Точки доступу Wi-Fi у Львові - Блог про Львів

Точки доступу Wi-Fi у Львові

Wi-Fi у Львові

Для сучасного покоління Інтернет вже встиг стати невід’ємною частинкою життя. Тепер рідко можна зустріти людину, яка не має вдома доступу до всесвітньої мережі. Але розвиток сучасних технологій не стоїть на місці, і тепер, щоб зайти в Інтернет, людині не обов’язково сидіти вдома або в Інтернет-кафе за комп’ютером, а достатньо просто мати ноутбук, КПК, смартфон, або й звичайний телефон з підтримкою технології Wi-Fi (вай-фай).

В кількох словах, Wi-Fi – це технологія, яка дозволяє під’єднуватись до інтернету або створювати локальні мережі між комп’ютерами без дротів, а на основі радіо-зв’язку.

За останні кілька років у Львові почали активно впроваджувати такі бездротові мережі загального користування. Зокрема, вже давно вай-фаєм можна скористатися на площі Міцкевича, біля Оперного театру, на площі Ринок, проспекті Шевченка та у безлічі інших популярних місць Львова. Точок доступу у Львові стає все більше, але місце розташування цих точок знають лише одиниці.

Також читайте:   Додаток "Спитай у Пауля" В Контакте

Тому, з метою поширення інформації про Wi-Fi точки доступу у Львові мною був створений сайт wifi.poohitan.com. Цей ресурс являє собою максимально простий та зручний інструмент для швидкого пошуку точок доступу до мережі Інтернет. Тут ви можете отримати інформацію про тип точки (безкоштовна вона чи платна), приблизну швидкість точки, та побачити місце її розташування на карті.

Зараз у каталозі є лише близько 30 точок доступу — а це надзвичайно мало. Тому я маю невеличке прохання до читачів блогу Воробуса: якщо хто-небудь з вас знає, де у Львові є Wi-Fi точки, не пошкодуйте кількох хвилин, і додайте їх до бази даних, скориставшись формою на цій сторінці. Швидкість знати необов’язково, достатньо лише адреси та тип точки. Ваша праця потім допоможе не одному львів’янину 😉

Автор статті: poohitan.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Toss 18.06.2011 пише:

    Я зробив на цій основі сумарну Вай-фай карту http://goo.gl/tGlyx

  2. poohitan 18.06.2011 пише:

    Toss, сумарні карти для кожного району, і загальна карта потім будуть додані на сайт.

    Також планується зробити мобільну версію сайту, а пізніше — додатки для Android та iOS, де окрім всього можна буде будувати маршрути до найближчих Wi-Fi точок і тд.

  3. uaspro 18.06.2011 пише:

    Toss, У Винниках точки немає 🙂 Ось, ви переплутали – http://wifi.poohitan.com/content.php?i=3

  4. Stakeholder 19.06.2011 пише:

    не розумію навіщо ще писати Wi-Fi в українскій транскрипції?)) це що для тупих?) Wi-Fi з англійської – Wireless Fidelity, а що таке вай-фай?) 😕

  5. Jorgen 19.06.2011 пише:

    Stakeholder пише: це що для тупих?)

    мабуть що так, буває, що ві-фі кажуть )))

  6. Toss 19.06.2011 пише:

    дякую, поправив і додав. Хай проект розвивається, дуже корисний.

  7. russo turisto 19.06.2011 пише:

    Stakeholder, Ты лучше пиши на общепонятном. Лады? 😉

  8. poohitan 19.06.2011 пише:

    Stakeholder пише: не розумію навіщо ще писати Wi-Fi в українскій транскрипції?)) це що для тупих?) Wi-Fi з англійської – Wireless Fidelity, а що таке вай-фай?)

    а що таке «комп’ютер»? що таке «інтернет»? за вашою логікою це теж для тупих, і треба завжди писати «computer», «Internet» 🙂

    Toss, дякую, старатимусь розвивати.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*