Про вручення дипломів будівельників у Львівській політехніці - Блог про Львів

Про вручення дипломів будівельників у Львівській політехніці

Випуск МТТ-2011

Нещодавно вашому автору довелося згадати студентське життя і його трудові будні. Не подумайте, що у Воробуса почалася сесія чи він надумав знову вчитися. Це хибна думка і її відразу ж відкидайте у сторону.

Cправа у тому, що мій давній колега завершив своє навчання в університеті Львівська політехніка і отримував диплом. На цю подію він мене і запросив.

Що я там побачив, як проходила урочиста частина та багато іншого читайте далі.

Перш за все, що хочу сказати прийшовши у головний корпус Львівської політехніки, то це те, що про урочисту частину нічого мені не нагадувало. В одних студентів проходять пари, інші думають як втекти, а такі як мій колега і його одногрупники чекали на урочисту частину.

Хтось хвилювався, хтось ні – це природньо. Таке вже студентське життя: одні поступають – інші випускаються.

Урочиста частина вручення дипломів будівельникам відбувалася в актовій залі навчального закладу, у якій зібралося багацько людей. Це були викладачі, батьки, друзі, дівчата наших випускників.

Ваш автор прийшовши на урочисту частину, навіть подумати собі не міг, що за мить він стане фотокореспондентом і випробує себе у новій ролі.

Річ у тому, що групу МТТ, в якій навчався мій друг фотографувати не було кому, а всі ж хочуть мати фотографії на пам’ять. Тому Воробус довго не думаючи взяв фотик від колеги і почав за його проханням фотографувати всіх кого попало.

Також читайте:   Чи варто йти вчитися у ВНЗ

Потім обмінявшись фотографіями випускникам буде що згадати. Можливо не злим тихим словом згадають і мене. Ностальгія.

Почалася урочиста церемонія із вступного слова директора інституту ІБІД (будівництва і інженерії довкілля), декана вищої освіти, завідувача кафедри та інших.

Потім же було вручення дипломів студентам. Народу з фотоапаратами і відео було стільки, що спершу я подумав чи бува я не на врученні Оскара. 🙂

Спочатку вітали інші факультети, а МТТ (Мости та транспортні тунелі ), де навчався мій колега був пізніше. За цей час я встиг переговорити із мамою одного з студентів на тему: де знайти роботу. Жінка була права на всі сто, місце праці знайти важко.

Нарешті по свої дипломи почали йти студенти МТТ.

Один із випускників

Мантія, усмішки, потискання руки директору інституту ІБІД, фотографії. Все це було.

Через деякий час урочиста церемонія завершилася з яким і завершилося навчання колишніх вже студентів у своєму закладі освіти.

Потім ще були спільні фотографії на пам’ять, святкування всієї групою.

Підкидання шапок

Тепер на випускників чекають нелегкі трудові будні і пошук роботи, якщо її звичайно ще не знайшли.

Звісно, що випускники будуть обов’язково чекати на свою зустріч після університету і не раз.

P.S. На святі мені в очі кинулось дві дівчинки, які активно фотографували одного студента. Я спершу подумав, що це його дівчата, але яке було моє розчарування, коли потім я дізнався, що це були його сестри. 🙁

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.01.2011 пише:

    Випускники роботи не мають, зате кравці мають мабуть достатньо роботи, бо кожному випускнику потрібно пошити мантію та головний убор, так що краще було вчитися на кравця. А дипломом, до речі, добре слоїк із квасним молоком накривати. 😀

  2. DADA 28.01.2011 пише:

    Знаю одного студента, який бакалаврський диплом порізав на медіатори до своєї гітари… 🙂

    Та мене здивував той факт, що вже нібито дорослі люди (випускники) умудрилися “загубити” дві конфедератки. Одну потім знайшли під містком біля головного корпусу, а іншою, мабуть, один із нас тішиться вдома, повісивши її на цвяшок у своїй кімнаті. Сподіваюся, що я помиляюся і її вже повернули у прокат. До речі, мантії можна взяти на прокат в першому навчальному корпусі за 20 грн.

  3. DADA 28.01.2011 пише:

    І ще одне: пам’ятаю нашу посвяту у студенти. Тоді урочистості додавав студентський гімн та гімн держави. Можливо, з технічних причин в актовій залі неможливо було увімкнути ці твори (бодай на якомусь носії), але, на мою скромну думку, саме в цьому і полягає УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ. Гімн Гаудеамус повинен на таких подіях лунати!!!

  4. Архіваріус 28.01.2011 пише:

    DADA пише: І ще одне: пам’ятаю нашу посвяту у студенти. Тоді урочистості додавав студентський гімн та гімн держави. Можливо, з технічних причин в актовій залі неможливо було увімкнути ці твори (бодай на якомусь носії), але, на мою скромну думку, саме в цьому і полягає УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ. Гімн Гаудеамус повинен на таких подіях лунати!!!

    Та нафіга тобі ті всі урочистості на біржах праці якось обходяться без всіх цих гімнів та маршів. 😀

  5. DADA 28.01.2011 пише:

    якщо б я прийшов на біржу праці по диплом – тоді нема питань…

  6. russo turisto 29.01.2011 пише:

    Еще одну кучу бездельников выпустили. Будут своими мантиями тротуары подметать. :mrgreen:

  7. DADA 29.01.2011 пише:

    russo turisto пише: Еще одну кучу бездельников выпустили. Будут своими мантиями тротуары подметать.

    я так розумію у russo turisto гіркий досвід

  8. russo turisto 30.01.2011 пише:

    DADA пише:
    я так розумію у russo turisto гіркий досвід

    Посмотрим, с чего будет начинаться твой cладкий опыт. А у меня все вроде бы в жизни о’кей. :mrgreen:

  9. DADA 31.01.2011 пише:

    russo turisto, ну раз такі коментарі, значить не все так добре.
    мій досвід почався, і, на щастя, доволі непогано.

  10. Kapiton4eg 04.01.2013 пише:

    Як би там не було в подальшому, але отримати диплом з рук професора це завжди приємно! Ми наприклад брали мантії на vypusknyk.com.ua, всі новенькі, вигладженні, доречі щей безкоштовну фотосесію для всіх організували! :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*