Чи зможе Фейсбук обійти В Контакті - Блог про Львів

Чи зможе Фейсбук обійти В Контакті

Фейсбук чи В Контакті?

Соціальні мережі і далі залишаються важливою складовою сучасного суспільства. Щоб там не говорили, ніби люди вже менше сидять у них – це неправда.

Нещодавно довелося побувати у сільській місцевості, то навіть там активно сидять «в кантактах», «фейсбуках» і так далі. І що прикол, це роблять не тільки молоді люди, а і старші.

Не подумайте, що я вам тут розповідаю казочки, але як побачив кілька знайомих облич у мережі Дурова, яким за 50 і більше, то чесно кажучи отетерів. 🙂 Бугагагагага.

Чому зачепив сьогодні тему соціальних мереж?

Справа у тому, що у даній статті пропоную подискутувати на тему: «Чи зможе мережа Фейсбук обігнати гіганта В Контакті

Перш ніж дискутувати, зроблю маленьке уточнення. Мова іде про змагання цих соціальних мереж у країнах колишнього СНД, бо якщо брати тенденцію в Америці і в Росії, то зрозуміло, хто є хто.

Фейсбук чи В Контакті? Хто кого? Хто кращий?

Спробую, як завжди, висловити свою думку з якої багато хто може не погодитися.

1. Як на мене у Фейсбука нема шансів обігнати мережу Дурова. Остання у нас більш популярна і буде такою ще довго. Якби керівники В Контакті поїхали відпочивати так на рік на канари і нічого не робили, то тоді може і би щось вийшло. 🙂

Також читайте:   Хто такі пранкери?

2. Щось останнім часом В Контакті більше удосконалюється – вводять нові функції, послуги. Ясно, що половина з них – це фуфло, але вводять. На Фейсбуку я такого не помічаю.

3. Єдине, що я хвалю у Фейсбуку так це таку річ як підписка на новини. Можна зайти на конкретний сайт і підписатися на оновлення. Тоді ви будете бачити що, де і як відбувається у світі.

4. Фішкою Фейсбука є також у деякій мірі така річ як новизна. Всім хочеться чогось нового, от і народ реєструється у цій соціальній мережі. На моє запитання «нащо ти тут зареєструвався» я тільки чую «А хз, так просто цікаво стало».

5. Якщо В Контакті закриють, тоді ясно, що всі перейдуть на Фейсбук. 😀

Тому, підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу наступне: «Фейсбук обжене В Контакті, коли рак свисне». 😀 😀 😀 😀

Хотілося би почути вашу думку з приводу того чи зможе Фейсбук обігнати мережу В Контакті.

P.S. Ми все за Фейсбук, В Контакті. А може Конект чи Гайдпарк всім втре носа? 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 07.06.2011 пише:

    Варобус, ти зразу ж у заголовку пиши що ти маєш на увазі екс-сересер а не взагалі), ато він звучить як цілковитий абсурд)). А що до більшої популярності фкантахтє ніж фейса на нашому постсовковому просторі, то напевно тому що коли ще фкантахтє не було ,і фейс в основному був тільки на англійскій, оскільки для більшості нашого народу він як ієрогліфи, то ніхто в фейсбуку і не регався), доречі фкантахтє став таким популярним в більшості саме через це, дав доступ русскаму чєлавєку до такого плоду цивилізації на русскам язикє!)) А зараз його популярність – це вже ланцюгова реакція біомаси, куда поперла більшіть туда пруть і решта), так само відбувається і на заході з фейсбуком. І чесно кажучи, я б тобі радив завязувати з цим нездоровим явновираженим піаром дуровської лавки.

  2. данило 08.06.2011 пише:

    вкотакті здубув свою популярнісь через країни СНД а фейсбук в Європі давно і завоював свою нішу в світі теж

  3. Вася 08.06.2011 пише:

    правда в контакті тупо тирить фішки з фейсбуку і то так нагло
    плагіат завжди гірше оригінала

  4. данило 09.06.2011 пише:

    взагалі минулого року контакти хотіли заборонити 👿

  5. Ступа 09.06.2011 пише:

    Stakeholder гарно сказано! 🙂

  6. ТІнь 14.06.2011 пише:

    Контакт кращий 🙂 тут багато чого цікавого …появилось багато цікавих функцій….хоча він деколи надоїдає і я кажу що більше не буду зходити та все одно захожу=)))правда кому як. Я у фейсбуці також зареєстрована правда сиджу так дуже рідко чомусь не цікаво 😕

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*