Чому люди самотні? - Блог про Львів

Чому люди самотні?

самотність

Нещодавно вашому автору довелося кілька днів побути на самоті. Скажу вам чесно, відчуття не приємних. Так як я звик до компанії, сім’ї, то самотність для мене щось неординарне. Але за цей час я встиг багато чого обдумати і звісно, що написати чергову статтю на нашому блозі.

Отож, сьогодні ми поговоримо саме на тему: «Чому люди бувають самотніми?»

Ідучи по вулиці, їдучи в транспорті, спілкуючись із людьми, все більше і більше чую від них нарікання, що от все набридло. Краще би зараз усамітнитися і нікого не бачити.

Але, слухаючи це, я розумію, що вони явно лукавлять. Залишитися самим – це повний брєд, особливо на старості літ. Нема з ким поговорити, нема з ким поплакати. Зараз ви скажете, що десь ці слова вже чули.

Правильно, їх говорив наш поет Шевченко, яким ми гордимося і будемо гордитися.

Розповім вам цікаве дослідження.

Так от, подивіться на сьогоднішню нашу молодь, особливо дівчат. Деякі з них вихвалюються, що от вони зустрічаються із багатьма хлопцями, мають сексуальні стосунки і так далі. Але, не все так добре як здається. А скільки цих от дівчат потім залишаються самі. Як кажуть: «помотросил і бросил». На жаль, дуже часто так трапляється.

Тому, варто задуматися чи зустрічатися із багатьма людьми чи просто знайти саме ту людину, яка дійсно вас розуміє з-пів слова.

Також читайте:   Знову в мене нема інтернету

Деколи люди ще бувають самі, бо вони хворі. На жаль, знову ж, так вже побудований наш світ, що до хворих якесь не таке відношення. Хоча, я вам скажу, що люди, які до них погано відносяться глибоко помиляються.

Хворі такі ж люди як здорові, просто в них є вада здоров’я. То що вони мають не говорити ні з ким?

Ще що би хотів сказати у цій темі так це на тему грошей. Багато хто думає, що хто має грошей пачками, той має все. Ой, яка ж це велика проблема.

Кохану людину і друзів за ці жалкі папірці не купиш. Що вони варті? Ну є вони, а завтра нема. Від самотності вони вас не врятують.

Купите ви дівку за гроші, погуляєте з нею і що далі?

А ще самотніми бувають люди, тому що їм тупо не щастить у житті. Так також буває. Це вже такі ви від народження. Чи можете ви привернути щастя? Я навіть не знаю, все залежить від долі.

Тому, підсумовуючи цю статтю, я скажу наступне: «Не будьте пасивні, шукайте свою половинку і просто залишайтеся людиною».

І ніколи не будьте самотніми, то фігово.

А насамкінець – слухайте хорошу пісню:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.05.2011 пише:

    Самотність страшна річ і перенести її не кожному під силу, а от чому люди все ж залишаються самотніми це вже інше питання. І в першу чергу це залежить від вас самих. 😀

  2. Пан П 28.05.2011 пише:

    Кожна людина несе в собі часточку самотності. Можна бути самотнім в натовпі і не самотнім на самоті 🙂

  3. VikiMouse 28.05.2011 пише:

    та ви шо ще не зрозуміли, Воробус закохався по самі вуха! 😉

  4. Stakeholder 28.05.2011 пише:

    підртимую пана П, всі ці скиглення про самотність і нещасність виникають тільки через примітивність самої людини і бідність її внутрішнього світу.

  5. Архіваріус 29.05.2011 пише:

    VikiMouse пише: та ви шо ще не зрозуміли, Воробус закохався по самі вуха!

    Вікі, а може ти можеш приборкати одинокого Воробуса? 😀

  6. Narcus 30.05.2011 пише:

    Воробус ти знаєш-я з тобою в чомусь погоджуюсь а вчомусь ні!!! Ми всі різні – хтось має гроші а хтось ні!!! За гроші можна купити майже все!!! Але не всі люди які мають багато грошей є поганцями і ти сам це знаєш!!! Мене нервує теперішнє покоління, має трошки грошей від тата і вже думають що мають все-і це саме дівчата-гламур-діско-дрінкі-старі дідусі з великими гаманцями—це не головне в цьому житті-і як їм це пояснити?!!! Але в чомусь я їх можу зрозуміти-ці люди хочуть жити в шоколді-який називаєтья олігархізмом!!! Але в більшості цей шоколд перетворюється на Велику гіркоту в житті!!! Шкода мені таких людей які на гроші кидаються……В більшості самотніми людей залишають гроші!!!-маєш гроші маєш друзів-щось трішки змінилось, нікого як і не було!!!

  7. VikiMouse 30.05.2011 пише:

    Архіваріус, нажаль, я по таких речах не спеціалізуюсь… 😛

  8. Чвертка 30.05.2011 пише:

    А я маю чвертку і не самотній 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*