Матчі Карпат і Шахтаря у кубку “Copa del Sol” на каналі “Футбол” - Блог про Львів

Матчі Карпат і Шахтаря у кубку “Copa del Sol” на каналі “Футбол”

Карпати готуються до чергових матчів

Минулорічний сезон українські вболівальники футболу запам’ятають надовго, а особливо львівські фанати. Ще б пак, наша команда – львівські Карпати після довгої паузи нарешті потрапила у єврокубки, де провела досить хороші матчі.

Результату як такого, крім виходу у груповий турнір Ліги Європи, не було, але фанати змогли побачити на живо провідні команди Європи.

Не кожного дня до нас приїжджають Севілья, Боруссія, Галатасарай, ПСЖ, що не кажіть.

Як відомо, зараз у нашому чемпіонаті пауза. Команди готуються до чергових баталій закордоном, де без спарингів не обходиться.

Народ за футболом скучив і хоче дивитися які-небудь поєдинки за участю улюбленої команди і ось, як стало відомо вчора, канал «Футбол» таке дійство організує.

Цей канал викупив права на показ матчів за участю донецького Шахтаря і львівських Карпат на турнірі під назвою «Copa del Sol».

У цьому турнірі братиме участь 16 команд, які змагатимуться за олімпійською системою: програв-вилетів. Щоправда організатори так домовилися із клубами, якщо ви вилетите, то все рівно буде грати на цьому турнірі тільки вже не за високі місця, а за нижчі.

Першим суперником Карпат 28 січня буде норвезький «Мольде», донеччани ж стартують 29 січня матчем із чеською командою «Вікторія».

Також читайте:   Перед входом до Ратуші на показ виставили суперкубок України

Дуже хотілося би, щоб наші клуби відразу ж не вилетіли, а пограли із якимись цікавими командами, такими як скажімо московський Спартак, який теж бере участь у цьому змаганні.

Що ж, вмикайте канал «Футбол» і дивіться матчі за участю українських команд на турнірі «Copa del Sol».

Якщо ж у вашому телевізорі такого каналу не має, то є можливість двитися матчі через мережу Інтернет тут.

А насамкінець, новини із стану львівських Карпат.

Наша команда зараз знаходить у Львові і тренується на засніженому газоні стадіону «Прогрес», а вже 23 січня підопічні Кононова вилітають в Іспанію, де пробудуть до 7 лютого.

Додому повернуться звідти 9 лютого, а вже згодом вилетять до Туреччини.

Щодо складу, то як стало відомо нам наша команда позбулася одного гравця, а саме лівого захисника Данила Авелара, якого продали у німецький Шальке-04.

Натомість, придбанням львівської команди став 22-річний іспанський нападник Лукас, з яким підписали контракт терміном на три роки.

На черзі ще трансфери?

P.S. У статті використано фото із сайту ФК “Карпати”

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Narcus 21.01.2011 пише:

    Цікаво буде поспостерігати за Карпатами після зимової перерви!!! Я чув що підписали якогось іспанського футболіста з Райо Валеконо!!!

  2. Narcus 25.01.2011 пише:

    Шкода Баранців які не ввійшли в схему гри!!! Надіюсь хлопці швидко знайдуть собі команду в якій їм буде добре!!!

  3. закоханий 28.01.2011 пише:

    Карпати купили воротаря збірної македонії Мартіна Богатінова,і захисника вродіби зі словенії Грегора Балажіца!!!!

  4. закоханий 28.01.2011 пише:

    Цікаво буде подивитись як Карпати готуються до весняної частини сезону!!!

  5. Архіваріус 28.01.2011 пише:

    закоханий пише: Карпати купили воротаря збірної македонії Мартіна Богатінова,і захисника вродіби зі словенії Грегора Балажіца!!!!

    Велика меція, та Македонія така як Львівська область, навіть трохи менша. Думаю, що на теренах нашої області є не гірші футболісти як у Македонії. Тільки шукають чомусь чужоземців, а наш хлопака змушений шукати роботу за “парканом”, на будовах. 👿

  6. Narcus 28.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: закоханий пише: Карпати купили воротаря збірної македонії Мартіна Богатінова,і захисника вродіби зі словенії Грегора Балажіца!!!!

    Велика меція, та Македонія така як Львівська область, навіть трохи менша. Думаю, що на теренах нашої області є не гірші футболісти як у Македонії. Тільки шукають чомусь чужоземців, а наш хлопака змушений шукати роботу за “парканом”, на будовах.

    Я тебе підтримую-але це відмивання грошей!!! Це футбольна політика!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*