Сексуальний гороскоп - Блог про Львів

Сексуальний гороскоп

Сексуальний гороскоп

Сексуальний гороскоп – це своєрідний дороговказ у світ відчуттів. Завдяки йому Ви зможете дізнатися, як на Ваше сексуальне життя впливає Ваш знак Зодіаку, які знаки краще всього підходять один одному, які сили притягають партнерів один до одного, які причини зміцнюють або руйнують любовний союз. Астрологічний аналіз сумісності взаємних відчуттів чоловіка та жінки, допоможе передбачити долю та можливі ускладнення між партнерами.

Овен (21.03.-20.04)

ОвенОвен належить до особливо сексуальних знаків Зодіаку. По своїй натурі він дуже нетерплячий, не зупиняється ні перед чим, іде напролом, він хоче отримати все і одразу. Представників знаку Овен очікують доволі складні відносини з такими представниками Зодіаку, як Діва, Рак, Телець, Риба, Козеріг, Скорпіон і навіть самого Овна. Досить легко можуть порозумітися з Овнами напористі по своїй натурі Терези, Лев, Стрілець, Близнята та Водолій.

Чоловік-Овен. Це стрімка натура, яка в коханні спалахує як сірник, але так само його почуття можуть охолонути, але в своїх домаганнях він завжди добивається жаданої жінки. Для любителів жагучого сексу, напористості, швидкості мужчина-Овен буде самим оптимальним варіантом. Нестримний і часом дикий «мачо», він не завжди подобається вдумливим і спокійним інтелігенткам. Але не дивлячись на всю свою любов до жінок, Овен ніколи не стане коханцем проти своєї волі.

Жінка-Овен. Вона також у своїх почуттях напориста, яскрава і помітна, як і мужчині, їй потрібно все і одразу. Але як жінка вона більш лагідна, у стосунках вона проявляє більше ініціативи ніж чоловік-Овен. Хоча досить часто трапляється так, що жінки, які народилися під знаком Овен, закохуються до безтями. Через це її коханому чоловікові необхідно у спільних відносинах проявити максимум витонченості та фантазії, щоб примусити по-справжньому покохати себе.

Телець (21.04-21.05)

ТелецьЯк і до багатьох інших справ, Тільці до сексу ставляться доволі серйозно. Але насамперед вони віддають перевагу зручностям та комфорту, бо при цьому хочуть отримати якомога більше задоволення. Будучи більш палкими прихильниками традиційного сексу ніж Водолії та Скорпіони, вони створюють ряд проблем для них. Такі ж складні відносини можуть також виникнути у відносинах із Близнятами, Овном, Стрільцем та Левом. Краще всього взаємини з Тельцем складаються з Терезами, Козерогом, Рибами, Дівою та Раком.

Чоловік-Телець. Багато з жінок може позаздрити вам, якщо у вас чоловік народжений під знаком тельця. У сексі він дуже чутливий та уважний, він чудово відчуває свою партнерку і не зупиниться до тих пір, поки повністю не задовольнить її, при цьому вона навіть не відчує втоми. Але по своїй натурі він колекціонер різноманітних сексуальних пригод. Він постійно оцінює та порівнює своїх жінок. Подеколи серед Тельців зустрічаються егоїсти, які можуть зосередитись тільки на задоволенні власних відчуттів і можуть забути про свою кохану.

Жінка-Телець. Вона дуже зваблива та жіночна, при цьому дуже любить і головне, що вміє займатися сексуальними втіхами. Досить часто така жінка просто знахідка, бо коли вона не зосереджена на собі, а це буває досить часто, то її партнеру буде досить комфортно з нею. Сім’я у неї завжди на першому плані і вона ставить її вище своїх закоханостей, хоча в інтимних стосунках здатна оцінити хороший секс.

Близнюки (22.05-21.06)

БлизнюкиПо своїй натурі Близнюки дуже розумні та говіркі, що дуже часто не подобається Козерогам та Тельцям, які більше воліють діяти ніж говорити. З тими знаками, які сприймають кохання зі спілкуванням Близнятам набагато цікавіше. Це можуть бути Терези, Діви, Близнюки та Водолій. Непоганий контакт можна отримати з Левом та Овном. Можливі непорозуміння легко долаються зі Стільцями. Коли Близнюки впадають у меланхолічний настрій їм тоді потрібна ніжність, ласка та увага до себе від партнера, навіть більше ніж секс.

