Як забути дівчину? - Блог про Львів

Як забути дівчину?

Як забути?

Так вже побудований наш світ, що успіхи чергуються із невдачами. І, що цікаво, стосуються вони чого тільки завгодно. Ми що про що-небудь не будемо говорити, а поговоримо про всім цікаву тему: «Відносини чоловіка та жінки», а саме – «Як забути дівчину».

Чесно кажучи, спостерігаючи за поведінкою багатьох людей бачу, що людям від втрати людини, яку любите, їде дах. Ясно, що такого не повинно бути, тому сьогодні спробуємо дати кілька порад, щоб на завжди забути про дівчину, яку любите.

Чи ви з нею зустрічалися, чи ні, чи це нерозділене кохання, зараз особливої різниця нема, головне її забути.

А як це зробити?

1. Змінити місце проживання.

Переїхати у друге місто або навіть краще в іншу країну. Але, чи варто це робити можна ще посперечатися. Ясно, що не хочеться бачити як вона гуляє чи живе з іншим, але…

2. Видалити всі її контакти.

Номер телефону, з соціальних мереж, тощо. Навіщо, щоб вона вам потрапляла на очі.

3. Не спілкуватися з нею.

Сказати собі, що все, її для вас нема, а хто вона така? Знаю, важко це зробити, але не на одній дівчині побудований наш світ. Заговорити то захочеться, але не варто це робити, бо знову ж вернетеся до старого.

Також читайте:   Закон про секс. Думка Воробуса

4. Знайомитися з іншими дівчатами.

Тільки якщо ви знайдете нову дівчину, зможете поступово забути колишню.

5. Розвіятися.

Це майже такий самий варіант як і четвертий пункт, але поточний означає що не знайомитися з дівчатами, а просто поїхати відпочити.

6. Звернутися до психолога.

Інколи послухаєш слова людей, які переживають нерозділене кохання аж страшно стає, чи треба взагалі закохуватися, щоб згодом так мучитися?

7. Зайнятися якимось ділом, що зможе відвести думки в іншу сторону.

Що це може бути? Наука, спорт, дослідження тощо.

8. Нічого не робити, просто це треба пережити.

Сказати собі що вона ніколи не буде твоєю і все, крапка!!!!

9. Почати пити.

Деколи такий варіант допомагає, але який толк? Так можна пропити все своє життя.

10. Не забувати дівчину, просто намагатися своїми хорошими вчинками показати їй, що вона завжди може на вас розраховувати.

Що мало дівчат? Можливо за кутом будинку вас чекає велике кохання?

А насамкінець я скажу наступну фразу: «Рани загоюються, але слід залишається на все життя».

Далі без коментарів…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 24 може ще щось напишете?

  1. irena 02.07.2011 пише:

    У кожного своя методика..та найкраще покластися на час….Кохання допомагає забути про час,а час допомагає забути про кохання..

  2. Архіваріус 02.07.2011 пише:

    irena, час проходить, але спомини залишаються жити, і саме страшне те, що вони вмирають разом з тобою. 😀

  3. irena 02.07.2011 пише:

    Не завжди так ..Час все стирає..з часом все проходить..Інші люди нас люблять…ті,хто колись були самими близькими з часом стають самими далекими…

  4. Narcus 03.07.2011 пише:

    irena пише: Не завжди так ..Час все стирає..з часом все проходить..Інші люди нас люблять…ті,хто колись були самими близькими з часом стають самими далекими…

    Але як би там не було-спомини залишаються НА ВСЕ ЖИТТЯ!!!

  5. PVS 03.07.2011 пише:

    Доктор время, доктор время,
    Через тысячи долгих дней,
    Доктор время, доктор время,
    Почему мне еще больней?

    http://www.all-lyrics.biz/songs/leontev-valeriy/doktor-vremya.html

  6. russo turisto 03.07.2011 пише:

    irena пише: Не завжди так ..Час все стирає..з часом все проходить..Інші люди нас люблять…ті,хто колись були самими близькими з часом стають самими далекими…

    Стирает только ластик, а остальное остается с тобою навсегда… и оно все твое.

  7. Пан П 03.07.2011 пише:

    а не треба нікого забувати, а своє нерозділене кохання тре спрямувати у конструктивне русло, писати вірші, самовдосконалюватись і таке інше.

  8. Malyshka 05.07.2011 пише:

    якщо вже так сталось значить це не твоє! Завжди потрібно памятати все хороше що було, а не тільки погане! І відпустити, на цьому життя не закінчується 🙂

  9. Архіваріус 05.07.2011 пише:

    Пан П, А що таке інше? 😀

  10. Пан П 05.07.2011 пише:

    Архіваріус пише: Пан П, А що таке інше?

