваріус вирішив просвіти трошки діток з блогу Воробуса дякую!

    Будь ласка. Завжди радий поділитися життєвим досвідом. 😀

  4. Ксю 25.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Ксю пише: Дідусь Архіваріус вирішив просвіти трошки діток з блогу Воробуса дякую!
    Будь ласка. Завжди радий поділитися життєвим досвідом.

    Звідси висновок – займайся сексом і постійно смійся – будеш жити вічно.

  5. Gena Bukin 25.01.2011 пише:

    Займайтеся сексом і плодіться діти нашого світу ХD.

  6. zars 25.01.2011 пише:

    Ксю пише: Дідусь Архіваріус вирішив просвіти трошки діток з блогу Воробуса дякую!

    Але ти дала: “дідусь”. Та мужик ше ого втне так, що ти пищати від щастя будеш!

  7. Ксю 25.01.2011 пише:

    zars пише: Ксю пише: Дідусь Архіваріус вирішив просвіти трошки діток з блогу Воробуса дякую!
    Але ти дала: “дідусь”. Та мужик ше ого втне так, що ти пищати від щастя будеш!

    У зв’язку з тим, що іншого фото як дуже немолодого мужчини нам не показували, то роблю висновки, що Архіваріус дещо старший за мене…

  8. Narcus 25.01.2011 пише:

    Може сєкас ще одним з видів спорту признають!!! Уявляю в програмі Олімпійських ігор-о це би було 🙂 !!!

  9. zars 26.01.2011 пише:

    Narcus пише: Може сєкас ще одним з видів спорту признають!!! Уявляю в програмі Олімпійських ігор-о це би було !!!

    Фантазьор, паручьчік….

  10. Malyshka 27.01.2011 пише:

    тоді б прийшлось Олімпійські ігри після 12 транслювати по телебаченні=)

  11. йцукен 27.01.2011 пише:

    Як казали в одному серіалі: Якби мені в школі вчитель з фізкультури сказав, для чого треба тренувати правильне дихання, я б не прогулював.

  12. Януся 30.01.2011 пише:

    Архіваріусе, Ви забули написати, що насамперед секс потрібен для зачаття дитинки і продовження роду 😆

  13. Архіваріус 30.01.2011 пише:

    Януся пише: Архіваріусе, Ви забули написати, що насамперед секс потрібен для зачаття дитинки і продовження роду

    Голубонько, секс потрібен для того, щоб людина вільно дихала, і її голова не боліла, а потім прийдуть всі інші витребеньки, якщо ви їх захочете…., в тому числі і діти. 😀

  14. rybaua 05.03.2013 пише:

    Стаття хороша і корисна і варто її прочитати всім. Але мало приділено уваги
    захисту від хвороб і від небажаної вагітності. Так, кількома словами згадали про випадкові зв”язки. Добре коли це подружня пара, багато років разом, знають одне одного. А якщо це молоді люди, для яких характерні часта закохуваність і зміна партнерів? Так що без презерватива добре але деколи краще з ним.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. My Homepage

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*