Соціальні маршрути їздитимуть у вихідні дні - Блог про Львів

Соціальні маршрути їздитимуть у вихідні дні

У вихідні проїзд 2 гривні

І знову ми повертаємося до тематики транспорту у нашому місті. Вона зараз як ніколи актуальна і буде такою ще мабуть до початку європейського форуму з футболу під назвою «Євро-2012».

Що на цей раз не так чи ба правильніше треба поставити запитанная: «Що нового у світі транспорту у Львові?».

Про це читайте далі.

Всім добре відомі соціальні маршрути, який на даний час у нашому є місті три: №1. №3 і №5. Як відомо. Проїзд у них коштує 1 гривня, а малозабезпечене населення їздить у ньому безкоштовно.

Ваш автор також не раз користався послугами цих автобусів, але прикол був кілька місяців тому. Не знаю чого, а був я на Сихові. Так от, їду я додому і думай почекаю я соціальний маршрут. Проїзд там все-таки коштує 1 гривню та і хотілося побачити які там умови проїзду.

Додам, що чекав я соціальний маршрут у суботу.

Стою я та й стою, вже на дівчат всіх подивився, яких тільки можна було, подивився як ворони літають, почитав на афіші, що нового йде у кінотеатрі імені Довженка, а соціального автобуса як не було, так і нема. Тоді я схарився і сів на будь-яку маршрутку, яка їхала до мене додому.

Не мій день, подумав я, а виявляється тоді причина була банальна – соціальні маршрути у вихідні дні не їздять. Їм це не вигідно, нас правда ніхто нічого не питав.

Також читайте:   Транспортний колапс у Львові: перекриті вулиці Личаківська, Винниченка...

Але, як каже пан PVS: «Завжди так не буде».

Тепер ви можете скористатися послугами соціальних маршрутів і у вихідні дні. Таке рішення нещодавно прийняла Львівська міська рада. Та це ще не все, тому є ряд нюансів:

1. Проїзд у вихідні дні у соціальних маршрутах коштуватиме 2 гривні.

Проїзд підвищили по комерційній основі. Тільки от одне питання, чи зможе цей автобус так багато заробити? Яка різниця тепер людям чи їздити скажімо 1 автобусом чи 45 маршруткою? І так, і так треба платити 2 гривні.

2. Пільг для малозабезпеченого населення у ці дні нема.

Щось мені здається, що скандалів пов’язаних із цим нововведенням буде багато. Нехай бабця зайде у автобус і що водій її виганятиме? Вона не захоче заплатити і все, прийдеться її везти.

3. Курсуватимуть лише маршрути №1 і №3.

Продовження роботи 5-ого автобуса на вихідні поки що не передбачено, тому що проїзд центром у ці дні зачинений, а розвернутися цьому автобусу по маленьких вуличках явно не легко.

Хоча, якщо буде потреба, то у вихідні курсуватиме і 5-й автобус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*