Євробачення-2011 наближається - Блог про Львів

Євробачення-2011 наближається

Євробачення

Сьогодні ваш автор сходивши зранку до церкви, перекусив трішки, почав читати Хемінгуея «Старий і море». На довго мене не вистачило, заліз я у всесвітню мережу інтернет, помахав народу ручкою і давай слухати музику.

І тут ні з того ні з сього ваш автор натрапив на дуже цікавий кліп, який виконувала фінська група «Lordi» – переможці Євробачення -2006 року.

Вони зі своєю піснею порвали всіх, а голосували за них більшість народу тому, що маски сподобалися усім, хоча

Сьогодні ваш автор у черговій статті згадає усіх переможців починаючи від 2004 року (від тоді я бачив майже всі шоу), як передмова до Євробачення-2011.

Отже, поїхали.

2004 рік – Стамбул (Туреччина) – переможець Руслана з піснею «Wild dances».

Хто б міг подумати, що львівська співачка після цього одного вечора стане відомою на весь світ, а її пісня з ритмами диких танців покорить весь світ.

2005 рік –– вперше за часів незалежності України пісенний конкурс проводився у місті Києві.

Переможцем стала грецька співачка Єлена Папарізу із своєю піснею «My Number One».

Тендітна дівчина покорила весь світ, а її пісню ще довго було чути на рінгтонах телефонів.

Також читайте:   Як музика впливає на людину

2006 рік – переможець фінська група «Lordi» з хітом «Hard Rock Hallelujah».

Маски, крики, спецефекти – саме це слугувало складовою успіху хлопців. Мені друг згодом казав, що скільки років дивиться цей конкурс, цей виступ найбільш запам’ятався.

2007 рік – перемогла сербська співачка Марія Шерифович зі своєю піснею «Молитва».

2008 рік – з другої спроби таки переміг. Мова іде про російського співака Діми Білана, який зі своєю піснею ««Believe»» покорив Європу.

2009 рік – пісня, яку часто тепер вмикають на дискотеках і таких подібних заходах. Перемогу здобув норвезький співак Олександра Рибак зі свою композицією «Fairytale».

І нарешті минулого року знову несподіванка. Хтось скаже, що все було закономірно. А чому несподіванка, а тому, що Німеччина скільки я дивився це шоу постійно була в аутсайдерах.

2010 рік – Лена Майєр-Ландрут із піснею «Satellite» зламала цей стереотип.

Хто стане переможцем цьогорічного Євробачення-2011, яке нагадаю цього року відбудеться у столиці Німеччини місті Берліні?

P.S. Пропоную у коментарях висловити свою думку з приводу названих мною переможців, що сподобалося, що ні і звісно ж назвати вашого улюбленця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.01.2011 пише:

    Взагалі не дивлюсь цей смішний конкурс), єдиним переможцем вартим уваги дійсно була Руслана, решта все музикою важко назвати). Як на мене це дуже заангажований конкурс, і там явно перемагають не завдяки таланту. Ну а останній конкурс взагалі став апофігейом цієї епопеї, я думаю ця німецька “співачка” не пройшла б навіть першого етапу кастингу в якомусь шоу типу Хфактор). Навіть не хочеться згадувати, що завдяки цьому театру пародії Філя Кіркоров став народним артистом України назавжди дескредитувавши це звання,

  2. Архіваріус 16.01.2011 пише:

    Це конкурс рекламодавців, кого вони виберуть, той і буде переможцем, а таланти тут дійсно ні при чому. Я здається вже колись говорив, що гроші вирішують все. 😀

  3. VIK 17.01.2011 пише:

    VOROBUS пише:
    Хто б міг подумати, що львівська співачка після цього одного вечора стане відомою на весь світ, а її пісня з ритмами диких танців покорить весь світ

    не всесь світ, а тільки всю Європу 😉

  4. Ксю 17.01.2011 пише:

    Хоча я погоджуюся з попередніми коментаторами, але , всеодно, кожного року я дивлюся Євробачення і вболіваю за Україну. Цього року переможниця мені зовсім не сподобалася, але, з часом, я вже почала цю пісню наспівувати, вона постійно крутиться в голові. Моїм фаворитом в 2010 була Іспанія 🙂

  5. Alex 19.01.2011 пише:

    Не в Берліні, а в Дюссельдорфі!

  6. VIK 20.01.2011 пише:

    Alex пише: Не в Берліні, а в Дюссельдорфі!

    Для нашого Воробуса що Берлін, що Дюссельдорф – одне і то саме :)))

  7. Вареничка 20.02.2011 пише:

    Як на мене, то після Руслани тільки цього року є достойна виконавиця із гарною піснею – Злата Огнєвіч. Думаю що саме вона поїде і щира за це вболіваю.

  8. Lysyy 20.02.2011 пише:

    Раніше кращі вважались по особистим талантам, а тепер степінь таланту залежить від грошей! Злата зможе! Огнєвіч має таланти старої закалки)

  9. Архіваріус 20.02.2011 пише:

    Співала щось незрозуміле, але я зрозумів одне, що все залежить від рекламних компаній, а не від нас, простих громадян. І ця мулька про SMS – це казочка про сірого бичка. 😆

  10. Masjka 22.02.2011 пише:

    Ну звичайно ж, наша Руслана неймовірна…)А щодо переможців інших років…то мабуть, найбільше сподобалася Шерифович..до тепер обожнюю цю пісню* Про Білана навіть говорити нема шо…тут і так все ясно) А Рибак вже почав набридати…Зовсім не задоволена була переможцем Євробачення 2010р…пісня якась фіговенька…та і співачка не дуже…А наша Альоша молодець, голос афігенний* Надіюсь цього року ми піднімемось на ще вищу планку))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*