Підсумки виступу львівських Карпат у сезоні 2010-2011 років - Блог про Львів

Підсумки виступу львівських Карпат у сезоні 2010-2011 років

Попереду новий сезон

Все-таки, коли нема футболу якось скучно. І хоч зовсім швидко вже стартує чемпіонат Європи серед молодіжних команд, це не те.

Хочеться піти на стадіон, покричати, повболівати за команду свого міста, а саме львівські Карпати.

Як відомо, в Україні зараз міжсезоння. Команди або ще перебувають у відпустках, або ж поступово із них виходять. Вчора до підготовки до нового сезону приступили наші львівські Карпати.

Новина про те, що коуч львівської команди Кононов підписав новий трирічний контракт дуже втішила. Цей тренер, на даний час, являється оптимальним для Карпат.

Поки команда готується до нових футбольних баталій, ми згадаймо сезон що минув, який безумовно став одним із кращих від часу завоювання львівською командою бронзових медалей.

Отже, поїхали.

У сезоні 2010/2011 львівські Карпати провели тридцять поєдинків. З них: було здобуто 13 перемог, 9 нічиїх і 8 разів команда Кононова покидала поле з поразкою.

Карпатами було забито 41 м’яч, а пропущено 34 голи. У підсумку ми посіли 5-те місце, яке дозволило у наступному сезоні представляти Україну у Лізі Європи.

Найкращим матчем команди у чемпіонаті я би назвав гру проти донецького Шахтаря. Все-таки не кожного дня ми обігруємо чемпіона і учасника 1/ 4 фіналі Ліги чемпіонів.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Матч за третє місце. «ACCS Футзал» – «Бенфіка» – 2:5

Ця подія нагадаю відбулася 13 березня 2011 року і єдиний гол тоді забив новачок команди Разван Кошич.

У Кубку України успіхи не дуже. На стадії чвертьфіналу ми програли вдома київському Арсеналу 0-2 і завершили змагання. 🙁

Тепер до єврокубків. Львів за ними давно заскучив і нарешті ми їх дочекалися. Ніколи я і вболівальники не забудемо гри за вихід у груповий турнір між нашою командою і турецьким Галатасараєм.

Нічия 1-1, яка була зафіксована 26 серпня 2010 року на стадіоні «Україна» на завжди увійде в історію команди.

Згодом був груповий турнір. До Львова приїжджали не останні команди Європи: ПСЖ, Севілья, Боруссія Дортмунд.

Там ми зіграли невдало, але як на перший раз, то нормально.

Загалом у сезоні 2010/2011 у єврокубках Карпати провели 12 поєдинків. У них: 4 перемоги, 5 поразок і три нічиї.

Найкращим бомбардиром команди в сезоні став Денис Кожанов, який забив дев’ять м’ячів. Друге місце посів Сергій Кузнєцов – 8 голів, третє – Ігор Худоб’як – 7 голів.

Насамкінець, пропоную переглянути відео всіх забитих м’ячів Карпатами у весінній частині чемпіонату: http://video.yandex.ua/users/ezhihno/view/2130?ncrnd=7136

Чекаємо новий сезон і нових перемог, а він вже не за горами. І будуть нові перемоги і нові матчі. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 09.06.2011 пише:

    ну в принципі я оцінюю виступи Карпат на 4, це добре шо знову нас чекають єврокубки , але можна було посісти вище місце .будем надіятися що того року краще виступим в єврокубках і поборемся навіть за бронзу

  2. данило 09.06.2011 пише:

    можуть ліпше но не хочут виграють в сильний команд а вже розлабляються і з не дуже не виграють

  3. Архіваріус 09.06.2011 пише:

    Моя бабця любила говорити, що надія – то мати дурнів. Краще вже будемо чекати кращих результатів від Карпат, тим більше, що вони знову у Лізі Європи, та й Кононов контракт з Карпатами продовжив. Отже вперед зелено-білі. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*