Обережно, грабують хати в селах!!! - Блог про Львів

Обережно, грабують хати в селах!!!

Обережно, розбивають хати

Все-таки відсутність роботи дається взнаки. Людям треба десь шукати заробітку і вони опускаються дуже низько, а саме вдаються до криміналу.

Хоча, це ще як сказати чи це відсутність роботи, чи вже така їм робота подобається. Краще забрати в людей останнє, чим іти працювати. За таким принципом вони живуть.

Як нещодавно стало відомо Вашому автору протягом остатнього тижня, а можливо і місяця почастішали обкрадання хат у селах.

Не таких, де живуть люди, а переважно таких, де люди інколи приїжджають або ж взагалі закинутих.

По розмовах людей, швидше за все у районах почало діяти якесь бандитське угруповання, яке масово обкрадає хати.

Людей там проживає мало, то чого б не взятися за ці території.

Спочатку балачкам моїх знайомих я не придав особливого значення, бо село є село і хату в якій ніхто не мешкає може розбити якийсь алкоголік, який шукає гроші або для прикладу алюміній чи мідь.

Зараз вже відомо, що це явно не алкоголік.

Повідомлення, що хати обкрадають у селах Самбірського і Мостиського районів ростуть і хто це робить, напевно що професіонал, бо для того щоб відкрити двері вони використовують набір ключів і інші допоміжні засоби.

Сам прикол, що село – це ж не місто і люди один одною знають.

Також читайте:   А сорока білобока не спускає з Воробуса ока

Як тільки приїжджає чужинець, то на ньому шапка горить. А тут ніхто нічого не бачив. Повинна ж бути якась машина, люди незнайомі, це ж не так то просто. Якби там хату обікрали в одному селі, а то у багатьох.

Питання тільки в одному, що вони шукають у хатах?

Чому я так кажу, бо у людей яких обікрали, так суттєво нічого і не зникло. Ну мідь і алюміній – це таке, допустиме. Але, шухляди витягують, риються, що їм треба невідомо. Які гроші можуть бути у зачинених хатах, де ніхто не живе або приїжджає зрідка.

Нападники думаю також не дурні.

Ходять слухи, що шукають бандити старовинні образи (як відомо наші предки були дуже релігійними і що що, а святиню в хаті вони мали) і саме їх вони забирають.

Цікаво, що по цьому питанню скаже наша міліція. Сподіваюся, що вона проявить смикалку і у досить швидкий термін банду зловлять.

Якщо ви маєте хати в селах, які пустують обов’язково поїдьте перевірте чи бува часом вам також її не розбили. Те що у Самбірському і Мостиському районі подібне мені відомо, можливо бандити перекочували вже і в інший район.

І саме головне, будьте обережні!!!

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Narcus 05.02.2011 пише:

    Бог їм суддя!!!

  2. Stakeholder 05.02.2011 пише:

    Воробус смалить безжалісно))) професіональне банд-угрупування, що вламується в закинуті або дачні хати, де немає ні грошей ні взагалі будь чого цінного, і шукає там дорогі реліквії :mrgreen:

  3. Архіваріус 06.02.2011 пише:

    Stakeholder пише: Воробус смалить безжалісно))) професіональне банд-угрупування, що вламується в закинуті або дачні хати, де немає ні грошей ні взагалі будь чого цінного, і шукає там дорогі реліквії

    Можливо під прапором Воробуса, бо як кажуть на злодію шапка горить. Уха-ха. 😀

  4. дaнило 07.02.2011 пише:

    там за все відповідатимуть

  5. Stakeholder 08.02.2011 пише:

    Реально зручна філософія для злодіїв – Бог їм суддя, там за все відповідатимуть і т.д.)), будемо всі терпляче чекати поки вони не здохнуть, а покишо хай крадуть 😀

  6. Gena Bukin 08.02.2011 пише:

    Чув в Сколівському районі те саме роблять.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*