Чоловіки-Близнюки. Такі чоловіки дуже схильні до кохання з багатьма жінками і досить часто створюють своєрідні гареми. Його кохання носить більш інтелектуальний характер, ніж сексуальний потяг. Чоловіки-Близнюки у своїх відчуттях прагнуть різноманітності і блукають до тих пір, поки не наситяться. Якщо жінка його не зацікавила, то він не створює міцних та довготривалих зв’язків. Хоча інколи серед них трапляються чоловіки-однолюби.

Жінки-Близнюки. Досить часто по характеру вона лідер, вона розумна і товариська. Секс для таких жінок ніколи не стояв на першому місці. В своїх партнерах вони перш за все цінують розвинений розум та інтелект. Чоловіки, які володіють такими якостями можуть легко добитися прихильності таких жінок. Але деколи серед них зустрічаються досить емоційні представниці.

Рак (22.06-22.07)

РакЦьому знаку притаманні високі емоції. При перших же ознаках непевності у своїх силах Раки стрімко ховаються у своєму панцирі, при вони досить часто справляють враження черствого і навіть жорстокого чоловіка. Ракам через свою невпевненість складно розслабитись при сексуальних стосунках. По натурі Рак – скиглій, а імпульсивним та запальним особам спілкуватися з ним важко. Дуже складно порозумітися Ракам з представниками Близнюків, Левів, Терезів, Овенів, Водоліїв, Козерогів та Стрільців. Дещо простіше з Раком можуть спілкуватися Риби, Скорпіон, Телець та Діва.

Чоловік-Рак. Це скоріше всього жіноча натура, тому він не найде спільної мови з любителями «мачо». В сексуальних стосунках він проявляє недостатньо ініціативи, його потрібно весь час стимулювати, підштовхувати та скеровувати. У жінка вони, в першу чергу, шукають своєрідний захист, таку собі фортецю, яка зможе захистити його від зовнішнього світу. Чутливі та ніжні представники цього знаку можуть створити затишок для своєї партнерки. Менш чутливі, дефіцит своє чутливості та ніжності прагнуть заповнити цей дефіцит кількістю, тобто одночасними зв’язками з кільком жінками.

Жінка-Рак. Вона дуже ніжна та жіноча, їй притаманні високі відчуття та емоції. У неї дуже добре розвинена інтуїція. Вона завжди прагне створити сім’ю, хоча це дається їй з великими труднощами. Для неї бути відкритою доволі складно, бо вона часто ховається у своєму панцирі від чоловіків. Такі жінки, на перший погляд, можуть видатися байдужими та холодними, хоча така поведінка обумовлена їхньою надзвичайною вразливістю. Секс для себе вони ставлять далеко не перше місце, але їхні партнери ні в якому разі від не страждають.

Лев (23.07-23.08)

ЛевЗа своєю природою Лев гордий та пристрасний, що в першу чергу відбивається на стосунках в сексі. Якщо представників цього знаку хвалити, і так би мовити «гладити по шерсті», то вони здатні задовольнити будь-яку забаганку свого партнера. Дуже гарні стосунки у Левів з Терезами, Близнюками, Овном та Стрільцем. Деякі проблеми виникають у стосунках з представниками Скорпіонів та Тельців. Досить непогано вони ладять з Водолієм та Козерогом.

Чоловік-Лев. У сексі він справжній лідер, який не терпить у свою адресу ніякої критики. Але якщо вам заманеться яскравого та пристрасного сексу, то ви не повинні шкодувати слів похвали у його адресу. Лев – істота владна та щедра, у стосунках він завжди намагається зайняти домінуючий статус, відноситься це так само і до сексуальних стосунків. В першу чергу, ви повинні з’ясувати, які у нього уподобання, лише після цього ви зможете запропонувати йому свої пропозиції. Він любить диктувати свої правила та закони, і він не в захваті від жінок, які люблять проявляти ініціативу.

Жінка-Лев. Це справжня цариця у всіх сферах життя, зокрема і у сексі. Вона палка, пристрасна дуже емоційна натура. Сильний лідер не лише в сексі, а й у сімейних стосунках, в першу чергу, у вихованні дітей. Досягнути її прихильності досить складно. Її потрібно постійно хвалити та утішати, переконувати у своїх почуттях. Лише за таких умов вона зможе відкрити партнеру свою гарячу суть.

