Футбол. Ліга Європи. Карпати 2:0 Сент-Патрікс Атлетікс (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Карпати 2:0 Сент-Патрікс Атлетікс (відео)

Карпати перемагають ірландців

Вчора у Європі знову був великий футбольний день. Проходили матчі другого за престижністю клубного турніру під назвою Ліга Європи.

Нас найбільше цікавили представники від України, а це полтавська Ворскла і львівські Карпати.

Скажу одразу ж, що полтавчани на своєму полі розписали «суху» мирову із командою з Ірландії – Слайго Роверс, а ось команда нашого міста львівські Карпати на своєму полі перемогла також ірландську команду Сент-Патрікс Ателіткс з рахунком 2-0.

Після невдалого старту Карпат у чемпіонаті були побоювання за результат цього поєдинку. Чому так? А все просто, від початку сезону львівська команда не демонструє минулорічну гру, та і склад команди змінився майже на 50 відсотків.

От, будучи вже на стадіоні стало відомо, що команду покинув ветеран команди, саме так можна назвати цього футболіста, Самсон Годвін, який перейшов грати у Волинь.

Що поробиш. Таке життя.

Розпочався звітний поєдинок мляво. Карпати пробували атакувати, але до чогось осмисленого справа так і не доходила. Ірландська ж команда за весь матч не змогла створити жодного осмисленого моменту біля наших воріт і тупо захищалася.

Десь у середині тайму господарі поля зарухалися і це згодом принесло свої плоди.

33 хвилина – Ткачук навішує у штрафну, кіпер гостей пролітає повз м’яч і Федецький без проблем закочує шкіряного у сітку воріт команди Сент-Патрікс Атлетікс.

Також читайте:   Кубок Львову: Карпати мінімально перемагають Севастополь (відео)

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів поля.

Друга половина зустрічі – це копія першої. Карпати пробують атакувати, а гості всією командою захищаються намагаючись пропустити у свої ворота якомога менше голів.

Якби ж то ще львівська команда грала. Деколи наші гравці поводилися так на полі, що це аж визивало свист місцевої публіки.

Ще б пак, люди прийшли на видовище, а його явно не було.

Та попри те, все ж Карпати змогли відзначитися вдруге.

Під сам кінець гри наша команда заробила штрафний у кількох метрах від штрафної гостей. До м’яча підійшов Ощипко, сильно пробив, але кіпер зумів зреагувати на цей удар.

Пішли серії добивань у яких білоруському гравцю зелено-білих Варанкову таки вдалося проштовхнути шкіряного у сітку воріт гостей.

Звучить фінальний, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0. Що не кажіть, хороший гандикап перед матчем-відповіддю, який, нагадаю, відбудеться 4 серпня вже на полі наших суперників.

Чекаємо цю гру і сподіваємося, що після неї ми побачимо львівську команду у наступному раунді цих футбольних змагань.

Фото: http://fckarpaty.lviv.ua/

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 29.07.2011 пише:

    ну прибили ірландців !!!!!!!!!!побачим як будуть карпати грати в наступному раунді там вже таких глухих команд не буде 8)

  2. russo turisto 29.07.2011 пише:

    Ай да Варанков, ай да маладца. Земеле на помощь пришел.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*