Не можу завантажити відео “В Контакті”

Відео В Контакті

Нещодавно Ваш автор мав змогу зняти досить цікаве відео після перегляду якого люди будуть так сміятися, що аж попадають від сміху. Як в нас модно зараз казати – будуть плакати, але емо не стануть.

Відео доволі велике і займає, якщо не збрехати, близько 900 мегабайт. Не мале як помітно і якщо я буду всім пересилати, скажімо через скайп чи ще якимись методами, то так і рік мине. 🙂

Я вирішив завантажити це відео у популярну соціальну мережу сьогодення під назвою В Контакті.

«А чому б і ні», – подумав я. Там є багато моїх друзів і завдяки налаштуванням приватності можна обмежити коло осіб, які можуть переглядати його.

Відкриваю я сайт, залогінююся, заходжу на пункт меню «Мої відеозаписи» – загрузити відео – називаю файл і починаю завантаження.

Після цього з’являються приколи з гірким присмаком, поки що ще маленькі, але все ж.

Формат відео, який я мав на комп’ютері, не підтримується сайтом В Контакті.

Добре, цю проблему я міг передбачити. Правила є правила і їх порушувати я не можу.

Шукаю я конвектор чи конвертер, щоб перекодувати відео. Якби ви знали як це «прикольно» робити. Куди не зайдеш всюди надпис – введіть код, який вам вишлють смс-ю.

Звісно, що я ніяких смс не відправляв і звісно що не отримував, а знайшов безкоштовну прогу.

Відео перекодовую на потрібний формат, у даному випадку це mp4, зберігаю на комп’ютері і заходжу знову на сайт Дурова.

Також читайте:   Розробка Інтернет-магазину одягу у 2021 році

Все роблю так само як і робив спочатку: вибираю відео з компа, і ставлю завантажувати.

Завантажується, завантажується, завантажується завантажується і хіба надпис помітно: «Цей процесс може тривати кілька хвилин».

Це явно не титр, який відповідає дійсності. Краще вже би поставили назву: «Завантаження може тривати кілька днів».

Відео В Контакті

І якби ж то так було. Особисто я сьогодні грузив відео цілий день і нічого, ніяких результатів. Єдине що я одного разу побачив, так це надпис «Відео завантажене і опрацьовується».

Хай там, я на все згідний. Пішов я на роботу, комп залишив увімкнений, приходжу далі опрацьовує. Нехай там, пішов макарони варити, приходжу і далі опрацьовує.

Я вже і оновив сторінку, завантажив по-новому і все рівно, як каже мій друг: «Фейл».

Невже я порушую правила користування сайтом? Що не так? У правилах я все детально перевірив, і можу сказати, що моє відео відповідає всім вимогам. То у чому ж проблема?

Невже у інеті і моєму провайдері?

Іду я до свого колеги в якого більша швидкість інету, завантажую відео і така ж ситуація.

Після цього мене так все підхарило, що я вимкнув контакт і не завантажував більше. Краще я всім покажу відео приватно або завантажу на якийсь файлообмінник, чим матиму справу з сайтом Дурова.

Один раз у житті хотів показати всім своє відео, а тут…

Отакі от справи!!! 🙁

P.S. Якщо хтось можливо знає у чому я помилився, то пишіть у коментарях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.02.2011 пише:

    Ну те що воно закачує довго і нудно можна було і передбачити, в тебе напевно швидкість аплоада не більше 50 кілобіт, і це нормально що при такій швидкості гігабайт відео треба закачувати пів дня ато й більше. Так само може бути що вконтакті кончений аплоадер, там сказано що величина може бути макс 2Гб але можливо при надто довгому закачуванні він скидує сесію, або там йде якийсь глюк. Особисто я вконтакт ще ніколи відео не вкачував.

    Спробуй відрізати в авідемуксі частину відео, допустім першу хвилину, і збережи в тому ж самому форматі, і спробуй закачати, якщо і так не закачає значить ти фігово конвертнув, ну або якась із вищевказаних причин.

    Та і взагалі таке величезне відео навіть якби не було ніяких проблем з закачкою я б тобі радив всеодно порізати хоча б на 3 частини. Вконтакті ітак хріновий відеоплеєр і кодифікація відео, я б нікому не порадив буферизувати в ньому гігабайти.

  2. PVS 15.02.2011 пише:

    mpeg4 взагалі-то за замовчуванням має розширення .avi
    mp4 – це збочення для мобільних пристроїв

    в першу чергу варто подивитися яку максимальну роздільну здатність підтримує “Контакт” і відповідно зменшити відео, бо сучасні відеокамери можуть вже таке назнімати, що в кінотеатрі показувати можна.

    Якщо ж і це не допоможе, то варто спробувати конвертувати у формат .flv – “рідний” для Internet-плеєрів. Можливо серверу буде легше його обробляти.

  3. онлайн 13.09.2011 пише:

    Бачу по даті що вже не встиг, та все ж 🙂 З того скіну який ти виложив вище, зрозуміло, що процес завантаження навіть не розпочався. Якщо так тривало постійно і не з’являлася доріжка ідентифікатора завантаження (така синенька яка помалу повзе) то напевно воно так і є. Якщо ж з’являлася то щось з самим відео.
    Я якраз створюю сайт з онлайн фільмами і хотів використати контакт для зберігання відео і постала така ж проблема, не було тої самої доріжки яка так помалу повзе.
    Так от, якщо в тебе теж її не було то просто вимкни “бранд мауер” (дуже складне слово 😀 ) і все буде ок! А в друга напевно такий самий мауер і тому були тіж проблеми.
    А взагалі, як до цих пір загрузив чи плюнув на все це?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*