Коли дівчина живе сама - Блог про Львів

Коли дівчина живе сама

Самотня дівчина

Нещодавно вашому автору під руку трапилися цікаві домисли однієї дівчини, де вона описує ситуацію, коли вона перебуває вдома сама без чоловіка чи хлопця або взагалі не має його. 🙂

Пропоную вашій увазі з ними ознайомитися і сказати чи це дійсно так. 😀

Деякі пункти мене сильно розсмішили. 🙂

1. Дівчина може спати поперек ліжка, загорнувшись у рулончик з ковдри, засунувши при цьому одну подушку собі під живіт, а другу – під голову.

2. Не прокидається о 4 ранку від виску болідів “Формули-1” в день прямої трансляції Гран-прі Австралії. Ахахахах. Це звісно, якщо її половинка спортсмен. 🙂

3. Вона може завести найменше в світі відро для сміття – і все одно воно завжди стоятиме напівпорожнім, адже нікому заповнювати його пивними пляшками і різним непотребом.

4. Кіт чи інша домашня тваринка ходить по столах і по кріслах з гордо піднятою головою, а не живе в дикому стресі і приниженні під диваном.

5. Може посидіти на дієті, а саме головне в холодильнику нема ніяких сосисок, пельменів, які так полюбляють чоловіки.

6. Вона регулярно займається ранковою зарядкою, тому що ніхто не дивиться на її груди, які стрибають, червоне обличчя і тому подібне.

7. Може лазити по сайтах знайомств (просто так, з цікавості), не хвилюючись, що який-небудь надмірно просунутий користувач її в цьому викриє.

8. Пересувається по квартирі легко, не натикаючись раз у раз на громіздкі експонати Справжнього Чоловіка – дрельки, шини, болгарки і шкарпетки. 😀

Також читайте:   Майстер-класи дял дітей переміщених осіб

9. Може перед сном наносити на обличчя і тіло максимально смердючі субстанції, не думаючи, що хтось її буде цілувати. 😀

10. Дівчині не дзвонить мама хлопця, НЕ ДЗВОНИТЬ ТВОЯ МАМА.

11. Вона може підбирати на вулиці і приводити в будинок чоловіків і котенят.

12. При поломці комп’ютера вона викликає розумного, симпатичного і сором’язливого колишнього однокласника. Пригощає його чаєм, сидить на столі в короткому халаті, насолоджуючись його вухами. А не слухає місяцями про те, що це чоловіча робота, яку дехто зробить, як тільки буде час.

13. Вона перестає спізнюватися, тому що ніхто не заміряє час її зборів з секундоміром.

14. Приносячи додому квіти, хвилюється про те, скільки вони простоять, а не про те, як пояснити, звідки вони взагалі взялись.

15. Ходить голою по квартирі без жодної думки, не сутулячись, і втягуючи живіт. 😀

16. При слові “вечеря” думає про ресторан, а не про супермаркет.

17. Чомусь зовсім не цікавиться новими технологіями позбавлення від хропіння. І не придумує дипломатичних способів втілити ці засоби в життя.

18. Висить на телефоні скільки завгодно , не думаючи про те, що десь поруч є чоловік.

19. Вона може їсти цукерки і на зло всьому світу жбурляти фантики за спинку дивана.

20. Невимушено приводить додому подружок, з якими починаються розмови до самого ранку. 😀

Як вам ці пункти? Правда це? 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. zars 16.05.2011 пише:

    11-й пункт гарний:
    “Підбери меня, підбери меня –
    І буде тобі щастя до завтрішнього дня”…