Діва (24.08-23.09)

ДіваЩодо Дів, то через їхню якусь сором’язливість чи безініціативність та деяку скутість у стосунках, існує думка, що вони цілком не цінують секс. Для них насамперед важливою є чуттєва сторона відносин, значно важливіша ніж сексуально, бо тут їм складно виразити свою неповторну натуру. Хоча пристрасні екземпляри трапляються і посеред них. Дівам складно порозумітися з Терезами, Водолієм, Овном, Левом та Стрільцем. Їх добре можуть зрозуміти Риби, Близнюки, Рак, Телець, Козерог та Скорпіон.

Чоловік-Діва. Досить цікава натура, яка досить рідко буває пристрасною. Взагалі його пристрасть надійно захована під якимось шаром різноманітних умовностей та зосередженості на різних дрібницях. Але ця натура може легко розтанути та розслабитися з такою партнеркою, яка зможе переконливо показати, що потребує його турботи та уваги. В першу чергу він прагне задовольнити усі потреби жінки, і саме тому, для нього дуже важливо почути схвалення та підтвердження його прагнень та дій.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Жінка-Діва. Це лагідна та ніжна натура, наділена загадковим шармом, яка доволі часто навіть не здогадується про свою особисту привабливість та значимість, їй важко звільнитися від своїх комплексів. Її партнер повинен допомогти підняти її самооцінку, постійно нагадувати їй про властиві їй якості. Якщо він зможе досягнути цього, то Діва здатна принести своєму коханому справжню райську насолоду.

Терези (24.09-23.10)

ТерезиТерези відносяться до того типу людей, які дуже добре відчувають потреби інших людей, і через це вони очікують взаєморозуміння. Коли таке порозуміння відсутню то їм тоді незатишно. Значною мірою цей фактор відноситься і до сексуального життя, в якому Терези здатні розкритися до самого кінця заради свого партнера. Рівні та оптимальні стосунки Терези можуть мати з Водолієм, Близнятами, Овном, Водолієм, Тельцем, Левом, Дівою, Козерогом, Стрільцем та самими Терезами. У стосунках з емоційними представниками Риб, Раків та Скорпіонів досить часто у Терезів виникають розбіжності у ключових питаннях.

Чоловік-Терези. По своєму характеру він урівноважений, комфортний та спокійний. У сексуальних стосунках не прагне до лідерства. Представники справжні поціновувачі жіночої краси. Для того щоб завоювати його увагу, жінка повинна тримати себе на висоті і стежити за собою. Він звертає увагу на все, від макіяжу, зачіски, аж до самих інтимних речей – нижньої білизни та аксесуарів. Жінка повинна вміти підтримати з ним розмову, а також володіти красномовством.

Жінка-Терези. Як і чоловік вона приділяє багато уваги красі та гармонії до речі не тільки своєї, але і свого партнера. Від чоловіків вона вимагає постійної уваги, вона хоче чути на сою адресу різні компліменти, при цьому вона завжди прагне взаємопорозуміння, відчути готовність поговорити про все відверто. Тільки в такому випадку жінка здатна розкритися перед своїм партнером у всій своїй красі.

Скорпіон (24.10-22.11)

СкорпіонІз знаків Зодіаку це саме найбільш непередбачуваний знак – пристрасний нестримний та ревнивий. У сексі він часто відіграє роль байдужого тирана, який завойовує свою жертву, а з другого боку це ніжний та люблячий партнер. Хоча досить болісно реагує на будь-які дрібниці. Хороший подружній союз із Скорпіоном можуть очікувати Риби та Рак. Проблеми можуть статися з представниками Водолія, Тельця та Лева.

Чоловіки-скорпіони. По характеру вони можуть бути дуже різними. Його «отруйні» якості проявляють себе як у повсякденному житті так і в сексі. Від своєї партнерки він вимагає несамовитих пестощів та гострих відчуттів, чим замучує її. Серед них можна також зустріти таких, які проявляють зовнішню відстороненість та холодність. Але всіх Скорпіонів об’єднує одне загальне почуття – це внутрішня вразливість та емоційність, тому з ними слід поводитися дуже обережно.

