Презентація Range Rover у Львові - Блог про Львів

Презентація Range Rover у Львові

Презентація Range Rover

Весна. Час нових мрій. Нових вражень та сподівань. Королівський Львів готується до запаморочливих зітхань, зізнань у коханні, квітів, подарунків та романтики.

Щоправда, хочеться чогось ще. Може музики? Але тоді якої? Нехай це буде джаз.

Лише він пасує до цієї картини – легкий весняний вітер, львівські красуні, вишукані чоловіки. І не забути про мімів. Так-так, мімів, які будуть дарувати Вам уявні конвалії, які вони будуть найтендітнішими. Ті ж міми робитимуть Вам світлини, які точно будуть найвдалішими, а ще допоможуть зрозуміти глибокий зміст експонованої фотокартини. Чиєї? Ну, звичайно, картини маестро. І якщо на картині Львів чи Україна, то це звичайно – Василь Пилип’юк.

на презентації Range Rover у Львові

Витончений джаз, келих вина у руці, люди, які розуміються на мистецтві. Зокрема на мистецтві створити автомобіль. Але лише такий, який потім продемонструють у Луврі, як доказ того, що бувають автомобілі, які небезпідставно вважають шедеврами.

Думаєте, так не буває? А от і ні. У весняно-замріяному Львові все можливо.

Саме так все й відбувалось 10 березня в автосалоні компанії «Трістар Авто Еліт» у Львові, на вул. Липинського, 60, де презентували Range Rover 2011 модельного року – один з найдовершеніших автомобілів класу люкс.

Також читайте:   Mazda 3

Range Rover 4.4 TDV8 2011 модельного року – найбільш функціональний повноприводний автомобіль для дорожньої та позашляхової їзди у світі. Це автомобіль з унікальною спадщиною, який зберігає свій статус одного з найдовершеніших автомобілів класу люкс. Завдяки своєму поєднанню зниженого рівня викидів CO2 і надзвичайних експлуатаційних якостей двигуна ця модель залишається беззаперечним еталоном галузі.

Відтепер Range Rover представлено з новим дизельним двигуном V8, що є одним з кращих у своєму класі, новою 8-ступінчатою коробкою передач, двома важливими доповненнями для Terrain Response®. Двигун LR-TDV8 4,4 л з паралельно-послідовним турбонаддувом є наступником видатного LR-TDV8 3,6 л. Він встановлюється лише на Range Rover. LR-TDV8, будучи абсолютно новим «супердизелем», сполучає високу потужність і солідний крутний момент з незрівнянним рівнем комфорту.

на презентації Range Rover у Львові

Автомобіль, якому по праву належить корона короля сегменту SUV люкс, неодмінно мав з’явитись у королівському Львові. Зачарувати, здивувати, захопити. Йому це вдалось. Адже він – бездоганний Range Rover із королівською спадщиною.

Уявіть, він, флагман модельного ряду Land Rover, на фоні 50 фотокартин родини Пилип’юків, династії, що закохана у Львів та Україну, джаз та вечірній Львів…

Так буває лише на весні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 11.03.2011 пише:

    Тачка виглядає непогано і характеристики ніби непогані, тільки автор статті забув вказати ще одну характеристику – цінову. Не знаю чи пересічному львів’янину така характеристика буде по кишені. 😀

  2. zars 11.03.2011 пише:

    Усі ми колись починали з ровера…

  3. Архіваріус 11.03.2011 пише:

    zars пише: Усі ми колись починали з ровера…

    Так, але той ровер був на трьох колесах, а цей як я бачу має трохи більше коліс… 😀

  4. Sergj123 11.03.2011 пише:

    Згоден машинка нормальна.
    А хто сказав що потрібно брати саме цю машинку?
    Запросто можно взяти машинку з пробігу. І зробити з неї ляльку. То вже все залежить від власника. Сам маю ровера тому так пишу. Бо її ні наяку іншу не проміняю

  5. Gopnik 11.03.2011 пише:

    інтересно яка ціна?

  6. avtofan 12.03.2011 пише:

    Ціну дізнатись легко – у компанії є і сайт, і телефони, і присутність в соцмережах

  7. Юрій 22.04.2012 пише:

    Звичайно в компанії є сайт з ціною але я нерозумію чому всі так боятся вказувати ту кляту ціну, приватники пояснюють тим що завтра до них прийдуть бандити ( тут той варіант непроходить).
    Адже взнаючи додатково ціну я витрачую свій і чужий час, якщо вона мені недоступна то мій звінок нічого незмінить.
    Машина звичайно гарна і добротна, як сказа знайомий лікар з Лондона ” я працюю 6 днів в тиждень 1 день на свою машину range rover, ще одне який лікар , вчитель, військовий зможе її купити .
    Так що презентація виглядае як знущання над Українцями, ніби голодному помахади ковбасою перед носом.
    Успіху вам у подажі ( массовому) у Львові,і довгих черг.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*