Самотність - Блог про Львів

Самотність

Самотність

Сьогодні ваш автор проснувшись, традиційно пішов помився, поїв, увімкнув Рамштайна щоб зарядитися енергією на весь день і пішов на роботу.

Сиджу я на ній сиджу і дай думаю увімкну но я радіо, що там зараз крутять. Якраз натрапив я на програму на замовлення, своє вітання говорила дівчина, і згодом у подарунок замовила пісню під назвою «Одиночество».

Пісня настільки мені сподобалася, що я аж задумався над темою самотності і у черговій статті я поговорю про неї.

Самотність – це такий стан, коли почуваєшся покинутим, нікому ти не потрібний. Іншими словами – життя ти профукав, а від нього нічого не взяв. Як казала моя бабця: «Хіба штани протер і не одну пару».

Ви думаєте у вашій самотності хтось винен. Якщо так, то ви глибоко помиляєтеся. Насправді причина самотності – ви самі.

Розглянемо самотність з трьох ракурсів:

1. Рідні.

Поки є батьки – ви не самотні. Саме вони зможуть вам допомогти у будь-яку хвилину. Але, всі ми добре розуміємо що вони не вічні. На жаль, ніхто ще вічно не жив і навряд чи найближчим часом буде.

2. Друзі.

Тут варто розділяти два поняття: друзі і знайомі. Справжній друг – це той, хто допоможе вам у біді, коли вам важко, ви в депресії, маєте проблеми будь-якого характеру. На даний час їх є дуже мало, і люди це прекрасно розуміють, хоча інколи лукавлять і видумують всяку фігню.

Також читайте:   Що таке щастя?

Чи готові ваші друзі прийти до вас коли вам буде самотньо, ви нікого не будете мати? Ви колись над цим задумувалися?

3. Кохана людина.

Саме її я вважаю тією особою, яка не дозволить вам сумувати. Вона буде завжди поруч з вами, розділить негаразди. Я розумію ви можете сваритися. Як же без цього?

Досить часто люди кажуть що їм не треба коханої людини, вони можуть зраджувати, погляди бути не ті і так далі. Але, я думаю це помилка. Кохана людина потрібна.

Скажіть який толк потім самому сидіти? Спитися в хаті? Таке знайти не важко. Друзі по буханню знайдуться завжди. А тоді вже життя не буде.

Скільки знаю випадків, що людина залишалася самотньою, спивалася, продавала хату за пляшку горілки і згодом у кращому випадку опинялася у психлікарні.

Не сумуйте, ніколи не розчаровуйтеся у житті і задумайтеся над питанням: «Чи варто бути самотнім».

Насамкінець, пропоную послухати пісню, яка надихнула мене на написання цієї статі, вона як я вже зазначав, має назву «Одиночество»:

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Sergj123 28.02.2011 пише:

    1. Рідні
    Так вони не вічні, завжди допоможуть чим зможуть, та незавжди ми розповідаємо всі свої проблеми рідним. Кожна людина має особисті прроблеми котрі незнає ніхто, і говорити про них рідним, якось незручно, неприємно, тай ще багато причин можна вигадати, Тут вже вибачайте, в кого на що уяви вистачить…
    2.Друзі.
    Саме друзі не знайомі, Друзям також можна виговоритись, так вони допоможуть у біді, хоча все залежить від того кого саме ви вважеєте другом. Є такі друзі, що вони є поки ви їм потрібні, а коли проблеми у вас вони постійно зайняті. Тому варто придивлятись до своїх друзів поки немає великих проблем. А потім вже вирішувати, хто вам друг а хто просто так ” Товариш”.
    3. Кохана людина
    Самотнім можна бути і маючи поруч кохану людину. коли вона працює щодня до пізнього вечора і приходячи просто лягає відпочивати, немаючи бажання просто навіть поговорити. Чи коли з часом ви звикаєте до неї, як до чогось рідного свого.” Пункт1″
    Виходить замкнуте коло, як сказала одна моя знакйома, всі люди по своїй сутності самотні. Так простіше перегоріло, переболіло, і з часом звикаєш, і кожну наступну проблему сприймаєш як щось звичайне, повсякденне…
    Це особисто моя думка…

  2. VikiMouse 28.02.2011 пише:

    Sergj123, 🙁 шось в тому є…

  3. Sergj123 28.02.2011 пише:

    VikiMouse , все в цьому житті змінне, тому не варто все так серьозно сприймати. 😉
    І ЦЕ ВСЕ ПРОСТО ТАК,,, ПРОРВАЛО…

  4. VikiMouse 28.02.2011 пише:

    🙂 bankiduki, класне відео!!!!

  5. Архіваріус 01.03.2011 пише:

    bankiduki пише: http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY&feature Signs…

    Банкі, де пропав твій аватар? А відео гарне, про нашого Воробуса. 😀

  6. VikiMouse 01.03.2011 пише:

    Архіваріус, 😀 ахахах!! точьно)) 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*