Жінки Скорпіони. Це чарівні та милі істоти. Вони надзвичайно сексуальні. Секс представниці цього знаку дуже люблять та цінують, досить часто більше навіть чим свого партнера. Вони легко доводять чоловіка до шаленства, і при цьому приносять йому надзвичайну насолоду, і одночасно самі не забувають отримати його.

Стрілець (23.11-21.12)

СтрілецьЦе знак вогню, який проявляється палкістю та шаленою силою у сексуальних стосунках. В усіх справах, особливо інтимних, він любить наставляти та повчати. У сексуальних стосунках Стрілець ставить секс на перше місце, хоча і не завжди. Він не такий пристрасний як Скорпіони та Овни. З Терезами, Водоліями, Левами, Овнами та Стрільцями складаються хороші стосунки. Зі всіма іншими знаками стосунки доволі проблематичні.

Чоловік-Стрілець. Це весела і життєрадісна людина, по життю – оптиміст. Жінки можуть легко відчути позитивний заряд його внутрішньої енергії, який може підняти настрій і створює атмосферу легкості та святковості у стосунках, стосується це так само і сексу. Стрілець дуже уважний до своєї партнерки і любить робити подарунки. Він дуже тонко відчуває бажання своєї партнерки, намагається принести їй максимум задоволення. Дуже любить романтичні пригоди, розваги, та не байдужий до похвали.

Жінка-Стрілець. У сексуальних стосунках частіше всього вона дуже потайлива і не завжди проявляє свої емоції та почуття. Деколи вона може здивувати свого партнера своєю вибуховою пристрастю та стрімкістю. Досить часто жінки-Стрільці люблять оригінальні сексуальні стосунки у непередбачуваних місцях.

Козеріг (22.12-20.01)

КозерігЗовні вони можуть досить часто виглядати сухими та холодними. Та це буває оманливим за цими рисами досить часто ховається цілеспрямований та холодний завойовник. У спілкуванні з Козерогом необхідно запастися терпінням, для того щоб пізніше можна було через його захисний бар’єр відстороненості розглянути та розбути в ньому ніжну та чуттєву натуру. Досить складно спілкуватися з Козерогом представникам знаків Терези, Лев, Стрілець, Водолій, Овен та Близнята. Для інших знаків союз з Козерогом не створює ніяких проблем.

Чоловік-Козеріг. Таким чоловікам притаманна недовіра та підозрілість. Часто вони не впевнені у своїх силах, але при цьому вони дуже високої думки про себе і через це постійно потребує заохочення та похвали на свій адрес. Він здатний на неповторний та тривалий секс, але у своїх стосунках з партнером прагне домінувати, він відчуває себе комфортно, коли його партнери залежні від нього.

Жінка-Козеріг. Вона здатна на яскраві та незабутні статеві стосунки. Необхідно тільки розбудити та довести її до такого стану. Партнер повинен докопатися крізь її амбіційність та холодність до самих глибин її чуйної, ніжної та чуттєвої натури. Для неї дуже важливо мати міцну сім’ю, а серед партнерів шукає такого, який би нагадував її батька.

Водолій (21.01-19.02)

ВодолійХарактерною ознакою Водоліїв є їхня балакучість, і ця ознака дуже подобається тим людям, які полюбляють вислуховувати компліменти на свою адресу. У сексі вони трохи стриманіші ніж Скорпіон та Овен, хоча малинками статевих відносин починають цікавитися у доволі ранньому віці. Водолій при виборі супутника життя доволі перебірливий. Поєднавши свою долю зі Скорпіоном він ризикує отримати собі скоріше суперника ніж коханця. Саме кращий варіант для Водолія це – Терези, Стрілець, Близнята, Овен, та сам Водолій.

Чоловік-Водолій. У сексі він доволі неординарний і полюбляє нестандартні підходи до цієї справи. Але на відміну від Скорпіона не намагається реалізувати свої фантазії. Закохатися для цілком легка справа. Він легко іде на контакти і не терпить монотонності, дуже хороший друг, спонтанний та цікавий, страшно полюбляє експериментувати. До сімейних обов’язків ставиться доволі легковажно, бо шлюб для нього скоріше всього виглядає як черговий експеримент, хоча досить часто вони бувають вірними своїй коханій.

