Футбол. Чемпіонат Європи. U-21. Чехія 2:1 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат Європи. U-21. Чехія 2:1 Україна (відео)

Україна програє Чехії

Менше року залишається до європейського форуму під назвою Євро-2012. Тоді вболівальники цілого світу будуть спостерігати за баталіями на футбольних полях України і Польщі.

А поки що у Європі відбувається не менш важлива футбольна подія.

Справа у тому, що у Данії проходить чемпіонат Європи з футболу серед молодіжних команд. Що приємно, у ньому бере участь і наша національна футбольна дружина.

Вчора у першому своєму поєдинку наші співвітчизники зустрічалися із збірною Чехії.

На жаль, гра завершилася перемогою команди-суперника із рахунком 2-1.

Ярмоленко, Ракицький, Степаненко, Кравець, Коноплянка, Зозуля – досить відомі гравці українського чемпіонату. Саме вони і компанія захищають честь нашої країни на молодіжному Євро.

Гра із збірною Чехії вийшла якоюсь неоднозначною. Вроді і ми не їм не поступалися в нічому, але все ж програли.

Про першу половину зустрічі навіть нема що розповідати. Боротьба у центрі поля, мінімум моментів і, як наслідок «сухі» 0-0.

А ось друга половина зустрічі стала для нас повним шоком. У перші десять хвилин ми пропустили два голи, які згодом стали вирішальними у зустрічі.

49 хвилина – пройшла гарна передача на Дочкала, якому ніхто з наших гравців не завадив з лівої ноги відправити м’яч у кут воріт.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Севастополь 1:0 Карпати (відео)

Не встигли наші зрозуміти що сталося як отримали у свої ворота другий м’яч.

55 хвилина – і знову невгамовний Дочкал. Цього разу гравець збірної Чехії влучно пробив у нижній кут воріт після передачі Вахи.

Після такого шоку Україна ніяк не могла відійти. Гра у наших футболістів не клеїлася і щось більш менш суттєве ми змогли створити під завісу поєдинку. Саме тоді команда Яковенка і відквитала один м’яч.

88 хвилина – після передачі Кравця Максим Білий хорошим ударом у верхній кут скорочує розрив у рахунку.

Але, це ще було не все. Українці могли врятувати поєдинок. На доданих хвилинах той же Білий чудом не влучив у ствір воріт чеської збірної.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу збірної Чехії із рахунком 2-1.

Таким чином, Чехія набирає три очки і виходить на перше місце у групі. Це стало відомо після того як в іншому поєдинку нашої групи іспанці зіграли внічию із англійцями 1-1.

Наступну гру підопічні Яковенка проведуть 15 червня. У цей день вони зустрічатимуться зі збірною Англії. Початок гри о 21 годині 45 хвилин.

Пряму трансляцію цього поєдинку можна буде переглянути на каналі «ICTV».

Фото: donbass.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Maestro 13.06.2011 пише:

    слабенько, я чекав кращої гри…розчарували Ракицький, Степаненко, Коноплянка, Ярмола(Міланець)))). Білий навпаки молодець. вроді сильні футболісти але нема характеру. в таких матчах треба виходити і доказувати шо ти можеш грати в основній національній команді… Залік не зараховано!!!

  2. Narcus 13.06.2011 пише:

    Шкода що програли таку гру-де потрібно було лише перемагати!!! Ще 2 матчі в яких потрібно довести що ми є чемпіонами Європи!!!

  3. russo turisto 13.06.2011 пише:

    Да пролетели как фанера над Парижем. :mrgreen:

  4. _serg_ 15.06.2011 пише:

    😳 😳 😳

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат Європи. U-21. Україна 0:0 Англія

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*