Ситуація з об’єктами “Євро-2012” у Львові - Блог про Львів

Ситуація з об’єктами “Євро-2012” у Львові

Стадіон у Львові

Схоже, що Євро-2012 таки у нас буде. Скільки розмов ходило, що проведення чемпіонату заберуть то в Італію, то в Німеччину, то те, що Польща знайде собі нового компаньйона.

Розмови розмовами, а об’єкти будують, а деякі вже навіть здані, наприклад такі як стадіон «Донбас Арена» у місті Донецьк. Та не на одних стадіонах буде проходити Євро, треба ще і готелі, дороги і тому подібне.

Сьогодні ми поговоримо на тему: «Чи вчасно здадуть об’єкти до Євро-2012 у нашому місті?».

Куди ж їм дітися, в іншому випадку Євро у якомусь із міст може і не бути, а роботи ще непочатий край.

Почнемо із стадіону у Львові.

Почали його будувати ще у 2008 році. Тягнули, тягнули з ним, фундамент заклали і все. Грошей не стало, а потім ще скандал із робітниками, яким заробітну платню не виплачували.

Здати цей об’єкт мають до серпня 2011 року. Вийде це у них?

Новий термінал аеропорту «Львів».

Наше місто чудове, але аеропорт нікудишній. З цим обє’ктом також що називається запара. Здати його мають у жовтні 2011 і аеропорт має відповідати також усім міжнародним стандартам.

Тренувальна база «Скіф» на вулиці Черемшини.

Коли я ще там був влітку, то там так все розрили, що якби вночі заблукав ніколи би виходу не знайшов. Зараз щось там роблять.

Об’єкт здати мають до липня 2011 року і тут має бути супер сучасна тренувальна база.

Також читайте:   Ринок "Санта-Барбара" перенесуть в інше місце

Дороги у Львові.

Всі знають, що в нас вони одні з найгірших. Так ось цього року почали їх ремонтувати. Коли мала приїхати комісія, то на Городоцькій всі так шуршали, що …. До коли мають здати невідомо, але щоб до 2012 все зробили, тоді добре буде.

Транспорт.

З ним ще не ясно, автобуси закуплять у львівського автобусного заводу, до стадіону мають впустити швидкісний трамвай, мають виготовити абонементи на всі види транспорту тощо.

Вказівники вулиць.

Що мене потішило, так це вони. Виходиш з будинку, а там пише все куди треба йти. Звісно що я знаю, але люди почали менше питатися куди їм треба, йдуть по вказівниках.

Тільки у нових масивах їх щось я не бачив. Поки що?

Роботи ще багато і багато. У даній ситуації я вважаю, що краще пізніше об’єкт здати, чим потім 100 разів його переробляти.

Чекаємо здачі об’єктів і сподіваємося, що в останній момент у нас чемпіонат не заберуть. 🙂

Насамкінець, пропоную подивитися у web-камеру, де ви побачите як проходить будівництво стадіону у Львові.

P.s. Щодо інших міст, то в них те саме. Стадіон у Києві закрили на реконструкцію вже давно. Навіть збірна змушена була проводити свої матчі хтоза-де. Здати його мають у липні цього року. Він має стати одним із найсучасніших стадіонів у Європі і вміщуватиме 69 тисяч глядачів.

У публікації використано фото із сайту 2012ua.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. VIK 08.01.2011 пише:

    >Здати цей об’єкт мають до серпня 2011 року. Вийде це у них?
    Думаю, що не вийде вчасно здати стадіон!

  2. VIK 08.01.2011 пише:

    Новий термінал аеропорту «Львів», що мають у жовтні 2011 – здадуть, але з затримкою 🙂

    Тренувальна база «Скіф» на вулиці Черемшини, що мають здати до липня 2011 року – аналогічно, здадуть, але з затримкою 🙂

    Дороги у Львові – основні дорого зроблять…що стосується другорядних або перевулків, то наврядче зроблять

    З Транспортом думаю, що все буде нормально

    Вказівники вулиць – в центрі точно будуть і багато, а от не знаю чи будуть в інших районах :)))

  3. Ксю 08.01.2011 пише:

    Та вже вони мусять все встигнути, в них вибору нема.

  4. VIK 08.01.2011 пише:

    до проведення матчів – точно встигнуть, але, на мою думку, в середині цього року не встигнуть здати вчасно об”єкти, будуть тягнути час ближче до кінця 2011 року :)))

  5. Архіваріус 08.01.2011 пише:

    Слухай Воробусе, я чув, що на тому об’єкті працюють робітники з Дніпропетровська та Донецька і вони працюють тільки в денні зміни, а наші місцеві робітники працюють тільки в нічні зміни. Чи це правда? 😀

  6. VIK 08.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Слухай Воробусе, я чув, що на тому об’єкті працюють робітники з Дніпропетровська та Донецька і вони працюють тільки в денні зміни, а наші місцеві робітники працюють тільки в нічні зміни. Чи це правда?

    він ще так далеко не залітав….
    Але, напевно, сьогодні вночі полетить на розвідку, якщо вже не полетів, і завтра тобі відпиши ситуацію 🙂

  7. Stakeholder 08.01.2011 пише:

    Основні об’єкти такі як стадіон і аеропорт безумовно здадуть вчасно, інакше просто не виконають основних критеріїв, тому я думаю якщо будуть не встигати то будуть пахати цілодобово без вихідних але здадуть вчасно. Ще я сподіваюсь в новому аеропорту також поставлять новий кваліфікований персонал, ато вже набридли ті ментовські морди, які дивляться на тебе так ніби ти їм пів життя винен.

    Що ж стосується інших проектів то думаю найбільше сядуть в калюжу саме з транспортом. Напевно не вдасться остаточно і безповоротно кікнути маршрутки. Поставити нові автобуси це ще пів діла, треба міняти взагалі філософію громадськго транспорту, надати іноземцям ту повноту інформації з якою вони зможуть рухатись по місту без сторонньої допомоги,зробити цю інформацію доступною, сюди входять різного роду путівники зупинки на яких буде інформація про те які маршрути тут зупиняються, куда і кудою їдуть і т.д. Також дуже важливо створити веб проект, який буде постійно обновлюватись, де можна буде знайти все шо треба і не треба. Абонементи на всі види транспорту – це хороша ідея, як би тільки її нормально втілили в життя, зробили їх вигідними і зручними, наладили нормальний їх продаж, щоб їх можна було купити будь де і за ними не стояли кілометрові черги, створили механізм їх використання за допомогою автоматичних систем, тобто щоб не треба було той абонемент тикати під ніс водію шоб його перевіряв. Все це при здоровому глузді і фінансуванні можна зробити використовуючи досвід інших країн, але враховуючи совковий тип мислення центральної влади я сумніваюсь що вони зможуть це по-людьски реалізувати.

  8. Narcus 09.01.2011 пише:

    Вчасно здати об’єкт вони не зможуть!!! Але є великий плюс-у нашому місті буде стадіон Європейського гатунку!!!!

  9. дaнило 09.01.2011 пише:

    з їхними темпами здадуть в 2013

  10. VIK 10.01.2011 пише:

    дaнило пише: з їхними темпами здадуть в 2013

    скоріше здадуть, але не вчасно…
    в 2013 – зовсім не актуально, тоді взагалі у Львові не будуть проводити матчи Євро 2012

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*