Куди котиться український футзал? - Блог про Львів

Куди котиться український футзал?

МФК Шахтар припинив своє існування

Як стало відомо, вчора чемпіонат України з футзалу залишився ще без однієї команди. Найтитулованіша команда за всю історію футзалу України – донецький Шахтар – припинила своє існування.

Причина як завжди банальна – перестали фінансувати команду. От тобі і маєш, з початку чемпіонату це вже третій подібний випадок.

Нагадаю перед цьогорічним сезоном представників усіх клубів були зібрали на засіданні і повідомили, що цього року команди будуть заявляти лише тоді, якщо вони нададуть фінансові гарантії.

І що ми маємо? Всі казали, що будуть, заплатили вступний внесок, ще не встиг минути екватор чемпіонату як у чемпіонаті вже залишилося 9 команд.

Першим знявся житомирський Контингент.

Він навіть не починав чемпіонат. Календар склали, команда дала добро виступати і тут за кілька днів до початку новина – житомиряни не мають грошей.

Поїхали далі.

Львівський Тайм.

ФК «Тайм»Як тільки у команди почалося фінансування відразу ж запросили кваліфікованого тренера, гравців, двічі стали чемпіонами, ніхто їх не міг обіграти. А що тепер?

Команди просто немає. Причина та ж – фінансування.

Гравці Тайму разом із тренером перейшли в Енергію, в якої зараз є гроші. Отак от.

І ось тепер Шахтар.

Також читайте:   Санта-Барбара біля кас стадіону "Арена Львів" або як люди стоять у черзі за квитками на матч Україна - Словенія

МФК «Шахтар»Хоч я і не є прихильником цієї команди, але все одно шкода. У минулому турі ця команда обіграла лідера чемпіонату Локомотив, налагодилися командна гра і що з того? Це як кажуть – кінець.

Тепер до регламенту.

Якщо так і піде далі, то система розіграшу цьогорічного чемпіонства розчарувала. Навіщо грати 2 кола чемпіонату, щоб потім визначати чемпіона у стикових матчах. Що це за прикол?

Зараз залишилося 9 команд, якщо такими темпами піде і далі, то остання безнадійна команда ПФС буде грати у матчах за чемпіонство.

Чи розвивається наш футзал?

На це питання можна дати просту відповідь – ні. Команди щораз зникають, збірна відповідно перестала прогресувати, за матчі наших команд у Кубку УЄФА я мовчу.

Цього року Тайм поїхав закордон і отримав від посередньої команди з Сербії сім м’ячів, на що відповів лише одним.

А найбільше кого жаль, так це вболівальників. Не всі ж люблять хокей, бокс, є і вболівальники цього виду спорту.

Дуже прикро буде, якщо прийде такий період часу, що український футзал зникне.

Сподіваюся до цього не дійде. Дякую за увагу.

P.S. У публікації використано фото із сайту http://futsal.sport.ua/

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Gopnik 22.01.2011 пише:

    файно тепер тайм-енер має більше шансів виграти чемпіонат

  2. Narcus 22.01.2011 пише:

    Я не можу зрозуміти як в такої команди як Шахтар не має хорошого спонсора!!! Наш футзал занепадає і це мені дуже не подобається!!!

  3. De_Funker 22.01.2011 пише:

    Дуже жаль наших гравців впершу чергу, наші команди досить непогано показують себе в європі, в нас проблема лише одна – бідна країна, багато жлобів…

  4. Архіваріус 24.01.2011 пише:

    Котилася торба з горба… 😀

  5. Narcus 25.01.2011 пише:

    De_Funker пише: Дуже жаль наших гравців впершу чергу, наші команди досить непогано показують себе в європі, в нас проблема лише одна – бідна країна, багато жлобів…

    Проблема в тому що наш весь спорт зупинився і не прогресує!!!

  6. Ptasya 27.01.2011 пише:

    Невже в Донецьку не знайшлося якогось мільйонерчика щоб профінансував команду))))))))). А що ж сказати про команди з бідніших регіонів України. Який там “Контингент” коли Донецьк не може профінансувати команду.

  7. Gunjan 19.04.2014 пише:

    I’m not quite sure how to say this; you made it exrtlmeey easy for me!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*