  2. PVS 16.05.2011 пише:

    1. Це чи не єдиний пункт з яким я погоджуся.
    2. Як на мене зомбоящика в хаті може взагалі не бути – фільми з нету йдуть без реклами, а новини вже давно нічого хорошого не розказують.
    3. Слабо віриться. З досвіду: відро завжди забите зовсім не пивними фляшками, а остатками процесу готування їжі чи прибирання. Харчуватися only в ресторанах дорого, а витрушувати мішок пилососа з вікна на голови перехожим – неестетично, так що з найменшим в світі відром вона буде всього-навсього найчастіше в світі бігати до смітника 😉
    4. Твоя знайома очевидно часто спілкується з вівісекторами. Кота (чи іншу тварину) просто треба привчити гадити в строго визначене місце. Бажано не під диваном 🙂 В інших обмеженнях животінки в пересуванні не бачу змісту.
    5. Якщо вона в стані пояснити яка користь з тої дієти, то можуть посидіти і вдвох. Якщо ж причиною дієти є істерика “я не влажуся в свої улюблені штани, що мені мама подарувала в 5 класі!!!” – хлоп сам втікне від такої причмеленої – живи сама скільки хочеш!
    6. Якщо вона регулярно займається ранковою зарядкою, то їй нема чого встидатися, хіба через якісь власні комплекси.
    7. Просто так з цікавості може лазити. Але в свою чергу нехай не дорікає хлопу, коли застане його за тим самим.
    8. Та частина “експонатів Справжнього Чоловіка”, що “дрельки, шини, болгарки” влазяться в невелику шафу з поличками і постійно складати їх на визначене місце набагато зручніше і практичніше ніж розкидати куди попало, тобто достатньо мати дві шафи – одну для техніки, а другу для огірків, помідорів, варення, муки, цукру, гречки, кокосової стружки, приправ “kucharek”, “10 овочів”, “італійські трави”, “хмелі-сунелі”, перцю чорного, перцю червоного, коріандру, імбирю, гвоздики і інших стратегічних харчових запасів, і домовитися не порушувати порядку на “чужій” території. Питання шкарпеток вирішується корзиною для білизни. Якщо ж вона не хоче і там на них натикатися – від неї теж треба свалювати подальше!
    9. Якщо вона перед сном нанесе справді _МАКСИМАЛЬНО СМЕРДЮЧІ_ субстанції, то що б вона там не думала – ніхто її цілувати не полізе.
    10. Загадку жіночої душі, яка описується словом “потриндіти” нам хлопам ніколи не зрозуміти, але чому, коли ти їй дзвониш просто для “потриндіти” – це нормально, а коли вона тобі – це зле???
    11. Про живність я свою думку вже сказав, а якщо за нею помічається схильність підбирати на вулиці чоловіків, то від неї тоже треба забиратися чимподалі.
    12. Хлоп, який розбирається в комп’ютерах, але при цьому МІСЯЦЯМИ до них не підходить??? Ну хто в таке повірить… А зварити чайку і посидіти в короткому халаті можна і для “благовірного”, а можна просто в своє задоволення.
    13. Хай збирається скільки хоче, але при цьому не дістає питаннями “а як як в цьому виглядаю? а в цьому? а як тобі більше подобається? а-а-а-а-а я тобі взагалі не подобаюся!!! тобі все одно як я виглядаю!!! ти скотина!!! ти мене не любиш!!!”
    14. Маєш бажання розказати звідки – розкажи, не маєш – не розказуй. Якщо в хлопа паранойя – то його проблеми.
    15. Вона ж сидить на дієтах і займається спортом – хай ходить – їй нема чого встидатися, хіба тих же власних комплексів.
    16. Якщо поняття “ресторан” і “сімейний бюджет” сумісні – не бачу ніяких перешкод, якщо ж ні – нехай думає про ресторан скільки влізе, але вечерю варить в хаті.
    А брати жінку на закупи – найстрашніша кара для власної психіки. Для неї ж обійти по три круга в декількох супермаркетах, а на підході додому згадати “ой а я ще забула….” – то ж нормальна річ. Нє мадами! Список продуктів хлопу смскою або на лістіку в кишені і гудбай – дальше ми самі!
    17. Ну мабуть перший пункт все-таки був не єдиний. От тільки не розумію при чому тут дипломатія. Я, наприклад, точно знаю що храплю і якщо хтось знайде дієвий спосіб від цього позбутися буду тільки радий.
    18. Виси скільки влізе – в мене є свій мобільник!
    19. Аналогічно до п.7 – не наїжджай на хлопа за аналогічні прибабахи. От тільки час від часу заставляйте себе обоє за собою прибирати, а то за$раєтеся по самі помідори…
    20. Знову ж таки: тринди з подружками скільки влізе, але як хлоп сяде так само випити пива з колєґами – не наїжджай на нього з претензіями “подивися котра година”

    Ото такі мої думки… Як Вам, дівчата?

  3. Mileda 18.05.2011 пише:

    PVS ти просто молодець :)))
    прямо в точку … )

  4. Ірина 21.05.2011 пише:

    Смішно, але інколи хочеться щоб саме так і було))))

  5. levivas 21.05.2011 пише:

    PVS +1)
    все чітко розписав, даже нема що добавити)
    Класні пункти 13,18,19

  6. Ярема 13.10.2013 пише:

    Пункт 3 випливає з 19.

  7. Архіваріус 13.10.2013 пише:

    Ну і фігню ж, Воробусе, ти написав… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*