Аеропорт у Львові - Блог про Львів

Аеропорт у Львові

Аеропорт у Львові

Євро-2012 наближається. Завершуються останні приготування у містах, але, якщо чесно сказати, то роботи ще багато. Звісно, що я говорю за Львів, адже не мав можливості слідкувати за подіями у інших містах.

Готелі, стадіон, дороги, аеропорт. Саме ці об’єкти зараз найбільше цікавлять людей. Сьогодні ми поговоримо про Львівський аеропорт.

Нещодавно у нашу редакцію сайту прийшов лист від аноніма, який просив називати його Давид.

Цей юнак просив розмістити його статтю на блог, як він був у львівському аеропорті. Ми чуємо кожного і статтю розміщуємо.

Ось я і в аеропорту. Перше думка, яка виникає, коли ти опиняєшся перед головним входом: невже тут немає спусків для людей з валізами на колесах, або для тих же інвалідів?

Але, якщо уважно придивитись то вони таки є, тобто він, для цього вам доведеться зробити невеличке коло. Чомусь мені здається що більшість пасажирів його не помічає і тягне сумки по сходам, так як це зробив з необачності я)).

Зайшовши в головний термінал, я одразу ж почав шукати вікно моєї авіакомпанії, але його ніде не було, в кінці я не витримав і запитався у вікні іншої авіакомпанії, мені сказали що моє вікно у третьому секторі.

Що ж, йдемо у третій сектор.

По дорозі від головного у третій сектор натикаєшся на не зовсім приємне видовище: тротуар з викорчуваною плиткою, купа піску і подекуди ще якісь шматки дерев’яної огорожі, яка повинна була б відгороджувати все це від людей, але вона натомість доповнює весь цей розгардіяж, з усього ясно що тут проводиться якийсь ремонт, і люди які йдуть з першого сектора у третій змушені або зіскакувати з тротуара і йти по дорозі або валити прямо через все вищеописане, це так у нашому стилі – не закінчити роботу залишивши все під ногами у людей.

Можливо хтось скаже: ну і що тут такого? важко обійти чи що? Можна було б і погодитись якби таке було перед якоюсь забігайлівкою, а не на подвір’ї аеропорту так званої культурної столиці України.

Добре що у нас ще дуже малий трафік в аеропорту, порівняно мало людей, а якщо б їх було в рази більше? І кожен бігає з сумками між секторами…це був би ппц.

Ок, залишимо всі ці дрібниці. Далі митний контроль і т.д., і ось я в залі очікування. Тут нічого особливого я не побачив, єдине що дещо дивним виявився магазин duty-free який нагадує алкомаркет, стелажі завалені коньяками, шампанськими, винами, горілкою, всім чим хочеш, єдине що там було безалкогольне це мінеральна вода і сік, з їстівного на перший погляд теж нічого корисного не було.
Далі приїхав автобус який відвіз нас до літака. Далі трохи потрясло при зліті і ми у повітрі.

Загалом служби аеропорту працюють справно, до загальних його мінусів можна віднести його похмурий і неохайний вигляд, і подих совковості та провінційності.

Сама структура аеропорту більше схожа на структуру вокзалу. Сподіваюсь всі ці недоліки у новому терміналі будуть виправлені і нові смуги будуть значно рівнішими. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. adekvat 29.08.2011 пише:

    “подих совковості та провінційності”
    Цим я б сказав духом пропитані всі єврообєкти, що в нас будуються.

  2. Архіваріус 29.08.2011 пише:

    adekvat, подихом совковості та провінційності також просякнуті і твої коментарі. 😀

  3. adekvat 29.08.2011 пише:

    А твої просякнуті безпідставністю і упередженістю

  4. Архіваріус 29.08.2011 пише:

    adekvat, Вони не є безпідставними, бо ти навіть не можеш позбутися совкових висловів у своїх коментарях. І про що тут говорити? 😀

  5. Gena Bukin 29.08.2011 пише:

    adekvat пише: А твої просякнуті безпідставністю і упередженістю

    То коли там ти даси інтерв’ю? 🙂

  6. _serg_ 30.08.2011 пише:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*