Як цілуються знаки зодіаку: частина друга - Блог про Львів

Як цілуються знаки зодіаку: частина друга

Поцілунки

І знову поцілунки на блозі про Львів та інші приколи. 😀 Як же без них. Як, мабуть, здогадалися наші читачі ми продовжуємо цикл статей про знаки зодіаку, а саме як вони цілуються.

Навіть коментатори вже просять щоб ми продовжили це діло. 🙂

У першій частині ми розглянули Овнів, Тельців і Близнюків.

На черзі – Рак, Лев і Діва.

Отже, поїхали.

Рак

Люди під цим знаком зодіаку народилися у період від 22 червня по 22 липня.

Цілувати першим так аж дуже не любить, більше полюбляє коли його цілують цього рака. 🙂 Поцілунки Рака душевні, чуттєві і м’які. Поцілунки для цього знака зодіаку не стільки як для шаленою любові, як для почуття турботи. 🙂 У деякій мірі вони нагадають мам і дітей.

Раки завжди люблять, коли їх цілують перед сном, коли йдуть на роботу, повертаються з роботи. Та і взагалі, хто цього не любить. 😀

Цей знак зодіаку не любить цілуватися привселюдно. Вони полюбляють більше на одинці, без зайвих очей.

Лев

До цього знаку зодіаку відносяться люди, яких приніс лелека у період від 23 липня до 23 серпня.

Цілуються тільки з коханими людьми, а не так з ким побачили. Саме за таким принципом вони живуть. Їхній поцілунок як ніякий інший є гарячий і пристрасний. Не соромляться цілуватися на людях, на відміну від того ж Рака.

Також читайте:   Як оригінально привітати молоду пару

Мужчини, які є Левами, можуть поцілувати дівчині руку. Це для них дуже просто. Хоча, інші місця також не виняток. 🙂 Що також відрізняє Левів від інших знаків так це те, що вони досить скоро починають цілуватися. Мається на увазі із раннього дитинства.

Діва

Люди під цим знаком народилися у період від 24 серпня по 23 вересня. Чесно кажучи, ваш автор мало знає таких людей, але все ж робимо характеристику.

Цілується тільки з коханими людьми, не люблять коли за ними підглядають і, як і Рак, не полюбляють цілування у громадських місцях. Щоб заслужити поцілунок Діви, треба бути культурно одягнутим, дотримуватися всіх правил гігієни, а якщо це поцілунок жінки, то і вибритим. 😀

Перші поцілунки вони отримують вже у доволі пізньому віці, але то як хто. 🙂

Ось так от цілуються чергові три знаки зодіаку.

Далі буде…

P.S. Можливо хтось не погоджується із даними описами, то у коментарях будь-ласка висловлюйте свої думки. 🙂

Фото: komos-ua.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 22.06.2011 пише:

    Я Діва. Те, що написано, співпадає з реальністю (особисто щодо мене) десь 50/50. Те, що цілуюся тільки з коханою людиною і те, що перший поцілунок був у досить пізньому. що стосується цієї “інтимної” 🙂 справи, віці, – це все правда. Цілуватися в громадських місцях не те що прямо обожнюю, але якщо почуття захопили на вулиці, то чом би й ні – не бачу перешкод. Щодо підглядання – чесно, мені все одно. Вуайєризм – не хвороба 🙂 Хай підглядають, хоч їм повилазить 😀 І стосовно культурно одягненого і вибритого чоловіка, який хоче отримати цьомчик. Мабуть, якщо хлопець буде вдягнений як на город картоплю копати, а від нього буде аромат, ніби він тим копанням півдня займався, а душ відвідати було або ніколи або ліньки, та ще й з колючою щетиною на підборідді… тут не тільки Діва втікати буде, але й уся зодіакальна жіноча стать 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*