Чому одним людям щастить, а іншим ні? - Блог про Львів

Чому одним людям щастить, а іншим ні?

Де ти, щастя?

Чесно скажу, я вже не малий, але і не такий вже старий. Та попри те, досвід якийсь маю, тому охоче ним ділюся саме з вами, шановні користувачі блогу!

У сьогоднішній статті будемо говорити на цікаву тему, а саме: «Чому одним людям у житті щастить , а іншим ні».

Про цю тему мене підштовхнули написати ситуації із людьми. Спілкуюся я з ними багато і кожного дня чую все нові і нові історії. Чомусь одним людям щастить, вони все мають, а інші, скільки не стараються – ніяк.

Чому так?

Такі ми вже від народження, що як лелека нас кинула, таку і долю ми маємо. На долю нарікати не треба, її просто треба сприймати такою якою вона є.

У чому саме має щастити?

Ні для кого не секрет, що якою людина би не була, вона хоче мати хорошу сім’ю, роботу, будинок, квартиру і так далі. Інколи сюди ще відносять здоров’я, але у багатьох випадках про нього забувають. Все вирішують гроші, гроші, гроші. Кохання відходить на другий план.

Дуже ціную старших людей. Вони все-таки прожили життя і розповідають багато чого цікаво. От нещодавно довелося побалакати із одним старим дідом. Так от він дивується як себе поводить сьогоднішня молодь. Всі тільки би хотіли прийти на все готове. За їх часів такого не було, люди дійсно закохувалися один в одного, разом будували сім’ю, виховували дітей і так далі.

Також читайте:   Гордість за українських хлопців. Частина друга

Тепер же якщо у тебе нема квартири, мало заробляєш, то нема чого йти до дівчини.

Що я можу сказати по даному питанню?

Дід, як завжди, правий. Люди перебирають, перебирають, а щастя може просто бути в тебе під руками, але ми такі засліплені грошима, що цього не помічаємо.

Скільки знаю дівчат, які незаміжні і, що саме головне, вік давно піджав, але не виходить у них з сім’ями. Чому? Звісно, на це питання можуть відповісти безпосередньо вони, але буває і навпаки.

Не склалося і все, а шкода.

Хлопці те саме. Вроді не дурні, а щастя як такого нема.

Другим ж навпаки, щастить, що капець. Звісно, заздрити не можна, але як тут втримаєшся. І кохання мають, і хорошу роботу, і друзів багато.

Головне у цій ситуації не картати себе. Колись то має пощастити? Я так завжди кажу собі і другим людям. Не пощастило раз, другий, третій, сотий, але усьому приходить кінець.

Щастя вас любить, просто воно ще сидить і чекає слушного моменту щоб вилізти назовні. Ви ніколи не можете знати куди вас занесе доля? І ще одне – ніколи не зарікайтеся.

Так завжди не буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. adekvat 24.07.2011 пише:

    Змість статті?
    Що такого в ній, про що більше нігде не пише?
    Або хоча б пише цікавіше ніж деінде.

  2. Gena Bukin 24.07.2011 пише:

    А мені стаття сподобалася, щастя за гроші не купиш!!! 🙁 🙁 🙁

  3. Gena Bukin 24.07.2011 пише:

    adekvat, А що тобі не подобається? автор викладає свої думки, так давай напиши ти статтю ми тебе покритикуємо!!! 👿

  4. Пан П 26.07.2011 пише:

    А я от не вірю у таку штуку як везіння. Зовсім. Бо ніщо не випадкове, не має випадковостей, а є не пізнані закономірності. Якщо комусь щастить/не щастить значить так має бути. І всьо 🙂

  5. Пан П 26.07.2011 пише:

    а якщо комусь конкретно не щастить, то такій людині треба перш за все шукати причину всередині себе (а не в інших, як то часто люблять робити)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*