Годинник до Євро-2012 у Львові - Блог про Львів

Годинник до Євро-2012 у Львові

Годинник до Євро-2012

Євро-2012 наближається. До початку цього дійства, яке, нагадаю, відбудеться в Україні і Польщі залишилося менше року.

Роботи киплять повним ходом, часу на розкачку і вирішення хто що буде робити було витрачено багато, тому зараз все робиться дуже швидко.

Я от думаю, головне щоб роботи були виконані якісно, а не так як будь або як у нас в народі кажуть – щоб було. 🙂

Вчора у Львові і у Києві офіційно було відкрито годинники, які будуть показувати людям скільки часу залишилося до початку чемпіонату Європи з футболу.

Київ нас не дуже то і цікавить, а ось наше місто є наше, тому про годинник, який встановили на проспекті Свободи трішки детальніше.

Сьогодні, ідучи на роботу, бачив як люди фотографуються біля чогось нового. Спершу я думав, що це може якась чергова акція фірми-виробника, так як колись була корова, яку всі пробували подояти, але це не те.

На місці майбутньої фан-зони, саме тут можна буде переглянути футбольні поєдинки, встановили годинник, який відраховує час до Євро-2012.

Висота його близько 2, 5 метрів, а вага більше 300 кілограм. Кожен охочий може побачити його і почати планувати відвідини майбутніх матчів. 🙂

Заспонсорували його місту не хто інший як спільно місто і компанія Coca-cola. Що дуже добре. Від подарунків ніхто ніколи не відмовлявся. 🙂

Також читайте:   Година Землі у Львові

Щодо інших новин Євро-2012 у нашому місті, то вони такі:

Місто і далі переривають вздовж і впоперек. З 14 червня на ремонт мають закрити ще одну велику вулицю, назва її – Личаківська. Отоді чую буде весело людям, які живуть у цих районах. Транспорт буде об’їжджати де тільки може і корки будуть «дикими».

Також найближчим часом будуть ремонтувати черговий кусок дороги вулиці Городоцької, а саме від Кульпарківської до Сяйво.

Місцевий аеропорт на реконструкції. Якщо ви хочете летіти повітряним транспортом, то треба їхати або до Києва, або ж до сусіднього Івано-Франківська.

Тепер до стадіону. Роботи там також ведуться і вже цієї осені наша національна збірна має зіграти тут поєдинок-відкриття із збірною Австрії. Чи вдасться до цього часу зробити стадіон невідомо. Будемо сподіватися.

Щодо готелів, то поки інформації про них не так багато якби хотілося. Та і в принципі, у нашому місті буде не так вже і багато поєдинків.

Єдине що мене поки що тішить, так це те, що поставили більше смітників і вказівників, які інформують людей, де знаходить яка вулиця.

Євро-2012 наближається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Поросёнок Пётр 09.06.2011 пише:

    Первый Нах!!!!! 🙂

  2. Gena Bukin 11.06.2011 пише:

    Мені цей годинник не цікавий, краще би подарунки на халяву роздали. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  3. Stakeholder 13.06.2011 пише:

    віра нашого народу у халяву незламна

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Де сісти біля фонтану?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*