Стадіон «Стадіон у Львові»? - Блог про Львів

Стадіон «Стадіон у Львові»?

Стадіон у Львові

До старту Євро-2012, яке відбудеться в Україні і Польщі, залишається все менше і менше часу, а саме менше року. Початок європейського форуму заплановано на 8 червня.

Дороги, стадіони, готелі, аеропорти. Саме ці об’єкти зараз найбільше цікавлять чиновників, бо без такого модного слова як інфраструктура футбольного чемпіонату не буде.

У сьогоднішній статті мова піде про стадіон, який будується у Львові, а саме про його назву.

Нещодавно засоби масової інформації повідомили досить цікаву новину. Виявляється стадіон, який прийматиме Євро-2012 у Львові отримав свою назву. Називатиметься він – «Стадіон у Львові». 😀

Не подумайте що ваш автор щось переплутав чи обпився пива чи ще чогось. Так, саме така назва буде у нашого стадіону.

Ви тільки вдумайтеся у слова: У Львові на стадіоні «стадіон у Львові» зіграють між собою збірні Німеччини і Сербії. Оригінально придумали наші чиновники, до такого догадатися важко. 😀 😀 😀 Бугагагагагага.

Чому так?

Все просто. Зараз стадіон належить чи то державі, чи то місту. Я навіть точно не знаю, а от після завершення змагань із футболу його планує взяти в оренду місцева команда львівські Карпати, яка і проводитиме свої домашні поєдинки тут.

Будуть платити за оренду і тоді і собі назву придумають. Кажуть тепер за назву стадіону треба також платити. А навіщо називати стадіон, а потім знову перейменовувати. Краще хай з нас посміються бо назва «стадіон у Львові» дуже сильна.

Також читайте:   Маніяк у Львові?

А можливо я помиляюся і влада просто не може придумати достойної назви, тоді ваш автор би порадив назвати стадіон в честь мене. 😀 😀 😀

Дивіться якби звучало гарно, цитую: Сьогодні 8 червня, 2011 року на стадіоні імені Воробуса відбудеться поєдинок Євро-2012 між командами Німеччина і Сербія. 😀 😀

Звісно, що люди зараз скажуть, що я собі гоню, але, що робити? Назву треба міняти, поки ще не пізно і не всі почули цю новину.

Щодо моїх думок, то я би, наприклад, назвав стадіон якось так:

– Лемберг
– Галичина
– Перлина України
– Лев
– Данило 😀
– імені якогось відомого футболіста Львова
– країна
– тощо.

Гарних назв є багато, тільки треба думати.

Що не кажіть, а придумати щось можна. Якщо вже аж дуже треба, то можна зробити конкурс на найкращу назву стадіону. Це ж не складно.

А яку назву би запропонували ви, шановні користувачі блогу, львівському стадіону?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. YurOK 14.06.2011 пише:

    “Бандерштадіум” …. десь чув такий варіант

  2. Vorobus 14.06.2011 пише:

    YurOK пише: “Бандерштадіум” …. десь чув такий варіант

    Ти знаєш думав над цим варіантом)))) 😀

  3. De_Funker 14.06.2011 пише:

    Лемберг булоб класно 😕 …але наші циркачі як завжди якусь фігню вигадують.

  4. De_Funker 14.06.2011 пише:

    Щеб назвали одною назвою: “Планета земля – Європа – Україна – Львів – Стадіон – вчасно збудований!”

  5. Пан П 14.06.2011 пише:

    YurOK пише: “Бандерштадіум” …. десь чув такий варіант

    У Луцьку влітку проходить роковий (навіть металовий, хеві металовий) фестиваль Бандерштад присвячений С. Бендері Чомусь там металісти в основному грають. 🙂

  6. _serg_ 15.06.2011 пише:

    Лемберг

  7. Stakeholder 15.06.2011 пише:

    Варобус, а звідки така інформація? ти б хоч послався на якесь джерело). А взагалі дуже оригінально, я коли буду створювати свій сайт обов’язково назву його “сайт в інтернеті”. А що до Лемберга, то це боян, і щей до того німецький, а назва повинна бути українська, але не якась банальщина як “Україна”, “Львів”, чи ще там імені дяді Васі. А що до того що Карпати можуть перейменовувати стадіон який орендують, то це взагалі якийсь абсурд), Варобус, де ти то вичитав?))

  8. Vorobus 15.06.2011 пише:

    Stakeholder пише: Варобус, а звідки така інформація? ти б хоч послався на якесь джерело). А взагалі дуже оригінально, я коли буду створювати свій сайт обов’язково назву його “сайт в інтернеті”. А що до Лемберга, то це боян, і щей до того німецький, а назва повинна бути українська, але не якась банальщина як “Україна”, “Львів”, чи ще там імені дяді Васі. А що до того що Карпати можуть перейменовувати стадіон який орендують, то це взагалі якийсь абсурд), Варобус, де ти то вичитав?))

    http://dailylviv.com/news/32894

  9. Андрій 16.06.2011 пише:

    НеДонбас-Арена

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*