Як я був на матчі Карпати – ПАОК - Блог про Львів

Як я був на матчі Карпати – ПАОК

Карпати програють дуель ПАОКу

Вчора у Європі був великий футбольний день, проходили матчі Ліги Європи. Нас найбільше цікавили поєдинки за участю український команд.

Ваш автор і компанія побували на поєдинку наших львівських Карпат, які зустрічалися із грецьким ПАОКом.

Про те що сподобалося, не сподобалося на цьому поєдинку та багато іншого читайте далі.

Перш за все варто сказати, що поєдинок розпочався доволі пізно, але тут вже від нас нічого не залежить, все вирішує футбольна асоціація, яка проводить змагання. На цей раз я із колегами вирішили піти збоку вулиці Зеленої, щоб подивитися, яка атмосфера панує там. Раніше, нагадаю, ми заходили збоку вулиці Стуса.

Все-таки минулорічні поєдинки – це було щось. Коли я йшов на матчі за участю Карпат, то по вулиці було чути спів фанатів, а вчора тільки ми одні єдині співали і лише, коли підійшли до стадіону до нас приєдналися якісь молодики, які почали нам допомагати співати українські пісні.

Тепер про контроль на вході. Як не згадати нашу доблесну міліцію. Вчора вони так перевіряли людей, що обмацували з ніг до голови. Чув навіть як один молодик сперечався із міліцією, чого вони його дівчину так мацають. 🙂

Зайшли ми на стадіон, аншлагу не було, якщо так на око, то було приблизно тисяч так з двадцять, але це не завадило людям підтримувати улюблену команду. Як завжди, були різні вигуки, пісні і так далі. Що довго не могли зробити, так це хвилю.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст вдома програє Легії (відео)

Я, особисто, вже замахався вставати, бо у центральних секторах люди не могли підняти свою жо…у. І тільки під кінець першого тайму хвиля пішла. Якраз це сталося після забитого голу Карпатами.

А ось початок другого тайму став шокуючим для глядачів, адже на 54 хвилині греки зрівняли рахунок у матчі, а це означало, що після цього епізоду Карпатам треба було забивати вже три м’ячі.

Дуже прикро, але багато людей почало залишати свої місця. Я вважаю, що це не правильно. Як би не було обідно, але з командою треба бути до кінця. Знаковим епізодом цього вечора я вважаю стало те, що під кінець поєдинку всі люди почали співати гімн України.

Гарно вийшло.

Ще запам’ятався епізод, коли один вболівальник покидаючи своє місце, крикнув у сторону Карпат слово «вівці», за це він ледве не дістав по голові від одного фаната, який сидів буквально поруч.

Гра завершилася, жаль що ми не потрапили у груповий турнір Ліги Європи, але на цьому життя не завершується.

Коли ми вже йшли додому знову себе прославила міліція.

Справа у тому, що ми вийшли через вхід збоку вулиці Стуса і хотіли піти до вулиці Зеленої, а правоохоронці перекрили вхід, мотивуючи це тим, що там автобуси. Люди обурювалися, але змушені були шукати інші шляхи або ж йти через Новий Львів.

Ось так я був на матчі Карпати – ПАОК.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 26.08.2011 пише:

    та здивували вболівальники шось вчора були не активні ну а Карпати просто ніякі 😈 😈

  2. russo turisto 26.08.2011 пише:

    ГОПНІК, Да болельщики были нормальные, от Карпаты довольно хреново играли. Ну наверное, скорее всего Дым виноват, составу зарплату наверное зажал, и от результат.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*