Чи існують інтернет-маніяки? - Блог про Львів

Чи існують інтернет-маніяки?

Інтернет-маніяки?

Інтернет, інет, нет. Як тільки не називають всесвітню глобальну мережу, в якій з кожним днем сидить все більше і більше народу.

Чесно кажучи не уявляю щоби було якби в один прекрасний момент інтернет зник і ми би повернулися до старих часів, часів тамагочі, йо-йо, телеграфів і листів, а можливо навіть і поштовх голубів. 😀

Щось я вже почав видумувати, повертаюся до сьогоднішньої теми статті, а вона звучить так: «Чи існують інтернет-маніяки?».

Інтернет-маніяки трапляються, це доконаний факт, але чи дійсно так їх можна назвати. Я би напевно називав їх більше словом – люди, що харять. 😀

Маніяк більше – це людина, яка помішана на чомусь, переважно вона дістає задоволення від вбивств людей. Яскравий приклад – людина (швидше нелюд) Онопрієнко, який вбивав безневинних людей.

В інтернеті все не так як у реальному житті. Так звані інтернет-маніяки трапляються переважно у соціальних мережах, форумах, чатах.

Як їх розрізнити?

Дуже легко, вони починають тупо приставати до вас. Якщо ви не йдете їм на зустріч, вони починають хамити. Добре, що є така річ як чорний список, кинув людину туди і як казали колись в давнину: «Не має людини, нема проблем». 🙂

Також читайте:   Дати виходу найпопулярніших комп'ютерних ігор

В іншому випадку як почнете з ними сперечатися, потім важко буде втекти і плюс зіпсуєте собі нерви.

Інтернет-маніяками є переважно чоловіки, які пристають до красивих дівчат, хоча як показує досвід ними можуть бути і жінки, а чому б і ні?

Хочеться їм чоловіків, заходять і давай знайомитися і харити.

Інтернет-маніяків слід відрізняти від тролів. Останні пишуть вам тільки тому щоб ви нервувалися і хочуть вас вивести з себе.

Взагалі я вважаю боятися потрібно живих людей, а не віртуальних. Якщо ви з ними зустрічатися не будете і не казатимете лишньої інформації про себе нічого вони вам не зроблять.

Я не буду сперечатися, інколи інтернет-знайомства закінчуються навіть весіллями, а інколи так як я колись писав, що хлопець у Литві вбив свою нову подругу після зустрічі у реальному світі.

Будьте обережними при спілкуванні через інтернет, адже ваша безпека і здоров’я залежать у першу чергу від самих вас.

Дякую за увагу!!!

P.S. Не думайте що всі люди, які є в Інтернеті, маніяки чи тролі, є також і хороші приємні люди.

У статті використано фото із сайту navsi100.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Notorious B.I.G. 26.02.2011 пише:

    Мені більше до вподоби тролики 8)

  2. дaнило 28.02.2011 пише:

    знаєм таких

  3. russo turisto 28.02.2011 пише:

    Ага по Львову ходит целая толпа с топорами в руках. 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*