Жінка-Водолій. У своїх стосунках вони трохи легковажні і непостійні, але дружні стосунки цінує досить часто більше ніж сексуальні відносини. Свою вірність партнерові вона зберігає скоріше всього лише з дружніх міркувань. Жінки такого складу часто вибирають незалежність та свободу, а не подружні узи, тому одружившись може мати навіть декілька партнерів. За своєю природою вона інтелектуала і завжди гідно оцінює свого співрозмовника.

Риби (20.02-20.03)

РибиЗа своєю природою Риби мрійливі та емоційні натури. Ці фактори проявляються постійно у їх життю, зокрема і у сексі. У своїх стосунках вони комфортно почувають себе зі Скорпіонами та Раками, також із представниками свого знаку. Доволі гарні відносини складаються у них із Стрільцем, Дівою, Козерогом та Тельцем. З іншими знаками у Риб взаємні відносини складуться навряд чи добре.

Чоловік-Риба. В сексуальних стосунках Риби не дуже перебірливі , хоча завжди прагнуть до різноманітності та активності, що проявляється як у виборі жінок так і способів, з допомогою яких він реалізує свої фантазії. Перевага перед іншими знаками Зодіаку чоловіка-Риби полягає в тому, що він дуже тонко відчуває свою супутницю і завжди намагається максимально задовольнити всі її побажання. В тих випадках, коли він закохається у жінку, то здатен навіть зберегти їй вірність.

Жінка-Риба. Як жінка, вона дуже пристрасна, яскрава та цікава. У своїх відносинах з партнерами дуже цінує сексуальну сферу життя, а спальні в першу чергу віддає перевагу різноманітності. У цих жінок дуже сильно розвинена інтуїція. Якщо чоловік зуміє розбудити в такій жінці співчуття та жалість, налаштувати її на романтичний лад, то йому досить легко буде добитися її прихильності.

У статті використано зображення із сайту www.bigmir.net

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 31 може ще щось напишете?

  1. Ксю 02.01.2011 пише:

    Мене, як жінку-тільця, цей гороскоп не може не тішити))

  2. Архіваріус 02.01.2011 пише:

    Ксю пише: Мене, як жінку-тільця, цей гороскоп не може не тішити))

    Голубонько, життя прекрасне і всіма тими радостями потрібно поділитися з ближніми. З Новим роком! 😀

  3. данило 02.01.2011 пише:

    дурня повна

  4. VIK 02.01.2011 пише:

    Для мене, як Чоловік-Овен досить непоганий гороскопчик :))))

  5. VIK 02.01.2011 пише:

    данило пише: дурня повна

    А це би я вважав порушенням правил акції…якщо пишеш “повна дурня”, то напевно потрібно написати чому ти так вважаєш.

  6. Ксю 02.01.2011 пише:

    VIK пише: Для мене, як Чоловік-Овен досить непоганий гороскопчик )))

    Але, як каже Автор статті, жінка-тілець і чоловік-овен не дуже співпадають 🙁

  7. russo turisto 02.01.2011 пише:

    Ксю пише:
    Але, як каже Автор статті, жінка-тілець і чоловік-овен не дуже співпадають

    Да, глазам верь, но руками щупай!

  8. данило 02.01.2011 пише:

    VIK пише: це би я вважав порушенням правил акції…якщо пишеш “повна дурня”, то напевно потрібно написати чому ти так вважаєш.

    ні що не збувається і в це люди вірять тільки на підсвідомому рівні

  9. VIK 02.01.2011 пише:

    данило пише: VIK пише: це би я вважав порушенням правил акції…якщо пишеш “повна дурня”, то напевно потрібно написати чому ти так вважаєш.
    ні що не збувається і в це люди вірять тільки на підсвідомому рівні

    Якщо в себе не віриш, то відповідно і нічого не збувається….треба тільки повірити в себе і все буде гуд

  10. Архіваріус 02.01.2011 пише:

    данило пише:
    ні що не збувається і в це люди вірять тільки на підсвідомому рівні

    Головне, щоб ти на парканах і на стінах не писав, а так все в порядку. 😀

  11. VIK 02.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: данило пише:

    ні що не збувається і в це люди вірять тільки на підсвідомому рівні

    Головне, щоб ти на парканах і на стінах не писав, а так все в порядку.

