Футбол. Ліга Європи. Манчестер Сіті 1:0 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Манчестер Сіті 1:0 Динамо (відео)

Олександр Шовковський

У повторному поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи київське Динамо на виїзді із мінімальним рахунком поступилося англійському Манчестер Сіті 0-1.

Це була гра з тих, які запам’ятаються надовго. З перших і до останніх хвилин не було відомо чи зможе таки українська команда вийти у наступний раунд змагань.

У сьогоднішньому поєдинку господарі поля повністю переграли наших співвітчизників, але завдяки фарту і неймовірній обороні таки вдалося добитися потрібного результату.

Та про все по черзі.

До Манчестера кияни приїхали в ослабленому стані. Травму руки отримав ключовий нападник команди Артем Мілевський, як на зло вже у самому Манчестері захворів Кравець. Лікується Михалик. Без цих гравців попереду у нашої команди не клеїлося нічого.

Єдине, що нам вдавалося так це тримати м’яч без особливих загострень біля воріт суперника.

А що господарі поля?

Вони з самого початку поєдинку побігли забивати гола, але ніяк їм це не вдавалося. І тільки коли червону картку на рівному місці получив форвард Сіті Балотеллі (він грубо зіграв проти нашого захисника Попова), господарі зуміли відзначитися.

Йшла 39 хвилина – Манчестер Сіті заробляє штрафний, суперники його розіграли і Коларов прямим ударом пробив Шовковського. Останній, до слова, не виручив. Хоча провів хороший поєдинок.

Також читайте:   Поточна ситуація з продажем квитків на гру Шахтар - Севілья

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів поля.

У другому таймі ситуація на полі не змінилася. Господарі і далі атакували, а кияни будь-якими способами намагалися винести м’яча куди по далі, лише зрідка атакуючи.

Останні хвилини поєдинку були як ніколи напруженими і ще суддя додав 5 хвилин, які тривали вічність. Двічі суперник міг забити м’яч, який би перевів гру у додатковий час, але пощастило і вдалу гру продемонстрував кіпер киян Олександр Шовковський.

Минають 5-ть додаткових хвилин, звучить фінальний свисток, який фіксує мінімальну поразку Динамо, але це не зашкодило українській команді із потугами, але таки вийти у наступний раунд змагань.

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи як і Ліги чемпіонів відбудеться вже завтра.

Хто стане суперником української команди? Чекати залишилося вже не довго.

Але, відомо одне – гру треба покращувати. Не може так бути, що відсутність одного гравця паралізує гру цілої команди.

Вболіваймо за наших!!!

У статті використано фото із сайту isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Gopnik 18.03.2011 пише:

    ну пройшло динамо ,але зіграли на трійку, суперник сильний але так іграти в захисті не припустимо. Будем надіятись шо київ пройде вяк мінімум в пів фінал

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*