Футбол. Copa del Sol. Фінал. Карпати 1:0 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Copa del Sol. Фінал. Карпати 1:0 Шахтар (відео)

Автор вирішального голу

Кубок у Львові, Кубок у Львові, саме такі слова можуть сказати львівські вболівальники футболу після фінального матчу турніру під назвою Кубок «Copa del Sol».

Львівські Карпати у вирішальному поєдинку в Іспанії мінімально здолали не кого-небудь, а чемпіона України донецький Шахтар із рахунком 1-0.

Перемагати сильну команду завжди приємно. І хоча у сьогоднішній грі Шахтар грав без кількох своїх лідерів, які поїхали грати за свої збірні, все ж вікторія є вікторія.

Хоча це ще як казати, Карпати також грали не у найсильнішому складі. Та це таке, проблеми команд. Ми ж переходимо до огляду матчу.

З самого початку гри ініціативою заволоділи гірники, які почали створювати момент за моментом біля наших воріт. І тільки щастя допомогло львівським футболістам залишити свої ворота на замку.

До речі, прикол відбувся у грі, якого до того часу ще ніколи не бачив. Річ у тому, що Шахтар у заявці на гру мав лише 13 футболістів: 11 польових і 2 на заміні.

Так ось, після першого тайму тренер донеччан Луческу поміняв Віденця на Бруно, а коли у середині другого тайму пошкодження зазнав Гай, то на поле знову вийшов Віденець. 😀

Також читайте:   Чи може простий українець сходити на матчі Євро-2012?

Друга половина зустрічі рівна боротьба. Команди підсіли фізично, тому як таких моментів не було. Крім одного – гольового.

59 хвилина – на радість нам, після передачі зліва Худоб’як прийняв м’яч по центру метрах в 22-х від воріт і потужним ударом поклав у лівий нижній кут.

Шахтар робив спроби відігратися, але нічого конкретного підопічні Мірчі Луческу не змогли створити. Та і чесно кажучи кіпер Карпат і захисники зіграли без помилок.

До теми кіперів. Сьогодні у нас на воротах стояв Руденко. Віталій відіграв впевнено і перед початком другого кола перед тренером Карпат постає дилема, кого ставити ставити у ворота.

І Тлумак, і Богатінов, і Руденко виглядають добре.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу львівських Карпат із рахунком 1-0. А це означає, що саме наша команда здобуває Кубок «Copa del Sol».

Після цього поєдинку на українські команди чекають свої випробування. Шахтар вже у наступний вівторок зіграє матч 1/8 плей-офф Ліги чемпіонів, а Карпати і на далі будуть готуватися до відновлення української першості.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Gopnik 07.02.2011 пише:

    карпати молодці !!!!!!!! худобяк найкращий

  2. Архіваріус 08.02.2011 пише:

    Тішить що нарешті Кононов утер носа тому цигану, а Карпати привезли свій перший міжнародний кубок до Львова,з чим їх і вітаємо. Так тримати, нових здобутків та кубків. 😀

  3. дaнило 08.02.2011 пише:

    зелено білі вперед

  4. Gena Bukin 08.02.2011 пише:

    Львів Карпати, вперед!!!! 13 березня чекаємо подібного результату.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*