    Навчитись вишивати хрестиком (та ноликом), вивчити санскрит, збудувати андроний колайдер, впіймати (і приручити) чупакабру……….. 🙂

  11. Назар 20.07.2011 пише:

    ІМХО – час затирає все. Говорю з особистого досвіду. Скорше в пам*яті залишається щось нейтральне ніж дуже різке і болюче. Приходить момент, коли імені толком згадати не можна. Так що загалом лік один – час називається, все інше просто для пришвидшення і то не факт що допоможе

  12. Микола 09.08.2011 пише:

    А мені підійшов такий варіант: Я порахував всі її мінуси, вирішив для себе, що вона уродлива коза паршива, і якось противно стало її бачити 😕

  13. Ross 17.10.2011 пише:

    Микола,

    Микола пише: А мені підійшов такий варіант: Я порахував всі її мінуси, вирішив для себе, що вона уродлива коза паршива, і якось противно стало її бачити

    Оце ти сильно видав)))! Мені аж на душі повеселішало)! Попробую так і зробити…)! Хоч як згадаю її милу мордашку аж перевертається все в середині… Ну та ладно, в 41-ім важче було)))

  14. ІГОР 10.04.2012 пише:

    Якщо ми навіть не зустрічалися, але я кожний день бачу, я все її розповів, вона сказала, що вона не хоче зустрічатися з друзями, що мені робити?

  15. Arden 10.04.2012 пише:

    не здаватися. Ухажувати за нею не переставай, квіти. Приділяй їй увагу і завжди старайся бути поруч з нею. мені в свій час це допомогло)

  16. Stakeholder 10.04.2012 пише:

    Arden, а тобі не здається що треба спочатку розібратись перед тим як роздавати бесплатні поради? постав себе на місце дівчини, вона ясно сказала, що зустрічатись не хоче, якого милого далі їй ї…ти мозги? щоб взагалі обходила десятою дорогою? а може в неї вже є інший “ухаживающій” який ще чого доброго дасть тягла іншому настирливому залицяльнику? ти береш на себе відповідальність за це?))

  17. любов 10.04.2012 пише:

    я дуже сильно її люблю, але в неї є хлопець. Що мені робити?

  18. Павел 24.10.2012 пише:

    А моя, просто без слів, три дні назад сказала що їде в Австрію на навчання, і просила не чекати! От і що мені робити! Не чекати? Та не можу, життя готовий за неї віддати!

  19. Архіваріус 24.10.2012 пише:

    Павел, Не знаю, що тобі і сказати. Чи то твоє життя нічого не варте, чи може дівчина недостойна. Але чекати би не радив. Заграниця, нові знайоства, тай поїхала вона з думкою, що більше на Україну не повернеться. Ну а ти роби правильні висновки.

  20. patron 24.10.2012 пише:

    Згоден з Архіваріусом. Тут є два аспекти: її поведінка, якщо між вами дійсно щось було, то вона себе повела однозначно недостойно і непристойно. А от що сказала правду – дуже добре! По-моєму тут чітко зрозуміло, що ця дівчина – не твоя!

    А рани – загоються, повір. Сам чекав дівчину рік, розсталися, так дуже важко, але скажу банальщину – життя продовжуються і дівчата на планеті земля не закінчуються.

    Особисто я бережу в душі і серці ці прекрасні почуття, чого і тобі раджу, вони насправді дають дуже велику наснагу до життя. І коли знайдеться та єдина, яка оцінить тебе справжнього, ти, переповнений душевним коханням зможеш подарувати вам двом достойне і щасливе життя!

  21. Jam 15.11.2012 пише:

    Достойні мужчини коментують, бо дають чіткі і тверезі поради! Аж здивований цим у інеті 🙂

  22. Jack 24.12.2012 пише:

    багато стверджують на рахунок часу… так от, хрен поможе а не час. вже 7-й рік як я розійшовся з дівчиною, яку любив більш за все і досі люблю і як тільки не намагався позбутись цих почуттів, запої, гулянки, нові дівчата нічого не помагало… навіть раз наважився і переїхав в інше місто та повернувся, неміг не бачити її, нечути, просто не міг… були й дурні думки про суїцид та розумів, що цим зроблю лиш собі легше… проходив час я переставав показувати їй свої почуття бо розумів, що їй від того теж боляче… вдавав, що у мене все пройшло, і досі вдаю, і досі шукаю спосіб щоб мене покинули ті почуття до неї… та не виходить нічого, не виходить і здається, що навіть чим дальше тим все любов моя до неї стає більшою, незнаю скільки ще вдавати буду… і скільки ще пройде часу, та тепер я точно розумію, без неї не буде мені щастя в цьому житті і хто б там шо не казав що час лікує, він глибоко помиляється він не лікує а лиш помагає змиритись з цим що у тебе вже нема…

  23. Олег 09.03.2013 пише:

    Їздив на відпочинок,і там зустрів дівчину.Ми одночасно закохалися в друг-друга,але зустрічався з нею всього 5 днів,вона кінула мене тому що не хотіла щоб я надовго заклався в її памяті,і вона казала що не хоче плакать коли ми більш не побачим один-одного.Пройшло 7 місяців а я досі не можу її забути,що підкажете робити у цьому випадку!!!!

  24. russo turisto 09.03.2013 пише:

    Олег пише:
    Їздив на відпочинок,і там зустрів дівчину.Ми одночасно закохалися в друг-друга,але зустрічався з нею всього 5 днів,вона кінула мене тому що не хотіла щоб я надовго заклався в її памяті,і вона казала що не хоче плакать коли ми більш не побачим один-одного.Пройшло 7 місяців а я досі не можу її забути,що підкажете робити у цьому випадку!!!!

    Поезжай еще раз на отдых – встретишь другую, такую ​​же или еще лучше! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*