Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:2 Ворскла (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:2 Ворскла (відео)

Карпати - Ворскла

Учора у четвертому турі Чемпіонату України з футболу Львівські Карпати приймали на своєму полі гостей з Полтави – команду «Ворскла».

На превеликий жаль, наша команда поступилася супернику із рахунком 0:2.

Перед початком гри хвилиною мовчання була вшанована пам’ять загиблого 2 дні назад фана Карпат Сашка Шаленного одного із лідерів організації Banderstadt Ultras. Саме тому львівські фани мовчки спостерігали за грою увесь матч.

Почалася гра для зелено-білих не найкраще, бо вже на 3-ій хвилині м’яч опинився у воротах Мартіна Богатінова унаслідок неодноразових помилок захисників. Хавбек із Ворскли Йован Маркоскі з правого кута карного майданчика пробив низом у дальній кут воріт і рахунок став 0:1.

Забитий гол додав натхнення гостям із Полтави і одночасно деморалізував господарів. Внаслідок полтавчани зуміли нав’язати свою гру зелено-білим і ті ніяк не змогли зорганізувати хоча б щось подібне на атаку. Щоправда у першому таймі було декілька хороших нагод зрівняти рахунок, але на жаль жодна з них не принесла результату.

Уболівальники львівських Карпат сподівалися, що принаймні у 2-му таймі «зелено-білі» покажуть звичний клас гри. Але всі їх сподівання виявилися даремними, оскільки підопічні Миколи Павлова надалі контролювали гру.

Також читайте:   Футбол. Дніпро 1:0 Карпати (відео)

На 60-й хвилині Осипенко на лівому фланзі в районі кутового прапорця пройшов Борху Гомеза і точно навісив на дальню стійку на Сачка, котрий пробив у незахищений ближній кут воріт «Карпат». Рахунок став 0:2 🙁

Карпати доволі швидко прийшли до тями і вже за три хвилини гри отримали нагоду хоча б трохи відігратися. Після прострілу від кутового прапорця Артем Федецький пробив у ближню шістку воріт Ворскли, і воротар тут вже був безсилий, але його підстрахував Даллку, який саме стояв на лінії воріт.

В останні 30 хвилин гри підопічні Олега Кононова все ще намагалися атакувати, однак воротар полтавчан Долганський завжди був у потрібний час у потрібному місці. В кінці кінців рахунок так і залишився 0:2.

Знову прикра поразка у Чемпіонаті сталася внаслідок вкрай невиразної гри «Карпат». Зрозуміло, що Карпати значно оновили свій основний склад і команда ще не дуже добре зіграна, і все це вимагає чималих зусиль та часу, але треба старатися, проявляти свій характер, бійцівські якості.

Тож побажаємо зелено-білим якнайшвидше набути необхідної кондиції і порадувати своїх фанів такими очікуваними перемогами і в Чемпіонаті України, і у єврокубках.

Фото: http://fckarpaty.lviv.ua/

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 01.08.2011 пише:

    ГАНЬБА !!!!!!!!ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!! 😈 😈 😈 😈 😈

  2. Архіваріус 01.08.2011 пише:

    Дивився цей матч, правда по телебаченню і кров люта мене заливала. Нема слів, одні матюки. 😈

  3. russo turisto 02.08.2011 пише:

    ГОПНІК, Вот видишь дружок, облажалась твоя любимая команда, а Ворскла моладца. 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*