Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 2:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 2:1 Карпати (відео)

Шахтар перемагає Карпати

У третьому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із чемпіоном країни донецьким Шахтарем.

На жаль, результат поєдинку не дуже вдовольнив фанатів Карпат. Ми поступилися із рахунком 1-2.

Цю гру ваш автор із колегами вирішив спостерігати у місцевому барі. Скажу чесно, ясно, що програвати не любить ніхто, тим паче, що перед поєдинком основних складів я дізнався, що наш молодіжний склад зіграв явно не дуже. Наша команда поступилася одноліткам із Донецька із рахунком 1-8.

Яка би не була команда і які би не були футболісти, з таким рахунком програвати не гоже. Ви зі мною згідні?

Повертаємося до матчу основних складів. Цю гру очікували із нетерпінням. Ще б пак, команди не якісь там лузери і обидві виступають у євро кубкам, де до речі, командам стартувати зовсім скоро.

З перших хвилин поєдинку Карпати обрали захисну тактику. Це і не дивно, все-таки наша команда грала на полі діючого чемпіона країни. Це не коники з чогось ліпити….

Що здивувало, так це те, що з перших хвилин у старті господарів у воротах з’явився новачок команди Олександр Рибка. Загалом відіграв він не погано, хоча і пропустив гол від Авелара на 38 хвилині.

Худоб’як подав кутовий і Данило вдало зіграв на випередження і пробив головою.

Чесно кажучи, я і люди, які знаходилися у місцевому барі дуже зраділи, адже не кожного дня ми забиваємо Шахтарю і ще й на їхньому полі.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 0:1 Барселона (відео)

Але, другий тайм розставив всі крапки над «І». Шахтар додав у русі голи посипалися у нашу сторону. Не з самого правда початку другої половини зустрічі, але все ж посипалися.

50 хвилина – Фернандіньо прострілив у штрафну і Віліан вдало зіграв на випередження.

Цей гол явно надломив наших земляків. Карпати все більше почали відбиватися і я явно став переживати, щоб ми собі не привезли гол.

На жаль, так воно і сталося.

73 хвилина – знову Фернандіньо віддав гольовий пас на цей раз на
Тейшейру і Алекс вдало розпорядився м’ячем.

Карпати могли відігратися, але суддя поєдинку не назначив явне пенальті у ворота господарів поля, але таке вже життя і наш футбол.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу донецької команди із рахунком 2-1.

На жаль, після трьох турів у турнірній таблиці ми перебуваємо із одним очком у активі у зоні вильоту. Компанію нам складають недавній наш суперник Чорноморець і Оболонь.

Наступну гру у чемпіонаті львівські Карпати проведуть 31 липня. У цей день наші земляк на своєму полі прийматимуть полтавську Ворсклу.

Початок гри на стадіоні «Україна» о 19 годині.

Вперед, Карпати!!!!

Фото: shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 24.07.2011 пише:

    і знов в захисті загналися 👿 😈 😈 😈 😈

  2. Narcus 25.07.2011 пише:

    2-й тайм провалили!!! На старті чемпіонату загубили важливі очки!!! Шкода але я вірю що Карпати вже цього тижня переламають полосу невдач!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*