Як я був у дельфінарії - Блог про Львів

Як я був у дельфінарії

Дельфінарій

Де я тільки не бував, але в цьому закладі, чи як його ще можна назвати, не доводилося бувати ще ніколи. Мова іде про дельфінарій.

То неохота було йти, то він був зачинений, то не було з ким йти. І ось, нарешті, така нагода випала. Я пішов з своєю подругою і дитиною. І де би ви подумали я у нього ходив? Саме так, у смт. Партеніті. Виявляється там на території санаторію «Крим» функціонує місцевий дельфінарій.

Як я був дельфінарії, що мені там сподобалося, а що ні та багато іншого читайте далі.

Почнемо розповідь про дельфінарій із організаційних моментів, а вони, як завжди, цікаві. Квитки на програму, яка тривала приблизно 45-ти хвилин, коштували 60 гривень. За дітей також треба платити і також 60-ть гривень, але це не у всі дні. Справа у тому, що ми ходили у вихідний, найдорожчий день, а ось у будні дні ціни на квитки значно дешевші.

Тепер про організацію місць. Колись я думав, що це тільки у нас такий дурдом із квитками і з місцями, а виявляється ні. Дурдом є усюди і Крим не виняток.

Прикол у тому, що на шоу-програму квитків продали більше чим вміщує приміщення дельфінарію. У якийсь момент люди зайняли всі місця і решті людей, які також мали квитки, не було де сісти. А вони то більшість були з дітьми. Не стояти ж із дітьми цілу програму? Почалися суперечки, навіть викликали адміністратора дельфінарію.

Також читайте:   Як не напитися на забавах

Щоб не роздувати скандал, організатори просто-напросто принесли кілька лавок на які, згадувані люди, посідали. Отак от.

Щодо програми, то вона розпочалася із вітальних слів ведучої і почалося шоу. Дельфіни раз за разом показували різні трюки, що дуже тішило, особливо, дітей. Мені особисто було не дуже цікаво, напевно все-таки я вже виріс із цього віку. Дельфінів я бачив раніше, а саме коли ми їхали на пароході в Ялту. Хоча, кілька трюків сподобалося, напевно щоб навчити їх цьому треба багатенько років.

Що запам’яталося у програмі так це те, як дельфіни малювали картину. Звісно, що малюнка як такого не вийшло, але організатори вирішили провести аукціон на придбання цієї картини.

Люди по черзі почали називати суму, за яку вони би купили картину. Кінцева ціна склала скільки би ви подумали грошей? 500 гривень, саме за таку ціну купив картину чоловік із Росії. Плюс його дітям дали безкоштовно можливість покататися із дельфінами у басейні.

Через деякий час програма завершилася і утворилися корки. А все тому, що люди поспішали сфотографуватися із дельфінами, за це треба було доплатити додатково ще 50 гривень.

Ось так от я був у Партенітському дельфінарії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Myslinsky 22.08.2011 пише:

    я теж був перший раз в дельфінарії цього літа. в Бердянському. особисто мені дуже сподобалось – багато позитивних вражень 🙂

  2. ELECTRIC 22.08.2011 пише:

    Я пішов з своєю подругою і дитиною

    ану ану 🙂 а раніше про дітей мовчав. А пароход – це пароплав по нашому 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*