Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Зоря (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Зоря (відео)

Карпати - Зоря

І знову футбол у Львові. В гостях у львівських Карпат команда Зоря із міста Луганська.

І саме сьогодні на превелику радість львівських уболівальників “зелено-білі” нарешті переривають серію невдач та вперше перемагають у цьому сезоні Чемпіонату України з футболу.

У Львові гроза, дощ ллє, як із відра, гримить та блискає, але гра мусить розпочатися, не дивлячись на негоду. Можливо буря і була причиною того, що телетрансляція розпочалась із запізненням: і на каналі “Футбол”, і в Інтернеті на сайті з трансляціями десь хвилин 15 показували усяку фігню, поки не включили картину з матчу.

За цей час Карпати вже встигли пробити пенальті на 1 хвилині, але рахунок не змінився. Також суддя встиг видати парочку “гірчичників” для наших гостей.

Взагалі за цю гру було видано 8 жовтих та 1 червона картка. Можливо, ця червона і визначила долю гри, але про все по порядку.

На 36 хвилині гри Ігор Ощипко після удару в сторону воріт зрізав круглого головою і той потрапив у власні ворота. Автогол і рахунок стає 0:1.

Вже приблизно за хвилину гравець Зорі Вадим Мілько заробляє червону картку за удар по ногах Крістобалю. Незадоволений футболіст покидає поле.

Також читайте:   Результати жеребкування Євро-2012

І тут почалося.

40 хвилина – Лукас отримує передачу від Крістобаля та бездоганно пробиває по воротах Зорі – 1:1

42 хвилина – не встигли гості очухатися, як знову ж таки Лукас отримавши передачу від Ощипка, відправив бальон у брамку суперника – 2:1.

Радості фанів Карпат не має меж, вони скандують із фан-сектора “Лукас, Лукас!”

Другий тайм проходив значно в’яліше, помітна була стомленість гравців, все таки погодні умови сьогодні були не найкращими для гри.

Відчувалася перевага підопічних Олега Кононова на полі, але луганська команда міцно сиділа в обороні, особливо чітко працював голкіпер гостей Ігор Шуховцев. І хоча навіть у додатковий час “зелено-білі” мали ще декілька можливостей, щоб посилити перевагу на суперником, але зреалізувати їх не змогли.

Лукас - автор дубля у ворота Зорі

Таким чином, Зоря програє в меншості. Як на мене, така ситуація мала би посприяти тому, щоб рахунок був значно більшим на користь господарів. Принаймні, той же Лукас міг щонайменше ще двічі забити. І вже у компенсований час і Воронков, і Крістобаль профукали чудові нагоди, але тим не менше перемогли. З чим і привітаємо командну “Карпати-Львів”.

Вперед, Карпати, до нових перемог!!!

Фото: http://fckarpaty.lviv.ua/

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 13.08.2011 пише:

    Лукас респект ну побачимо як зіграють з паоком 8)

  2. De_Funker 14.08.2011 пише:

    Невже дочекались ))) … довгожданної перемоги 8)

  3. russo turisto 14.08.2011 пише:

    Радуйтеся львов’яне подарку от восточных друзей. Посмотрим как проти греков сыграете.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*