Чому глючить В Контакті і Фейсбук? - Блог про Львів

Чому глючить В Контакті і Фейсбук?

Чому глюки?

Сьогодні зранку ваш автор традиційно проснувшись, перед роботою пішов погамав, помився і на кілька хвилин зайшов у всесвітню мережу інтернет. Пошта, блог, соціальні мережі, це все я полюбляю перевірити. Може хто щось новеньке написав, а?

Нічого аж такого надзвичайного я не почитав, але мене розізлила одна річ.

Що саме мене розізлило, які причини такої ситуації та багато іншого читайте далі.

Не знаю як там у кого, а у мене з самого ранку глючили дві соціальні мережі, які користуються великою популярністю серед українського населення. Це – В Контакті і Фейсбук.

Як саме глючили?

Справа у тому, коли заходиш за їхніми адресами, то сторінка то грузиться, але не повністю. Щось думає, думає, думає, думає…. Аж трафляє мене.

Можливо справа у моєму провайдері? А чому б і ні? Спробую це вияснити. Що я роблю?

Телефоную до знайомих людей і питаю чи у них такі самі проблеми як і у мене? З 5-ох людей 2 сказали, що у них такі самі проблеми як і у мене. Решта сказали, що у них все нормально.

Хмм, що робити? Згадую, що у мене ще є на телефоні інтернет, магічним шляхом я під’єднюю його до ПК і пробую зайти у «кантахти» і фейсбук. І що ви думаєте? Та ж сама ситуація. Виходить діло не у моєму провайдері і не в залізі, а у самому сайті.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса в листопаді

Чому ж так глючить фейсбук і контакт?

Наскільки мені відомо, незабаром ресурс пана Дурова змінить свій дизайн від якого всі будуть дуріти. Я ще про це не писав, але як зміниться, то обов’язково це зроблю.

Можливо вони щось там зараз хімічать і тому частина користувачів має проблеми із доступом до сайту. Його або взагалі завантажити не можна, або ж він глючиь як здурілий.

А що ж таке з фейсбуком? Коли ви заходите у чат, то повідомлення друкуються у кількох екземплярах. Хмм, може то якісь вищі сили втрутилися?

Якщо чесно, то на мою думку, причиною таких глюків є висока відвідуваність сайту і халатність власників цих ресурсів. Особисто мене то трафило і вимкнув ці дві соціальні мережі. Протягом дня у мене і так є багато роботи, тому я собі заняття знайду.

Якщо так як я зробить більшість людей, то вони будуть самі собі сидіти на цих соціальних мережах.

Хотілося би почути вашу думку, шановні користувачі блогу, по цьому питанню. Чи глючать у вас дані соціальні мережі і якщо так, то яка причина?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 20.09.2011 пише:

    Фейсбук також модернізується.

  2. _serg_ 20.09.2011 пише:

    нововедення тягнуть за собою нові глюки 🙂

  3. svyatoslav 20.09.2011 пише:

    Привіт всім, сайти про які йде мова лежить на багатьох серверах, якщо якийсь з них стає недоступним, про причинах відомим тільки “вищим” силам то сайт грузиться, але не повсністю, ну і працює він також некоректно!
    Раджу вам не хвилюватися, а піти прогулятися на свіженьке повітря!!!

  4. Архіваріус 20.09.2011 пише:

    Воробусе, навіщо тобі той пейсбух та кантахти здалися. Краще зранку зроби зарядку, прийми холодний душ і відразу настрій покращиться. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*