Футбол. Ліга Європи. Карпати 1:1 ПАОК (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Карпати 1:1 ПАОК (відео)

Карпати грають внічию із ПАОКом

Вчора у повторному поєдинку Ліги Європи між собою зустрічалися львівські Карпати і грецький ПАОК.

Гра завершилася із нічийним рахунком 1-1.

Після поразки 0-2 на виїзді мало хто вірив у те, що Карпати вдома зможуть відіграти цей гандикап у рахунку.

На жаль, прогнози букмекерів і футбольних спеціалістів збулися. Карпати зіграли у результативну нічию, яка залишила за бортом Ліги Європи саме українську команду.

Розпочався поєдинок із атак львівської команди, яку незважаючи на не повністю заповнений стадіон гнав вперед львівський вболівальник. Всі одразу ж згадували минулорічну гру проти турецького Галатасарая, чи буде чудо цього разу?

Але, у перші хвилини матчу моментів було обмаль як в однієї, так і в іншої команди. І лише на 24 хвилині відбувся супер момент у Карпат, але не знати яким чином захисники гостей винесли шкіряного із лінії воріт.

Гол же Карпати забили під саму завісу поєдинку. Батісту грецькі футболісти збили у своїй штрафній і іспанець Лукас вдало реалізував пенальті.

Публіка на стадіоні шаленіла. Ще б пак, ще один голі ми би відігралися за поразку у першому матчі в Греції.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги львівської команди.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 4:0 Чорноморець (відео)

Що принесе нам тайм другий, саме на таку тему говорили вболівальники під час перерви.

А початок другого тайму став шокуючим для львів’ян. Справа у тому, що на 54 хвилині греки заробили штрафний, пішла передача у штрафну Карпат і ніким не прикритий Балафас зрівняв рахунок у матчі.

Чесно кажучи, після цього епізоду гру можна було завершувати. Моментів команди створювали обмаль і єдине що запам’яталося у грі, так це вилучення Федецького за другу жовту карточку і спів цілого стадіону гімну України. Видовище, я вам скажу, незабутнє.

Звучить фінальний свисток, який фіксує між цими командами результативну нічию, яка більше повністю задовольнила грецьких футболістів.

Саме ця команда виходить у груповий етап Ліги Європи, а Карпатам залишається зосередитися лише на грі у внутрішній першості, а там є що надолужувати.

Щодо підсумку двобою, то хтось може скаже, що ми не заслужено вилетіли. Не знаю навіть що сказати, з одного боку поразка прогнозувалася, а з іншого – греки теж не показали супер-пупер футбол.

Відеофрагменти гри та найцікавіше – це голи ви можете переглянути у наступному відео:

Фото: sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*