Теракт у Домодєдово (відео) - Блог про Львів

Теракт у Домодєдово (відео)

Теракт у московському аеропорті

Все-таки тероризм і на далі залишається однією з головних проблем людства. Як з ним боротися, поки що ніхто не може сказати, адже смертник може бути будь-де, і ти ніколи не знаєш, якщо ти сьогодні виходиш з дому – чи повернешся ти чи ні.

Хто б міг подумати, серед 31 людини, яка загинула сьогодні у московському аеропорті Домодєдово, що для них це буде останній день у їхньому житті.

24 січня близько 15 години 30 хвилин за київським часом у московському аеропорті стався вибух, який за попередньою інформацією зробив терорист-смертник.

Як наслідок, поки відомо що 31 особа загинула і ще близько 130 людей травмовані. З них двадцять чоловік перебувають у важкому стані. І це ще не все.

Кількість жертв постійно зростає. Хтозна скільки їх буде в кінці-кінців.

Потужність підірваної бомби, як повідомляють ЗМІ склала 5 кг. в тротиловому еквіваленті.

Після вибуху у приміщенні аеропорту почалася пожежа, все в мить заполонив густий дим, який звісно що у таких випадках спричинив паніку серед людей, які на цей час знаходилися у приміщенні будівлі для очікування польотів.

Також читайте:   Акція "Тиждень без пива". Чи зможе протриматися Воробус?

Зараз на місці події працюють фахівці, а інші аеропорти наших північних сусідів «Шеремєтьєво» і «Внуково» переведені у особливий режим.

Як тільки що стало відомо російські правоохоронці активно шукають людину чи людей, які це зробили. По одній із версій це робила не одна людина, а цілих три, а можливо і ціле злочинне угрупування.

Але, я думаю знайти терористів це надзвичайно важко.

Завжди собі задавав питання і задаватиму ще довго. При чому тут прості люди, в них же сім’ї якісь є, діти, кохані люди родичі. Явно не такою смертю вони хочуть помирати.

Коли це вже завершиться?

Насамкінець пропоную помовчати і подивитися відео з місця події. Це просто жах:

P.S. Більше про терористів ви можете почитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. дaнило 24.01.2011 пише:

    я не думав головою, коли писав тут коментар
    (P.S. edited by Jorgen)

  2. Jorgen 24.01.2011 пише:

    вже повідомили, що загинуло 35 людей 🙁

  3. PVS 24.01.2011 пише:

    Vorobus пише: тероризм
    ………………………………
    Як з ним боротися,
    ………………………………
    адже смертник може бути будь-де,

    Будь-де не може!!! Теракти стаються в тих країнах, які ведуть негласну війну проти якоїсь досить значної общини людей, причому ведуть її часто безпринципно і однозначно переважають їх силами. В такій ситуації, коли поставлені на грань виживання цілі народи, теракт стає можливістю заявити про себе, висловити свої вимоги. Це прийом відомий всім ще з дитячих років – нашкодити, щоб привернути увагу, просто перенесений на рівень вище. Нажаль відповідно до масштабів потрібної уваги росте і масштаб заподіяної шкоди. На мою думку ефективно боротися з терактами можна лише одним способом: не створювати передумов для їх виникнення.

    Vorobus пише: Завжди собі задавав питання і задаватиму ще довго. При чому тут прості люди, в них же сім’ї якісь є, діти, кохані люди родичі.

    НЕпрості люди занадто добре охороняються і зашкодити безпосередньо їм практично неможливо. Більшість же з цих “простих людей” підтримує політику керівництва (принаймні вибирає його на виборах) і таким чином, хоч і опосередковано, але теж є причиною страждань відповідної пригнобленої спільноти.

    Якщо в когось склалося враження, що я оправдовую терор – Ви помиляєтеся, просто я хочу звернути увагу, на те, що він має причини: у фразі “насилля породжує насилля” акцент можна ставити і на початку і в кінці. В тому що сталося одинаково винні і влада і терористи.

    P.S. Якби 100 років назад була сучасна термінологія, то Степана Бандеру поляки теж називали б терористом.

  4. Stakeholder 24.01.2011 пише:

    Ну яка ж вертікаль власті без терактів? без нагнітання страху на всіх шо тільки царь і його КГБ-ФСБ здатні захистити рядових громадян від злих зовнішніх терористів? Напевно Пукін побачивши феєверки, які організував у Макіївці його вірний холуй і послідовник Чівокуня, вирішив від нього не відставати, і добазарившись зі своїм старим,досвідченим у подібних акціях, чеченським друганом Рамзаном Кадировим, висадив у повітря Домодедово, ато прості московські доми це вже було б банально, пройдений варіант. І тепер знову буде показово з ними боротися, успішно їх виловлювати і карати. А закінчиться це все тільки тоді коли вся кагебешна імперська погань буде валятися в рові із вилами в боку. Цікаво якою буде реакція москвичів на такі теракти? пошлють врешті решт на… злобних нано-карліків чи влаштують чергову акцію “Рассєя для русскіх”?

  5. Narcus 25.01.2011 пише:

    Це війна яка ведеться вже давно!!! В цій війні є багато втрат!!! Як з одної сторони так і з другої і всі у цьому винні!!! Я думаю всі згідні!!!

  6. Stakeholder 25.01.2011 пише:

    Narcus, ти взагалі про що?)

  7. Narcus 25.01.2011 пише:

    Stakeholder пише: Narcus, ти взагалі про що?)

    Росія веде війни на різхних територіях і там також помирають мирні жителі, яких безжалісно вбивають!!!! Що хочес сказати, що це не так?!!!

  8. Stakeholder 25.01.2011 пише:

    Ну це понятно, без цих війн медвепукіним би не було з якими лозунгами йти на вибори і не було б чим виправдовувати авторитаризм.

  9. Ксю 26.01.2011 пише:

    Війна – війною, але щкода тих невинних людей, що постраждали при теракті

  10. Ptasya 27.01.2011 пише:

    В політичних війнах завжди страждають невинні люди. А політики завжди все тягнуть на свій бік. розказують як вони всім співчувають, що зроблять все можливе щоб таке не повторилося, роблять собі піар на нещастях інших. Це все гра, а ми для них тільки іграшки, маріонетки!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*