Кохання за гроші? - Блог про Львів

Кохання за гроші?

Кохання за гроші

Сиджу я одного разу вдома, відкрив свій гаманець, а там лежать папірчики. Не подумайте, що ваш автор збирає фантики, а папірчиками являються грошима від яких всі дичіють.

Чого вони варта? Тут думки розділяються. Одні говорять, що без грошей нікуди – інші ж, що не щастя в грошах. І справді, сьогодні гроші є, а завтра нема.

У сьогоднішній статті я хочу зачепити дуже цікаву тему, таку як «Кохання за гроші».

Одразу ж вам наводжу приклад, на якому і буде базуватися дана стаття. Трішки давніше довелося поспілкуватися із приятелем. Так от, розповів він мені цікаву історію.

Так сталося що він покохав дівчину і вона навіть відповідала взаємністю, але не зійшлися вони по простій причині – хлопець був не з багатих людей, а як кажуть люди «простий смертний». А дівчина хотіла розкоші і ось, любов пройшла.

Не даремно старші люди придумали приказку: «Коли в хаті нема грошей – любов втікає вікнами».

А даремно ця дівчина так зробила. От інколи спостерігаєш за людьми і дивуєшся їм. Як так можна хотіти все і одразу?

Я розумію, що зараз такий час що все за гроші. Куди не підеш усюди треба гроші, але повірте не в грошах самих щастя. Здоров’я за гроші не купиш.

Також читайте:   Шахраї активізувалися. Будьте обережними!!!

Хто має гроші, той править світом. Це безперечно, але колись і ті хто має величезні гроші можуть шкодувати що вони тільки підкорялися грошам.

Та повертаємося до теми статті. Світ такий, що приходить час, коли ви у когось закохуєтеся. Це природньо, нормально. Але, досить часто так буває, що коли піднімається питання грошей, то любов зникає. Люди це зрозуміють, але згодом.

От скажімо, знову приклад. Ви знайомитеся із дівчиною. Все добре, ви зустрічаєтеся і так далі, але коли починаються питання «скільки ти заробляєш, а ти маєш квартиру, а в тебе є авто, а ти закордон часто їздиш», то стосунків не варто продовжувати.

Невже не можна разом все робити, досягти якихось вершин разом, разом поїхати відпочивати, купити машину і так далі? Ні, дівчата хочуть мати все готове і багатства.

Краще жити з людиною, яку дійсно любиш і в неї нема грошей чи вийти заміж за багатія, який до вас ставиться як до іграшки?

Але, як кажуть: «Не суди і не будеш судженим». Кожна людина має свою думку і хай живе як хоче.

Сьогоднішню статтю я завершу словами: «Справжнє кохання за гроші не купиш».

Кохайте і буде коханими!!!

Висловлюю подяку людині із ніком Narcus за надану ідею для статті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Narcus 13.06.2011 пише:

    Ви ніколи не замислювались над тим – на скільки низько ми падаєм-через $$$$$?! Чому так??? До чого доходить, що вже друзів купляють -неговорячи про кохання!!! Невже так приємно жити не з людиною яку ти посправжньому кохаєш а з великим гаманцем?!!! Чому в більшості хочуть прийти на все готове??? Що?!- в 2-х не можна створити сім’ю в якій буде все – здоров’я, щасття, злагода, кохання і достаток?!!! Я думаю що можна!!! Мені шкода людей які ведуться на гроші-хоч я думаю що з часом вони дуже сильно жаліють!!! 8)

  2. hemchuk 13.06.2011 пише:

    «А дівчина хотіла розкоші і ось, любов пройшла» – про яку любов іде мова???? Та не любила вона його, от і все!!!! Це могло бути захоплення, розвага, просто інтерес, але аж ніяк не любов!!! Цьому хлопцеві нереально пощастило, що вони вчасно розійшлись! Він ще знайде свою «другу половинку»!!!
    Так, погоджуюсь, багато дівчат шукають «мажора» або «вигідну партію» – так давайте ми всі разом їм поспівчуваємо! Тому що у відносинах, що будуються тільки на «вигоді» стільки негативу, образ і сліз, що хай Бог милує!

  3. Пан П 13.06.2011 пише:

    Пропоную послухати файну, бородату пісенька Івана Ленона та Павла Макартні, вокально-інструментальний ансамбль “Жуки”
    http://www.youtube.com/watch?v=SMwZsFKIXa8
    1962 рік. (здаеться)
    🙂

  4. VIK 13.06.2011 пише:

    Кохання за гроші – це в певному роді проституція!
    А дівчата чи хлопці, які кохаються за гроші – це проститутки та проститути! 😀 😀 😀

  5. Архіваріус 14.06.2011 пише:

    Воробусе, ти трошки неправильно привів текст приказки, бо вона звучить наступним чином – “Коли біда ходить дверима, то кохання утікає вікнами.”
    А взагалі, якщо ми подивимося на життєві реалії, то можна побачити багато молодих і гарних дівчат, які повиходили заміж за мішки з грошима, досить часто це старі пердуни. Але так завжди було і напевно буде продовжуватися у майбутньому. Згадав ось ще одну приказку моєї бабусі – “Краса на тарелі не крається”. 😀

  6. Архіваріус 14.06.2011 пише:

    Пан П, Власні імена, наскільки мені відомо, не перекладаються. І назва ансамблю мала би виглядати наступним чином – “Тhe Beetles”, або “Зе Бітлз”. А пісня дійсно драйвова, хоча і з бородою. 😀

  7. Пан П 14.06.2011 пише:

    Авжеж не перекладається, однак я то навмисне переклав (хоч то і неправильно) Отакий я неправильний 😛

  8. Архіваріус 14.06.2011 пише:

    Пан П, Потрібно виправлятися, ще не пізно. 😀

  9. Поросёнок Пётр 14.06.2011 пише:

    А как Вы смотрите на то, что один человек в достатке ищет просто напросто такого же человека, который будет примерно на том самом материальном уровне, чтоб обеим было комфортно в етих отношениях. И просто напросто даже етот парень “кидал панты” перед той же девушкой а потом оказалось что он просто ей не “по зубам” и то что для нее считается номой – для него есть прыжок выше головы….
    вот такая мысль 😉

  10. _serg_ 15.06.2011 пише:

    Справжнє кохання за гроші не купиш — переконався на власному досвіді! Ніколи не треба вестися на гроші, бо нічого хорошого з того не вийде

  11. Архіваріус 15.06.2011 пише:

    Так можна і старим кавалєром залишитися, якщо чекати на справжнє кохання. Воно трапляється так само рідко, як і повне сонячне затемнення. 😀

  12. Stakeholder 15.06.2011 пише:

    Заїжджена, стара як світ тема, які можна мусолити вічно, бо в кожного своя правда, один каже що кохання важливіше, а інший тут же каже що кохання в злиднях теж не довго триває і обидва праві, бо кожна людина в сило свого інтелекту і виховання по різному дивиться на гроші і взагалі на життя.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*