    Писати можна тільки дрібним шрифтом

  12. VIK 02.01.2011 пише:

    Взагалі то гороскопи іноді і справджуються…на то навіть є ціла наука, яка називається астрологія…
    Але не всі люди вірять в це!

    P.s. Доречі астрологія чимось нагадує наш прогноз погоди :))))

  13. russo turisto 02.01.2011 пише:

    У природы нет плохой погоды.
    Каждая погода благодать.

  14. Архіваріус 02.01.2011 пише:

    Благодать це тоді, коли кишені набиті зеленими паперами… 😀

  15. Ксю 02.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Благодать це тоді, коли кишені набиті зеленими паперами…

    або просто грошима 🙂

  16. VIK 02.01.2011 пише:

    Ксю пише: Архіваріус пише: Благодать це тоді, коли кишені набиті зеленими паперами…
    або просто грошима

    або і тим і тим….

    як говориться щасття не в грошах і не в зелених паперах, а тільки в їх кількостті 🙂

  17. Архіваріус 02.01.2011 пише:

    VIK пише:
    або і тим і тим….
    як говориться щасття не в грошах і не в зелених паперах, а тільки в їх кількостті

    Так, голубе, в даному випадку кількість вирішує все. 😀

  18. Gopnik 02.01.2011 пише:

    норм гороскоп для мужика -терези , хотя мене не пруть гороскопи ,але цей виняток

  19. Gopnik 02.01.2011 пише:

    VIK пише: Взагалі то гороскопи іноді і справджуються…на то навіть є ціла наука, яка називається астрологія…
    Але не всі люди вірять в це!
    P.s. Доречі астрологія чимось нагадує наш прогноз погоди )))

    брехня !!не справджуються ,простий накрут людей і не більше

  20. Ксю 03.01.2011 пише:

    У щось треба вірити завжди, інакше втрачається сенс життя.

  21. Архіваріус 03.01.2011 пише:

    Ксю пише: У щось треба вірити завжди, інакше втрачається сенс життя.

    Моя бабця любила казати – Надія мати дурнів! 😀

  22. Ксю 03.01.2011 пише:

    А моя мама казала – Надія помирає остання! 🙂

  23. Stakeholder 03.01.2011 пише:

    Так-так, Стрілець – це знак вогню)), головне не капати на нього, тобто йому на мозги, бо тоді він починає шипіти) читай наставляти і повчати 😀

  24. russo turisto 04.01.2011 пише:

    Ксю пише: А моя мама казала – Надія помирає остання!

    Да твоя матушка права, поэтому на этой грешной земле дураков и не счесть.

  25. Ксю 04.01.2011 пише:

    Ну вот видишь как все замечательно, верьте в гороскопы, господа!

  26. VIK 04.01.2011 пише:

    Gopnik пише: VIK пише: Взагалі то гороскопи іноді і справджуються…на то навіть є ціла наука, яка називається астрологія…
    Але не всі люди вірять в це!
    P.s. Доречі астрологія чимось нагадує наш прогноз погоди )))
    брехня !!не справджуються ,простий накрут людей і не більше

    просто ти в це не віриш, тому і для тебе брехня…а люди, які в це вірять, то досить багато чого цікавого дізнаються :)))

  27. russo turisto 05.01.2011 пише:

    Ксю пише: Ну вот видишь как все замечательно, верьте в гороскопы, господа!

    Вот для просвещения совтую почитать статью об эрогенных зонах. А вера это личное дело каждого человека.

  28. Narcus 06.01.2011 пише:

    Поочитав проаналізував-і дійшов висновку що тут є трішечки правди!!!))))

  29. VikiMouse 06.01.2011 пише:

    Жінка-Лев. v mene tak samo bil’she pravdy chym vydumky..=)
    Vorobus ty sam tsei horoskop skladav? 😉

  30. VIK 06.01.2011 пише:

    гороскопи складають астрологи….не чув, щоб наш Вороус мав і такі таланти…Але впринципі, досить універсальний гороскоп, тому більшість людей знаходять багато спільного 🙂

  31. sTOLUR 31.01.2011 пише:

    я терези і гороскопом задоволений.!!!
    =)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*