Телефонні знайомства - Блог про Львів

Телефонні знайомства

Телефонні знайомства

Колись про мобільні телефони ще ніхто не знав, тепер же він є неодмінним атрибутом кожної людини, так як скажімо штани, сорочка, спідниця чи шкарпетки з колготами.

Якщо інколи забуваєш його вдома, то відчуваєш ніби без рук. На телефон вам дзвонять друзі, родичі і особливо кохані люди, а інколи ще дзвонять всякі незнайомі люди. Оце вже стає повеселіше.

У сьогоднішній статті ми поговоримо на доволі цікаву і багатьом відому тему: «Телефонні знайомства».

Не знаю чи подібне траплялося з вами, а от я особисто думав подібні знайомства вже давно себе вичерпали і ось вчора знову. Всім добре відомо, що кожного дня на ваш телефон приходить різноманітна інформація (особливо якщо ви десь свій номер залишали, приклад при купівлі якоїсь техніки), буває хтось зателефонує з якої-небудь фірми з пропозицією щось в них купити: антену, техніку, продукти харчування і так далі.

А буває вам на телефон задзвонить «дічь», саме так я називаю людей, які телефонують і самі не знають що вони хочуть.

Лежу я вчора ввечері на гамаку відпочиваю після важкого робочого дня. Дивлюсь чергову серію Букіних, як тут дзвонить мені мобільний телефон і саме головне незнайомий номер.

Мало хто це може турбувати Воробуса, може у когось гроші закінчилися і взяв у колеги передзвонити по важливій справі.

Також читайте:   Зради

Воробус з потугами стає з гамака, піднімає трубку, а тут починають всіма відомі і давно забуті знайомства по телефону.

«Привіт, а як тебе звати, давай познайомимося», – говорив голос якоїсь малолєтки, бо все-таки Ваш автор чує вже чи це жінка чи якась школярка.

На моє запитання, що потрібно дівчина не могла нічого відповісти, помітно, що досвіду у спілкуванні у неї не має, словниковий запас обмежений і тільки слова «Давай познайомимося присутні».

Не спорю, може таким чином з мене хтось гнав і зараз читаючи цю статтю сміється аж падає, але я не захотів продовжувати далі розмову і пішов далі дивитися Буніних.

Згодом я бачив, що «дічь» дзвонила ще разів сім і навіть прислала смс-повідомлення з смішним змістом: «Як тебе звати». 😀

Чесно вам скажу, щоб не набридали подібні дзвінки краще на них не відповідати, бо хіба марно витрачатимите час.

Якби там не було я вважаю, що знайомитися треба реально, а не віртуально. Телефон – це ще крутіше, чим знайомитися через інтернет. Тут навіть фото не бачиш.

Звісно, є винятки, що подібним способом люди знайомляться, зустрічаються і згодом одружуються, але тому вони і називаються винятки.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Ксю 11.01.2011 пише:

    Воробус, то вже твої фанати, вітаю! 🙂 Шо зробиш – полулярність важка ноша. Не дають ті фанати навіть Букіних подивитися та на гамаку полежати – се ля ві.

  2. Stakeholder 11.01.2011 пише:

    Бо не потрібно залишати свій номер телефону в соц. мережах чи ще в якикось незахищених від чужих очей місцях), хоча звичайно є дійсно дічь, яка звонить на фанарь, до мене теж не так давно звонило якесь недорозуміння природи).

    П.С. На фото напевно один з фанатів Воробуса 😀 )))

  3. VIK 11.01.2011 пише:

    Пташе, перейди на тариф, щоб тобі грощі капали за вхідні і лишай свій номер на кожному “стовпі” і тоді будеш заробляти :)))

  4. Stakeholder 11.01.2011 пише:

    Ага, ше напиши статтю шо ти одружився, на поздоровленнях зможеш нефігово підняти рахунок), потім скажеш шо розвелись бо не зійшлись характерами 😀

  5. Gopnik 11.01.2011 пише:

    Воробус якшо хтось тебе дістає то посилай як найдальше

  6. VIK 11.01.2011 пише:

    Gopnik пише: Воробус якшо хтось тебе дістає то посилай як найдальше

    Треба бути троха культурнішим 🙂
    Але якщо вже зовсім хтось дістав, то краще скористатися чорним списком, якщо, звісно, таку функцію підтримує ваш телефон :)))

  7. zars 11.01.2011 пише:

    Воробус! А ти нафіга постригся? На фотці тебе важко впізнати…

  8. Narcus 11.01.2011 пише:

    zars пише: Воробус! А ти нафіга постригся? На фотці тебе важко впізнати…

    Він під Влада Яму косить)))))

  9. Архіваріус 12.01.2011 пише:

    Ну нарешті Воробус своє справжнє лице наважився показати відвідувачам блогу. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*