Зустрічі через Інтернет - Блог про Львів

Зустрічі через Інтернет

Хто ці люди?

Все більше і більше людей віддають перевагу знайомствам через мережу інтернет. Хтось шукає друзів і коханих людей через соціальні мережі, хтось через скайп, а хтось просто через електронну пошту. І такі виявляється бувають. 🙂

Воробус, як завжди, щось замислив, скажете ви. Так воно і є насправді.

У сьогоднішній статті ми поговоримо на таку тему як зустрічі через мережу Інтернет.

Якими вони бувають, що можна очікувати від ваших друзів по інету та багато іншого читайте далі.

Одразу ж скажу, що ваш автор через інтернет не знайомиться. 🙂 Навіть не так, знайомиться, але щоб з кимось там зустрічатися, такого нема. Побачилися – добре, ні, то ні.

Але, за останній час, так склалися обставини чи ще якась там сила на це вплинула, що мені таки вдалося зустрітися із кількома друзями з інету. Це були як дівчата, так і хлопці. Зустрічі були переважно ділові, але це не завадило мені зробити висновки з того, як себе люди поводять в інтернеті, а як в реалі.

В інтернеті можна всіх поображати, в реальності ж такого не зробиш. Самі розумієте чому.

Існує такий стереотип, що люди з інтернету є задротами, не мудрими чи просто дибілами. На це я можу сказати наступне.

Все це фігня. Це тільки чиїсь слова і нічого іншого. Якщо людина дурна по життю, то нічого їй не світить і на далі. Якщо ж людина вихована, то так і вихованою себе покаже при зустрічі в реальності.

Також читайте:   Що взяти з собою у випадку надзвичайної ситуації (опитування)

От з скількома віртуальними людьми я зустрічався, всі переважно такі як я бачив на фото. Це ж не так важко глянути чи це фото дійсно вашого віртуального друга, чи якоїсь моделі. 😀

Єдине, що мене не задовольнило при зустрічах із друзяками, а це переважно було з дівчатами, що вони надто сором’язливі. В інтернеті вони так пишуть, так розповідають про все, а в реальності треба тягти за язичка.

Нічого не поробиш, такі ми вже від народження, сором’язливість – це одна із наших вад. Головне, я вважаю, залишатися собою.

Ось так от, не знаю як там у кого, а у мене якихось там форс-мажорів не було. Можливо ще все попереду? Але, хто вам сказав, що я буду з кимось зустрічатися. 😀

Хотілося би почути ваші думки по цій темі, чи бували у вас якісь кумедні випадки зі знайомствами через інтернет?

P.S. І насамкінець інформація для тих, кому потрібен сайт або блог: якщо Вас цікавить, хто може зайнятися створенням сайту у Львові – – читайте детальнішу інформацію по ссилці webera.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. 😆 Воробус таки на когось запав 100% 😀
    щодо теми…в мене був досвід зустрічей з дівчатами, з якими я познайомився в неті. не скажу, що це якось дуже відрізняється.
    й справді в реалі всі набагато сором*язливіші, хоча є й розкуті люди і в мережі і в реалі

  2. Gena Bukin 17.07.2011 пише:

    хаха, я одного разу зустрівся, за 10 хвилин думав як від цієї дівчини втекти. Вона як почала говорити, то мені не давала слова сказати. 😆 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  3. ГОПНІК 17.07.2011 пише:
  4. ГОПНІК 17.07.2011 пише:

    http://www.youtube.com/watch?v=6ocdABrnrNE&feature=related 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  5. Student 18.07.2011 пише:

    Як каже Воробус, багато людей справді сором’язливі і у більшості випадків не наважуються познайомитись в реалі, а коли знайомі віртуально – вже набагато простіше. І таке інтернет знайомство може бути початком або хорошої дружби, або ж початком справжнього кохання 🙂 Бувають, звичайно, і розчарування після зучтрічі… Єдине, якщо дійсно хочеться познайомитись особисто з другом по переписці, то думаю не варто з цим зволікати.

  6. Архіваріус 18.07.2011 пише:

    Познайомитися можна будь-де, і практично не має значення де таке знайомство відбулося. Головне, щоб ви сподобалися один одному. 😀

  7. Olesska 19.07.2011 пише:

    я тількине розумію чому автор так критикує знайомства в інтернеті…особисто я так познайомилася з багатьма хорошими людьми, з якими пізніше зустрілась і продовжила стосунки)) воробусе, а може познайомся з дівчиною і зустрінься…зозбий стереотипи!!)))

  8. Olesska 19.07.2011 пише:

    розбий*

  9. Vorobus 20.07.2011 пише:

    Olesska пише: я тількине розумію чому автор так критикує знайомства в інтернеті…особисто я так познайомилася з багатьма хорошими людьми, з якими пізніше зустрілась і продовжила стосунки)) воробусе, а може познайомся з дівчиною і зустрінься…зозбий стереотипи!!)))

    Так знайомився і людей з інтернету знаю також багато, але віддаю перевагу знайомтсвам в реалі 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*